פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים אני דיברתי ואדבר אלייך ואל אחרים אך ורק בכבוד,לא הבנתי מזה קשור.בכל אופן,אתה לא יודע להרכיב? רוב החנויות הנורמאליות שמהן תקנה יסכימו לחבר לך את זה מכיוון שזה בדיוק עשרים שניות.אם לא,מה יש לדעת להרכיב? שמים את הספק במקום (ויש רק מקום אחד שקשה לא לזהות אותו) מחברים 4 ברגים שמצורפים וזהו...
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים מחבר תודה אחי הבעיה שזה טיפה יקר בשבילי .. ולפי מה שבדקתי זיזג יותר יקר .... אם תוכל להביא מארז טיפה פחות טוב ב-500 אני ישמח
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים אז אל תקנה בזיגזג..Skypc טובים גם כן בטח ובטח שמדובר בספק ובמארז שסה"כ לא צריכים יותר מדי לממש אחריות..http://www.skypc.co.il/sg_product~6920B-NPS~6~0.htmותוסף לי את ה-FSP שהציע לך אור כהן שעולה 216 ש"ח
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים מחבר אבל הוא נתן לי מחנות שונה ....תוכלו להביא לי ספק כוח ומארז מהחנות סקיי פיסי ב-500 ככה ?
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים מחבר אחי הספק הזה והמארז הזה יוכלו להחזיק מעבד 4 ליבות , כרטיס מסך 8800 גיטי אס סי עם אובר קלוקינג ?היום אני הולך לקנות פשוט ואני עדיין בהתלבטות
פורסם 2007 בדצמבר 317 שנים ואם אני אגיד לך שלא? יש לך יותר תקציב? אני לא חושב...אז אם אל יחזיק עם אוברקלוק פשוט אל תעשה אוברקלוק. אין לי מושג מתי זה יעצור אותך באוברקלוק אבל משהו זה בטוח יתן לעשות.תקנה בראש שקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.