עבור לתוכן

מחפש לפטופ עם יכולות גראפיות טובות

Featured Replies

פורסם

כן, שים לב שה-M2300 הוא 14 אינצ' ששוקל פחות מ-2.5 קילו, אני חושב שזה נייד יחסית, לא?

ה-T61P שוקל 200-300 גרם יותר, אבל מצד שני יתן לך מסך 15 אינצ ברזולוציה מאוד גבוהה, אבל זה פיתרון טוב מאוד. לא מצאתי T61P עם מסך 14" באתר לנובו, ד"א. אם מלבד המסך היותר גדול אתה עדיין רואה סיבה למה הוא עדיף אני אשמח לשמוע (מלבד כרטיס מסך חזק יותר למטרות האלה, שבא על חשבון ניידות, גם מבחינת גודל המחשב וגם מבחינת המשקל).

פורסם

OK, טעות שלי, לא שמתי לב שה-M2300 הוא 14".

יש T61P שהם 14" (ולא רחבים, שזה יתרון לדעתי). אבל יכול להיות שהדגמים האלה כרגע לא נמכרים בארץ.

לינק

פורסם

מוזר, באתר של לנובו אירופה הוא לא מופיע.

בכל מקרה, אני חושב ששתי האופצית טובות. כרטיס המסך של הלנובו עדיף לצורך העניין, שאר המפרט די דומה.

פורסם

למה לא 17 אינצ' ?!?

הכי טוב שתמצא אולי זה משהו כמו זה..

http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=232&catId=3

וגם זה בגלל שזה מחשב יחסית לא חדש מדי

המחשב הזה שהצעתי לך הרבה יותר משתלם.. הוא מתאים לך לדרישה של ה-15 אינצ'.. ויש לו מאפיינים טובים חוץ מזה

בנוסף ואולי יותר חשוב הכרטיס מסך פה הוא FX1500M שהוא 256-bit מול המחשב השני שהביאו פה, ש יש לו 360M שהוא 64-bit בלבד!!

עריכה:

מצאתי עכשיו עוד שני מחשבים מאוד חזקים ששווה לבדוק אותם..

אחד הוא ה-HP NC 8710W שעולה 16,225 שח בנועה (מסך 15.4")

כרטיס מסך fx1600m שהוא 128 ביט

השני הוא Lenovo thinkpad t60p עם כרטיס מסך של ATI מסוג FireGL V5250 שעולה 15,489 שח, ואין לי האמת מושג כמה ביט הוא (שווה בדיקה)

עוד אופציה שיש לך היא פשוט לקנות FX 3500M ולהתקין אותו במחשב שאתה קונה..

http://cgi.ebay.com/NEW-DELL-NIVIDIA-QUADRO-FX3500M-512mb-VIDEO-CARD-PR005_W0QQitemZ130178426861QQihZ003QQcategoryZ74957QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

שמע, אי אפשר לדעת מה כוחו של הכרטיס רק לפי רוחב הפס שלו (ביטים). אמנם זה לרוב יותר משמעותי מנפח הזיכרון, אבל המהירות של המעבד/זיכרון והארכיטקטורה משפיעים מאוד.

ה-FireGL V5250 ב-T60p הוא כרטיס די טוב (שקול ל-Radeon X1700 בערך), אבל סביר שה-Quadro 570M ב-T61p יהיה עדיף.

פורסם

שמע, אי אפשר לדעת מה כוחו של הכרטיס רק לפי רוחב הפס שלו (ביטים). אמנם זה לרוב יותר משמעותי מנפח הזיכרון, אבל המהירות של המעבד/זיכרון והארכיטקטורה משפיעים מאוד.

ה-FireGL V5250 ב-T60p הוא כרטיס די טוב (שקול ל-Radeon X1700 בערך), אבל סביר שה-Quadro 570M ב-T61p יהיה עדיף.

במחיר שלו אתה יכול להביא את ה-Dell Precision M90 שהבאתי לו לינק קודם

יש לו fx 1500m, ואני בטוח שתסכים איתי שהוא עדיף על ה-570

ואם אתה לא מסכים, תקרא: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Quadro-FX-570M.6938.0.html

פורסם

אתה צודק, הוא קצת עדיף, כמו שה-7900GS עדיף על ה-8600GT.

לטעמי לא הבדל מספיק גדול בשביל לבחור מחשב גדול יותר וכבד יותר (זה 17" ולא 15.4"!), שגם מגיע עם מערכת מסורסת בדמות VISTA BASIC.

פורסם
  • מחבר

מערכת הפעלה ממש לא הכרחית

15.4 זה המקסימום של המקסימום, 17 אינץ לא סתם "לא נראה לו" אלא ממש לא בא בחשבון.

המון תודה על כל התגובות

למישהו יש תשובה בשבילי בשורה התחתונה?

4 גיגה ראם הכרחי

מעבד טוב

וכרטיס מסך חזק לעבודה עם אוטוקאד וחבריו, לא למשחקים.

פורסם

סה"כ גם שני הדלים שהצעתי וגם ה-T61P עומדים בדרישות ואת שלושתם אפשר לשדרג ל-4 ג'יגה זיכרון..

פורסם

Qttp, ה-M90 של דל שהבאתי הוא 15.4 אינצ' ולא 17.. אז הוא כן עומד בדרישות והוא הכי משתלם מבחינת ביצועים!!

אתה יכול לשדרג לו מעבד וזיכרון וככה להגיע למחשב הכי משתלם לך

אתה לא תמצא מחשב עם כרטיס מסך יותר חזק מזה בגודל שהוא לא 17 אינצ'

פורסם
  • מחבר

זה מטעה כי בפירוט למטה רשום 15.4 אבל למעלה בתקציר באדום רשום 17"

פורסם

Qttp, ה-M90 של דל שהבאתי הוא 15.4 אינצ' ולא 17.. אז הוא כן עומד בדרישות והוא הכי משתלם מבחינת ביצועים!!

אתה יכול לשדרג לו מעבד וזיכרון וככה להגיע למחשב הכי משתלם לך

אתה לא תמצא מחשב עם כרטיס מסך יותר חזק מזה בגודל שהוא לא 17 אינצ'

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/precn_m6300?c=us&l=en&s=bsd&cs=04

17"

ואם יש משהו אחד שהוא צריך ולא יכול להתפשר זה ניידות, מה ש-17" לא יתן לו (הלפטופים האלה נועדו להחליף PC ופה ושם גם לצאת מהבית, לא להתניידות קבועה. גם ה-15" כאלה למען האמת).

פורסם

שמע, יש סיבה למה כל הכרטיסים הסופר-חזקים האלה באים רק ב-17" - צריכת החשמל שלהם גבוהה וכך גם החום שהם פולטים. במארז קטן יותר הם היו גורמים לבעיות תרמיות רבות. בסופו של דבר אפשר לומר שההצדקה היחידה לקיום של מחשבים "יענתו-ניידים" בגודל 17" זה כדי לאפשר לדחוף פנימה כרטיס מסך כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים