עבור לתוכן

מחפש לפטופ עם יכולות גראפיות טובות

Featured Replies

פורסם

המחיר והזמינות בארץ ממש לא רלוונטיים.

בעל משקל יחסית קל.

זמן סוללה גבוה כמה שאפשר.

חובה שיהיה מצלמה ומיקרופון מובנים.

מסך עד 15.5 אינץ - לא משנה 16:9 או 4:3

לשימוש סולידוורק (כמו אוטוקאד).

פורסם

הייתי אומר לך לקחת T61p, אבל אין להם דגמים על מצלמות. יש מצלמות על ה-T61 ה-14" הרחבים, אבל כרטיס המסך שלהם פחות טוב...

פורסם

אם אתה רוצה לעבוד בסוליד אתה צריך כרטיס מסך לתוכנות גרפיות (לא למשחקים)

יש לך 2 אופציות.. לא יודע כמה הם עונות לשאר הדברים שבקשת

אם חשוב לך מאוד הכל הייתי אומר לך ללכת להרכיב מחשב בהזמנה אישית מאתרים כמו דל

בכל מקרה הנה האופציות (יש מלא מחשבים עם מחירי ביניים, אני לקחתי את השניים עם הכרטיסים הכי טובים במחיר הכי זול בתצורה טובה)

יש לך את ה-DELL Precision M6300 שעולה 9700 שח

עם כרטיס מסך NVIDIA Quadro® FX 1600M

ויש את המחשב Lenovo THINKPAD R61 NF55QIN שעולה 6473 שח

למחשב הזה יש כרטיס מסך Quadro NVS 140M

עריכה:

אם מחיר לא בעייתי ואתה מחפש את האופציה כי טובה בשוק יש את המחשב DELL Precision M90 שעולה 13,030 שח

יש לו כרטיס מסך חזק מאוד NVIDIA Quadro® FX 2500M, או הכרטיס הכי חזק שיש לנוידיה NVIDIA Quadro® FX 3500M בתוספת של 1250 שח (סה"ך 14,280 שח)

אתה יכול למצוא אותו ב-1800 דולר אפילו יותר חזק קצת (משהו כמו 7500 שח לפני משלוח)

http://www.faithseller.com/NEW-DELL-PRECISION-M90-LAPTOP-FX-3500M-T7600-2.33-2GB-160GB-HD_P50897/

פורסם
  • מחבר

אם הנייד הראשון יותר טוב אז מיותר בכלל לדבר על השני, כמו שאמרתי התקציב ממש לא משנה לו בגלל זה גם לא הוספתי לכותרת.

בנתיים החסרונות היחידים שאני רואה ב M6300 הזה, זה שאין לו מיקרופון\מצלמה מובנים (שמשום מה חשובים לו מאוד).

ורק 2 גיגה ראם שלדעתי 4 גיגה היום זה דיי הכרחי.

הוא רוצה חיית עבודה שתטען לו כמה שיותר מהר שלא יהיו תקיעות שהכל יעבוד פיקס, הוא לא ילד או איזה מעצב זוטר.

פורסם

עדכנתי.. וחוצמזה שאתה תמיד יכול להחליף מעבד ולהוסיף זכרון

פורסם
  • מחבר

לא טוב בכלל...

17"

>:(

כבר שמחתי...

צריך משהו כזה עם כרטיס מסך סוס ו4 גיגה ראם, אבל עד 15.5 אינץ כמו שרשמתי בהודעה הקודמת.

פורסם
  • מחבר

הוא רוצה מחשב כמה שיותר קטן וקליל שיהיה פשוט לנייד אותו ולא משהו מסורבל מידי, 17 אינץ ממש לא מתאים.

בקיצור, אם יש משהו רציני כמו מה שהוצע מ-notebookclub עם כרטיס גראפי חזק (M3500) ו-4 גיגה ראם, אבל עם 15.5 אינץ ומטה, זה יהיה מעולה.

המון תודה על כל העזרה.

פורסם

כרטיס מסך ברמה שאתה מחפש לא קיים בנייד 15" בגלל שהם פולטים יותר מדי חום.

או שתתפשר על 17" או שתתפשר על הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

על הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

הו סופסוף 2 הצעות שבאמת רלוונטיות לכל הדרישות

אני אציג לו אותם בתקווה שיספקו אותו

אעדכן מחר.

בנתיים כמובן שאם יש עוד המלצות הם יתקבלו בברכה, אבל שניהם נראים לי אחלה.

פורסם

אין שם מצלמה.

אם מוכנים להתפשר גם על המצלמה, עדיף כבר להסתכל על T61p בגודל "14. כי 15.4" זה בהחלט רחוק ממחשב "קליל".

פורסם

אכן, אין שם מצלמה אבל חייבים להתפשר על משהו כדי לקבל ניידות וביצועים סבירים (ותסכים איתי שלפטופ 15 אינצ' ששוקל פחות מ-3 קילו יותר נייד מאחד עם 17" ששוקל הרבה יותר).

בכל מקרה, תמיד ניתן לרכוש מצלמה קטנה ומיקרופון קטן שעולים לא יותר מ-200-300 שקלים ביחד.

אם הוא רוצה ניידות הוא יהיה חייב להתפשר על משהו, וזה יהיה או מעבד, או כרטיס מסך או, ככל הנראה, המצלמה והמיקרופון. עדיף להתפשר על האחרונים כיוון שהם לא יפגמו בביצועים ותמיד ניתן לקנות כאלה..

פורסם

אכן, אין שם מצלמה אבל חייבים להתפשר על משהו כדי לקבל ניידות וביצועים סבירים (ותסכים איתי שלפטופ 15 אינצ' ששוקל פחות מ-3 קילו יותר נייד מאחד עם 17" ששוקל הרבה יותר).

בכל מקרה, תמיד ניתן לרכוש מצלמה קטנה ומיקרופון קטן שעולים לא יותר מ-200-300 שקלים ביחד.

בכל מקרה, אם הוא רוצה ניידות הוא יהיה חייב להתפשר על משהו, וזה יהיה או מעבד, או כרטיס מסך או, ככל הנראה, המצלמה והמיקרופון. עדיף להתפשר על האחרונים כיוון שהם לא יפגמו בביצועים ותמיד ניתן לקנות כאלה..

מסכים, אבל תגיד - קראת את מה שכתבתי עדי הסוף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים