פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים שלום!אני כמעט בטוח שהיציאות USB שלי מוציאות מתח וזרם גבוה מהתקן.אם יש דרך לבדוק זאת?תודה
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר למה אני בטוח?לקחתי ZVM חדש, הטענה ראשונית במחשב בארה"ב.נטען עבד מעולההגעתי לארץחיברתי למחשב כמו שצריךנשרף.החלפתי אותו, ומאז אני לא מחבר אותו למחשב שלי.האם הוא הספציפי היה תקול? יש מצב, אבל לא יודע, תחושה שזו בעיה אצלי.איך אפשר לבדוק את זה? תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר חיברת מאחורה או מקדימה?אני באמת לא זוכר. כמו כן, לנגן הזה אין בקרת זרם מהUSB, לכן התחושה שלי שהמחשב העביר זרם גבוה מדי ושרף אותו.
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים קודם כל תערוך את הכותרת.לעניין,נשמע לי קצת הגזמה להאשים את הלוח בגלל מקרה אחד בודד.כמו שהמליצו לך קודם, אתה יכול לבדוק עם מולטימטר.אני לא אגיד שלא קורים מצבים כאלה של אוברוולטג', אבל זה דיי חריג.אם כל שאר ההתקנים עובדים בסדר אז רוב הסיכויים שהבעיה היתה בנגן עצמו.
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים מחבר אני לא יכול לקחת סיכון של לחבר את הנגן למחשב ככה...זה נגן יקר ואין לי דרך להחליף אותו שוב :\
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים טענת אותו במחשב בארה"ב ?? שם המחשבים מקבלים מהקיר 110Vאצלנו זה 220-230V יכול להיות שנשרף אולי מזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.