עבור לתוכן

8800GT דפק את הלוח אם שלי?

Featured Replies

פורסם

היי,

היום בבוקר קניתי את ה8800GT החדש של Gigabyte.

התקנתי אותו בחריץ הPCIE ובנסיון להדליק את המחשב נישמע 'טיק' מוזר ונכבה המחשב.

חשבתי הלך הספק, קפצתי לחנות והבאתי ספק חדש (יש לי Thermaltek 420 אז הבאתי Thermaltek 550)

לא עזר והמחשב פשוט לא נדלק!

יכול להיות שהלך הלוח אם??

האם ספק טוב של 420 לא אמור להחזיק את הכרטיס הזה?

מישהו מכיר את הכרטיס של gigabyte ויש לו נסיון חיובי איתו?

תודה!

פורסם

מאוד לא סביר שכ.מסך דופק לוח...אלא אם כן חיברת בצורה הכי מוזרה בעולם ושברת שם משו או קיצרת או לא יודע מה עשית שם.

בכל מקרה,שני הספקים שהבאת גרועים לגמרי ויכול מאוד להיות שה-420W לא מחזיק כי אם אני לא טועה יש לו סה"כ 18A...

פורסם
  • מחבר

אין מצב שחיברתי לא נכון, חיברתי כבר עשרות כרטיסי מסך .

למה ספקים לא טובים? ספק של 550 ואט ב550 שח לא מספיק??

תודה ואשמח לכל טיפ, כפיר.

[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 17:00:52

זה הספק הישן שלי -

http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/w006162/w006162.asp

זה החדש שקניתי -

http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/w0101102/w0101102.asp

הלוח אם שלי הוא DFI NF-Ultra m2 והוא תומך רק בPCIE 1

פורסם

חבל שכשנשרף לך משהו אתה מתיעץ פה אבל לפני קניה רצינית של ספק אתה לא.

קנית ספק מעפאן שהיתי משלם עליו אולי 200 ש"ח וגם זה לא.

יש ספקים ב-220 ש"ח שעדיפים עליו וחזקים ממנו אם אני לא טועה.

שלא נדבר על VX450 למשל של Corsair שעדיף ממנו פי כמה וכמה וגם חזק ממנו בכמה עשרות W ועולה כ-100 ש"ח פחות.

לפני שאתה שואל את עצמך "איך?" אז דע לכם שההספק הכללי לא משנה. אלא כמות ה-A ב-12V ופה הספק של ה-550W נותן בערך כמו ספק 400W איכותי יחסית אבל מעבר ל"כוח" שלו הספק שלך עדיין נשאר ממוצע מינוס (גדול).

שורה תחתונה תחתונה? לך לחנות ותראה מה נסגר עם הלוח או עם הכ.מסך שלך...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העצות, הספק יוחלף יום ראשון.

הבעיה שהספק, הלוח והכ.מסך ניקנו כל אחד מחנות אחרת.

יכול להיות שיש בעיה לחבר pcie2 ללוח עם pcie1 ?

פורסם

לפני שאתה שואל את עצמך "איך?" אז דע לכם שההספק הכללי לא משנה.

אתה לא רציני נכון ?

הפוסט שלך נשמע מאוד לא אוביקטיבי, כאילו אתה ממש שונא ולא מעריך את הספקים של טרמלטק עד כדי כך שתגיד כל דבר בשביל להעביר את הרגשות שלך הלאה (בלי שום קשר לאם זה נכון או לא).

ההספק הכולל בוודאי שמשנה ביחד עם עוד מכלול של דברים שחשובים בספק כוח, את חלקם ניתן ליבדוק רק עם ציוד מקצועי (לאו דווקא יקר) ומידע על הכל ניתן למצוא בביקורות.

הדבר שרצית להגיד הוא שכשקונים ספק לא מסתכלים רק על ההספק הכללי אלא במערכות מודרניות חזקות חשוב מאוד גם לבדוק את ההספק הכולל או המשולב של מסילות ה 12V, נתון זה חשוב לפחות כמו ההספק הכללי (האמיתי) ואסור להתעלם ממנו. בנוסף את שני הנתונים האלו (בייחוד ההספק הכללי) כדאי לקחת בעירבון מוגבל כשהנתונים באים מהייצרנית ולחפש ביקורת שבדקו שם נתונים אלו עם ציוד ספציפי.

הספקים של טרמל טק הם באמת לא להיט אבל זה לא אומר שבגלל זה "השמש מסתובבת סביב כדור הארץ", וזה גם לא אומר שהם קנייה גרועה במיוחד או קנייה גרועה בכלל והם מחזיקים נהדר גם מערכות חזקות (סטטיסטית).

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר - האם הספק של 420 Thermaltake אמור להחזיק את ה8800GT ביציבות?

פורסם

אתה שואל שאלה קשה שהתשובה עליה היא רק נסיון של מישהו (יכול להיות גם עם 8800GTS) נסה לעשות חיפוש לשני החלקים (ביחד) בגוגל ולהגיע למידע כזה.

ספק כזה יכול להיות גבולי בייחוד שיש לך כמה הארדיסקים. בגדול יש סיכוי לא קטן שזה יחזיק. בהתחשב בעובדה שכבר יש לך את הספק נישאר רק לבדוק, אבל כמובן יש לך בעיות אחרות במערכת.

לתת על הספק עומס שהוא לא מסוגל לעמוד בו עלול לדפוק את הספק אבל זה לא כלכך נפוץ. אם קרתה תגובת שרשרת שדפקה בגלל זה גם את הלוח - זה עוד יותר נדיר.

*ד"א - האם היית באוברקלוק ?

האם ניסית לפרק את הכל ולהשאר רק עם הספק המעבד לוח כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון ?

וכמובן לפני פעולה זו : האם איפסת את הביוס ?

יש לי גם את הלוח הזה וזה אחד הלוחות הכי מפונקים ובררניים שניתקלתי בהם (די אופייני לDFI).

פורסם

Ice,נכון שלא פירטתי יותר מדי אבל לזה +- התכוונתי.

בכל אופן,אני ממש לא סולד מספקים של TT אלא להפך - כמובן שאני מדבר על סדאת TP הנהדרת. משאר הספקים,במחירם הנוכחי אני בהחלט סולד.

550 ש"ח בישביל ספק כזה זה פשוט מדהים (באופן שלילי כמובן)

וה-420 הזה עד כמה שזכור לי לא יכול להחזיק מאחר והוא עם 18A עלבים. זה שהוא יחזיק זה משהו אחד,אבל זה שהוא גרוע למערכת שלך זה דבר שני ולכן לא היתי נשאר איתי בכל מקרה.

לגבי ה-550W תחזיר אותו ומהר,ואני מקווה שתוכל לקחת משהו אחר במקומו.

פורסם

אם אתה מוציא את הכרטיס, המחשב עולה?

פורסם

גם אם הספק לא מספיק כדי לסחוב כרטיס מסוים, אתה לא תראה את זה בחיים בהדלקה של המחשב, אלא רק כשיהיה עומס על כרטיס המסך במצב 3D (כי רק אז הוא באמת מתחיל למשוך זרמים רציניים).

פורסם

גם הכרטיס מסך וגם המעבד צריכים להיות במאמץ מקסימלי במשך כמה שעות כדי לדעת

פורסם
  • מחבר

טוב זה לא הספק כי החלפה ל550 לא עזרה והלוח לא מגיב, פשוט לא נדלק

(דרך אגב ה420 החזיק 8800GTS בקלות)

הוצאתי זיכרונות השארתי רק אחד.

החלפתי לכרטיס מסך הישן ATIHD2400.

איפוס לביאוס

לחיצה על POWER עדיין אין תגובה.

רוב הסיכויים שהלך הלוח לא? (בתקווה שהוא עדיין באחריות...)

פורסם

אם אתה מוציא את הכרטיס מסך / זיכרון האם הלוח מגיב בצורה כזו או אחרת?

פורסם
  • מחבר

אין תגובה מהלוח בכלל, ישנו גם LED באזור הPCI שמהבהב באדום.

ice2k אוליי אתה מכיר את הLED הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים