עבור לתוכן

שחיתות בGamespot?

Featured Replies

פורסם

ע"פ הכתבה הזאת:

http://kotaku.com/gaming/rumor/gamespot-editor-fired-over-kane--lynch-review-328244.php

יש שמועה שכותב ביקורות בגיימספוט פוטר בעקבות ביקורת לא מחמיאה שנתן למשחק Kane & Lynch של חברת Eidos , שבתגובה איימה לבטל את הקמפיין הפרסומי שלהם שרץ בגיימספוט ומכניס להם הרבה כסף. גיימספוט בתגובה פיטרו את הכתב.

אם זה נכון זה ממש עצוב, זה רק מראה כמה לא אובייקטיביות הביקורות באתר, מי יודע כמה ואיזה עוד ביקורות הושפעו בדרך כזאת?

• תגובות 36
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני כבר מזמן לא מתייחס לגיימספוט בתור מקור רציני לקריאת ביקורות. הם מתלהבים ממשחקים מסויימים יתר על המידה (משחקים של EA :x) ולפעמים מזניחים (גם מהתייחסות וגם מביקורת טובה) אחרים בלי סיבה ברורה.

פורסם

גם לי נראה שמשהו מתחיל להשתנות שם (עם כל הכבוד לקרייסיס הוא לא נראה לי שווה 9.5 ועוד בגיימספוט הקפדן... אבל זו דעתי)

ולזה שמעלי על איזה אתרי ביקורת אחרים אפשר להסתמך (לא אהבתי את ign..)

פורסם

באמת עצוב שGAMESPOT מפטרים כתב על סמך ביקורת שיגרתית על משחק ,לדעתי הרבה ביקורות באתר לא מדוייקות מבחינת ציון .

פורסם

אין מה לעשות כסף זה גורם בעייתי מאוד בתכום הביקורת ! :silly:

פורסם

למרות שמדובר בשמועה אני מניח שכסף הוא אחד מהמניעים הראשיים של אתרי ביקורות בעולם.

לכן,כדאי תמיד להסתכל על התמונה הגדולה יותר ולקרוא לעומק ביקורות (את מי שזה מענין כמובן)

את גיימספוט אני לא כל כך אוהב כי יש לי תחושה שהביקורות שם בשנתיים האחרונות קצת לא אובייקטיביות.

למרות זאת אני מעדיף את הביקורות באתר IGN -עמוקות,מעניינות ונראה שגם מקצועיות.

אם הייתי יכול הייתי גם עושה מנוי ל PC Gamer שנחשב לאחד המגזינים המשובחים בתעשיה ,

הביקורות מקצועיות לחלוטין.

פורסם

קודם כל קלירק גנבתה לי תדיון אני רציתי לפתוח אותו אבל איחרתי :pissed: :pissed: :pissed:

סתם סתם דיון מעולה :xyxthumbs:

בכל מיקרה עוד אחד פוטר או יתפטר-

http://uk.gamespot.com/users/TimT/show_blog_entry.php?topic_id=m-100-25233420

בעניין האתרי ביקורות אבל בכלל גם המגזינים

צריך לזכור שהמגזינים בקשים היום בגלל האינטרנט ואני מזמן לא קונה EGM שפעם היה אחד מהטובים ביותר לקונסולות

אבל היום לא צריך אותו יותר אם כל האתרים הגדולים ברשת וסרטונים וכו

עכשיו גימספוט ספציפית ניראה לי הרבה פחות אמין מבעבר

לדוגמה סוניק לWII קיבל 7.6 מהם

http://www.gamespot.com/wii/action/sonicrevolution/index.html

לצערי אני חושב שמגיע לו הרבה פחות

משחק כמו COD4 קיבל ציונים גבוהים מרוב האתרים רק שכחו לציין שהסינגל שלו מאוד קצר

והרשימה עוד ארוכה

היום קשה לימצוא משחק אם הרבה היפ שנכשל בביקורות

וזה לא נתון מעודד מבחינת אמינות אתרים

עוד דבר חשוד זה שהציונים תואמים הרבה פעמים בכל האתרים הגדולים

מאריו גלקסי\זלדה TP\הילו3\COD4\קריסיס\ועוד הרבה קיבלו +- את אותם ציונים בכל האתרים הגדולים

ואני מצפה שאנשים שונים אם טעם שונה יתנו ביקורות שונות

כמו שיש ביקורות גולשים שונות מאוד

פורסם

בגיימספוט ציינו שהסינגל קצר ב The Bad אני לא מבין מה אתה רוצה..

פורסם

אבל הציון עצמו היה גבוה מאוד

זה לא משחק כמו WOW שקונים רק בגלל המולטי

למשחק כזה בלי סינגל חזק וחזק מבחינתי זה גם מספיק שעות משחק לא מגיע 90 לדעתי

פורסם

זה באמת ממשיך קו מגעיל של התמתנות בGamespot. מה שהיה אתר הביקורות הנשכני ביותר שהערכתי את דעתו גם מעל סכום כל הציונים של gameranking, הפך להיות בדיחה עלובה של ניסיון לרצות את כולם. הציונים מותנו, הקו המילטנטי של הביקורות ירד, ורק ג'ף גרטסמן היה באמת אחד האחרונים עם מילה ששווה משהו. לפעמים התמסחרות יכולה להיות מאד מגעילה...

פורסם

הרבה כולל אני יתעצבנו עליו בגלל שבביקורת על זלדה TP הוא נתן ציון 88 ולדעתי המשחק צריך לקבל מינימום 90 ואני הייתי נותן לו 100

אבל אם זאת הוא נתן הסברים נכונים על הדברים הטובים והרעים במשחק ובטח שדיבוב אם היה נעשה איכותי היה מוסיף הרבה למשחק

ואני מעריך מאוד מבקרים כאלו שבודקים משחק לעומק ואומרים את דעתם האמיתית

מבחינתי החוסר בדיבוב היה חיסרון אבל בכולל המשחק מעולה

מבחינתו זה כן הוריד נקודות וככה כל אחד שקורה תביקורת יכול ליראות חסרונות ויתרונות ולהחליט לבד

לאומת זה אני שונא מבקרים שלא מדגישים חסרונות גדולים במשחקים מסוימים

לדוגמה דרישות המערכת בקריסס\אורך המשחק סינגל בCOD4וAC ועוד \או הפוקימונים הרגילים לנידים שזה אותו משחק מהGBC

אם כל מיני שיפורי גרפיקה ופוקימונים חדשים וכל כמה זמן יוצא משחק כזה ונותנים לו ציונים די טובים

כאילו די

משחקי ספורט אותו דבר כל שנה בדרך כלל יוצא אותו משחק של שנה קודמת אם שינוים לא משמעותים

פיפה לדוגמה צריך לקבל ציון של 50 או פחות וגם PES אם הבאגים שלו השנה צריך לקבל ציון נמוך

פורסם

אתרים של ביקורות מונעים על ידי כסף כי הם בגדול אנשי מכירות . בשביל לבדוק אמינות רציתי לבדוק מה gamespot נתן למשחק moo3 שהיה גלולת רעל לסידרה . הם נתנו לו 6 (ריחמו עליו? ) וIGN נתנו לו 9 מתוך 10 :screwy: (כמה שוחד הם קיבלו?) . כנראה שהם מתאימים את כתב הביקורות בהתאם למשחק כדי שיתן לו ציון טוב . ולא נראה לי שיש להם עורך כדי שיעבור על הביקורת כדי לבדוק שהיא נותנת את התמורה למפרסמים כנראה שזה הולך להשתנות בעקבות הפיאסקו הזה.

תמיד צריך לקחת הכל בערבון מוגבל ולבדוק בעיקר על החסרונות. אם החסרונות לא כלכך קריטיים בשבילך זה סימן שאולי תהנה מהמשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים