עבור לתוכן

Corsair VX Series 450W PSU vs. Enermax Liberty 400W

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברור לי ששני הספקים יחזיקו את המפרט שלי (q6600, 8800gt, 1HD 500gb) השאלה היא מי מבניהם עדיף ומי ייתן תמורה יותר טובה לכסף בסה"כ המחיר שלהם די דומה ואני צריך להחליט מה לקחת?

חשוב לציין שהמחשב משמש למשחקים כרגע לא מתוכנן OC אבל אני רוצה לשמור את האופציה לעתיד

ושאלה נוספת האם אולי שווה להשקיע בכלל ב Enermax Liberty 500W

תודה

פורסם

VX450 יהיה עדיף ונותן תמורה טובה יותר לכסף

פורסם

VX עדיף מכל בחינה אפשרית חוץ מעניין המודלריות. לכן אם חשובה לך האופציה הזו לך על הליברטי 400. לא יודע מזה מודלריות? חפש בגוגל/סטיקי

פורסם

VX עדיף מכל בחינה אפשרית חוץ מעניין המודלריות. לכן אם חשובה לך האופציה הזו לך על הליברטי 400. לא יודע מזה מודלריות? חפש בגוגל/סטיקי

אין שום סיבה לקחת ספק מודולרי...אם יודעים לבצע סידור כבלים נכון מגיעים לתוצאות טובות מאוד שהם בדיוק אותו דבר כמו סידור עם ספק מודולרי...אני אישית מעדיף ספק לא מודולרי כי יש אפשרות רבה יותר לסידור ....ואני מאמין שהטכנאים בחנות שהוא קונה ממנה את המחשב יודעים לסדר כבלים אז ככה שאין שום סיבה לקחת משהו מודולרי אלה אם הוא מרכיב את זה בעצמו ואין לו כח להתעסק עם כבלים.

פורסם

זו לא החלטה שלנו. יש אנשים שזה מאוד חשוב להם.

לכן ציינתי שחוץ מהמודלריות (שאין ב-VX) הוא עדיף על הליברטי מכל בחינה

פורסם

אין שום סיבה לקחת ספק מודולרי...אם יודעים לבצע סידור כבלים נכון מגיעים לתוצאות טובות מאוד שהם בדיוק אותו דבר כמו סידור עם ספק מודולרי...אני אישית מעדיף ספק לא מודולרי כי יש אפשרות רבה יותר לסידור ...

מממ...

בולשיט?

אם לאחר חיבור הכוננים, לוח האם וכרטיס המסך נשארים לך המון כבלים מיותרים,

לעולם לא תגיע לסידור כמו בספק מודולרי.

אפשרות רבה יותר לסידור... :lol:

אבל אני מסכימה שזה בהחלט לא אלמנט קריטי בבחירת ספק.

פורסם

אני כעיקרון גם מסכים לעניין. נכון שאפשר לסדר טוב את הכבלים כולם כדי שהסידור יצא טוב מהממוצע,אבל אני לא חושב שמחשב ממוצע עם VX יכול להיות מסודר כמו מחשב ממוצע עם ליברטי 400 למשל.

כל אחד והסדר עדיפויות שלו

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, ממה שעולה פה בפורם אני כרגע נוטה לכיוון ה VX

אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי והשאלה הנשאלת באמת היא, עד כמה סידור נכון של כבלים יכול להשפיע על המערכת? (חשוב לציין שאלמנט של יופי של המערכת לא חשוב לי כי גם ככה לא יהיה לי חלון במארז)

תודה

פורסם

יכול להשפיע מאוד,החל מסירקולוציה נכונה במארז ועד נוחות בעצם,של החלפת כוננים,ניקוי וכו' וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים