פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים שלום,ברור לי ששני הספקים יחזיקו את המפרט שלי (q6600, 8800gt, 1HD 500gb) השאלה היא מי מבניהם עדיף ומי ייתן תמורה יותר טובה לכסף בסה"כ המחיר שלהם די דומה ואני צריך להחליט מה לקחת?חשוב לציין שהמחשב משמש למשחקים כרגע לא מתוכנן OC אבל אני רוצה לשמור את האופציה לעתידושאלה נוספת האם אולי שווה להשקיע בכלל ב Enermax Liberty 500Wתודה
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים VX עדיף מכל בחינה אפשרית חוץ מעניין המודלריות. לכן אם חשובה לך האופציה הזו לך על הליברטי 400. לא יודע מזה מודלריות? חפש בגוגל/סטיקי
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים VX עדיף מכל בחינה אפשרית חוץ מעניין המודלריות. לכן אם חשובה לך האופציה הזו לך על הליברטי 400. לא יודע מזה מודלריות? חפש בגוגל/סטיקיאין שום סיבה לקחת ספק מודולרי...אם יודעים לבצע סידור כבלים נכון מגיעים לתוצאות טובות מאוד שהם בדיוק אותו דבר כמו סידור עם ספק מודולרי...אני אישית מעדיף ספק לא מודולרי כי יש אפשרות רבה יותר לסידור ....ואני מאמין שהטכנאים בחנות שהוא קונה ממנה את המחשב יודעים לסדר כבלים אז ככה שאין שום סיבה לקחת משהו מודולרי אלה אם הוא מרכיב את זה בעצמו ואין לו כח להתעסק עם כבלים.
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים זו לא החלטה שלנו. יש אנשים שזה מאוד חשוב להם.לכן ציינתי שחוץ מהמודלריות (שאין ב-VX) הוא עדיף על הליברטי מכל בחינה
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים אין שום סיבה לקחת ספק מודולרי...אם יודעים לבצע סידור כבלים נכון מגיעים לתוצאות טובות מאוד שהם בדיוק אותו דבר כמו סידור עם ספק מודולרי...אני אישית מעדיף ספק לא מודולרי כי יש אפשרות רבה יותר לסידור ... מממ... בולשיט? אם לאחר חיבור הכוננים, לוח האם וכרטיס המסך נשארים לך המון כבלים מיותרים, לעולם לא תגיע לסידור כמו בספק מודולרי. אפשרות רבה יותר לסידור... אבל אני מסכימה שזה בהחלט לא אלמנט קריטי בבחירת ספק.
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים אני כעיקרון גם מסכים לעניין. נכון שאפשר לסדר טוב את הכבלים כולם כדי שהסידור יצא טוב מהממוצע,אבל אני לא חושב שמחשב ממוצע עם VX יכול להיות מסודר כמו מחשב ממוצע עם ליברטי 400 למשל.כל אחד והסדר עדיפויות שלו
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות, ממה שעולה פה בפורם אני כרגע נוטה לכיוון ה VXאני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי והשאלה הנשאלת באמת היא, עד כמה סידור נכון של כבלים יכול להשפיע על המערכת? (חשוב לציין שאלמנט של יופי של המערכת לא חשוב לי כי גם ככה לא יהיה לי חלון במארז)תודה
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים יכול להשפיע מאוד,החל מסירקולוציה נכונה במארז ועד נוחות בעצם,של החלפת כוננים,ניקוי וכו' וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.