פורסם 2007 בדצמבר 118 שנים אין לך יותר מדיי אפשרויות..יש לך בארץ את 012 (שאתה כרגע איתם), את 014, ואת נטוויז'ן. 3 חברות. כל השאר לא קיימות יותר.
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים לSP2 יש הגבלה של 10 חיבורים חצי פתוחים בו זמנית לכל תוכנה שזה יכול להשפיע על תוכנות P2P ,תשתמש בפאצר הזהhttp://www.lvllord.de/download.php?url=en/EvID4226Patch223d-en.zipה nod32 מודיע לי שיש וירוס בקובץ...Win32/Tool.EvlD4226 application
פורסם 2007 בדצמבר 218 שנים ולדעתי הבעיה היא בתשתית. נקודה. הריי למה הפינגים היו בסדר כשהחבילה המהירה ביותר הייתה 3 מגה למשל? כי בקושי היו משתמשים בתעבורה.. אבל עכשיו כשהם מנסים לסחוט כמה שיותר כסף מהאנשים ולפרסם כל שנה אינטרנט מהיר יותר במגה מהקודם מבלי בכלל לחשוב על להקים תשתית חדשה, אין בכלל על מה לדבר..כל עוד הם לא הולכים להקים פה תשתית רצינית, ולא ADSL2+ עלוב, בשנה-שנתיים הקרובות אני לא בטוח שגם בבוקר נוכל לשחק עם פינגים נורמלים :\בבזק בכלל לא יהיה אפשרי.. כולם יהיו עם טורנט פתוח שיוריד על 700ק"ב ואז בכלל ..אגב מצטער מראש על החפירה, פשוט משעמם לי עכשיו :פאין שום משחק שאפשר לשחק בו ^.^אולי כדי לי לחזור להוריד סרטים\שירים :\ רק שלא יתבעו אותי על זה עכשיו חח.. כבר אי אפשר לעשות כלום עם האינטרנט ה"מהיר" הזה..תאמת לדעתי חייבים לעשות משהו בנושא... לשלוח הודעה לבזק שהקמנו פורום מיוחד בשביל זה, ויש 100 אלף אנשים (מספר הגיוני, לא?) שחתמו על זה שאם לא תוקם תשתית נורמלית שתסחוב את האינטרנט המעפן שהם מציעים, אז תהיה התנתקות המונית ^.^ ונדרוש שהם יוצאו בהודעה שהם מסכימים לבקשתנו ^.^צודק ב 100%, האינטרנט ה"מהיר" בארץ זה בשביל להוריד אימילים כבדים ולגלוש כמו סבתא שלי.הכי מצחיק שHOT השיקו היום חבילה של 10MB ו 012 היא הראשונה שתומכת בזה. הם לא יכולים לספק 50kb/s לחו"ל ורוצים לספק 1.25mb/s ...הבעיה נראית לי קשורה יותר לרוחב פס, כל הספקיות מתקמצנות כי זה עולה להם כסף.בקשר להצעה, 014 היא הכי "טובה" בארץ והיא חרא. אם תתנתק תצטרך לקבל משהו יותר גרוע :\
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים אתה יודע מה נראה לי כמו הפתרון הכי טוב???שאנחנו נקים ספקית אינטרנט משלנו ואני לא צוחק פשוט הספקיות שיש עכשיו הם על הפנים ו014 הם הכי פחות גרועים לפי מה שאני רואה , לא הכי טובים
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים אני בחבילת 2.5 מגה ADSL מאה ש"ח ביחד גם לבינלאומי וגם לבזק....מבחינת פינגים הכל אצלי בסדר גמוראבל התוכנות שיתוף פשוט גוססותהאימיול לא עובר את ה15בביטורנט ניסיתי להוריד טורנט עם בערך 1300 seeders והוא והוא לא זזניסיתי עוד קליינטים לטורנט אבל עדיין חרבנהחחחח כמו שאני רואה אצלי המצב עוד טוב....אשכרה צריך להקים ספקית אינטרנט משלנו....ראיתי כל מיני כתבות שהספקיות אינטרנט נותנות לנו למשל את ה5 Mbit מהירות הורדה שהם מציעות בשרתים בישראל, אבל ברגע שאתם מתחברים לשרתים לחו"ל אז הם סותמים את הרוחב פסמה נשאר כבר :s05: :s05:אוי המרגמות, אוי המרגמות........
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים כל ספקיות האינטרנט חוץ מ-014 שותיקה בנושא השיחות לחו"ל משקיעות את מירב תקציבי הפיתוח לטובת שיחות לחו"לולכן האינטרנט תקוע.... רק לידיעתכם ישנם כמה חברות בשוק שעובדות בעיקר עם עסקים שנותנות שרותי אינטרנט מעולים ואני בגישושים, אדווח לפורום בעתיד
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים כבר האינטרנט של סרפרי , היה יותר מהיר חחלא יודע אם אתם זוכרים..אבל פעם בעידן של ה33600 היה את האינטרנט של surfree ,שהיה מין כזו פרסומת עם דולפין , והיה אפשר לגלוש בחינם..נראה לי שיש איזשהי חברה בשם אקטום ?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר אייך אני בודק פינג האם יש אתר ??יש לי חבור לשל 7 MB HOT+014אין אתר מסויים עבור דברים אלה - זה לפי מה אתה משחק אונליין - מי שמשחק ב-CSS יבדוק שרתים שונים ממי שמשחק WOW למשל... גם חשוב פינג בתוך המשחק עצמו ולא רק פינג רגיל לשרת כלשהו.. שזה גם משתנה ממשחק לאחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.