עבור לתוכן

דיסקמן\נגן MP3

Featured Replies

פורסם

שלום, חבר שלי רוצה לקנות את הדיסקמן\נגן mp3 הזה:

http://www.jazpiper.com.sg/mcd650s.htm

מה אתם אומרים ? טוב ? לא טוב ?

שווה 420 שקל ?

תודה

פורסם

הוא לא ממש אמין , זולל סוללות כמו מטורף , והבולם זעזועים שלו קאטסטרופלי .

פורסם

אם כבר פתחתם את האשכול הזה...

אז מה אתם אומרים על הדיסקמנים (MP3) של BOSS? (סתכלו בNETACTION.CO.IL במכירות פיצוץ יש שם גם ב400)...

ועל הנגן הזה שכביכול זכה ב5 כוכבים בMP3.COM:

http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/detail.tmpl?cart=30946533287825928&sku=LKM012〈=heb

פורסם

מהדבר הזה בכלל להתרחק כמו מאש

עדיף את הGAZZPIPER

פורסם

אזהרה - אל תקנה את הדרעק הזה שהראת בפלונטר... (לא היה לי כוח לחפש ב-Netaction..)

זה נגן מלפני כמה דורות, והוא עלוב ביותר.

אל תשכח שציון משתמשים של 5 לא אומר כלום, כי יכול להיות שמתי שהוא יצא הרבה אנשים יתלהבו ממנו... גם 486 DX4 יכול להופיע עכשיו באיזה אתר עם דירוג 5...

ועוד באותו נושא, גם לי יש שאלה קטנה.. :)

איזה נגן CD-MP3, עם Line out ועדיף גם שיכלול Car kit הכי טוב? לא אכפת לי אם זה מחו"ל או בארץ (העיקר שיהיה משלוח לארץ)...

פורסם

MP3 זה איכות חרא נקודה.

קנה פטיפון, מגבר ישן ורמקולים בשוק ביפו בפחות מ-200 ש"ח כל תקליט עולה בין 3 - 10 שקלקלים.

תוצאה = המוווון מוזיקה טובה במחיר מצחיק.

ואם הבעיה היא ניידות, זה כבר משהו אחר.

פורסם

תאמינו לי מיני דיסק זה הכי טוב

גם מחיק, גם 80 דקות, גם איכות בת זונה וגם נייד לגמרי (ונראה טוב!)

פורסם

אזהרה - אל תקנה את הדרעק הזה שהראת בפלונטר... (לא היה לי כוח לחפש ב-Netaction..)

אל תשכח שציון משתמשים של 5 לא אומר כלום, כי יכול להיות שמתי שהוא יצא הרבה אנשים יתלהבו ממנו... גם 486 DX4 יכול להופיע עכשיו באיזה אתר עם דירוג 5...

איזה נגן CD-MP3, עם Line out ועדיף גם שיכלול Car kit הכי טוב? לא אכפת לי אם זה מחו"ל או בארץ (העיקר שיהיה משלוח לארץ)...

הJAZZPIPER מגיע בערכה שלו מחו"ל יחד עם מטען לאוטו , ויש לו LINE OUT .

לאוטו הדבר הזה סבבה , כי אתה לא תשים אותו ברכב 4X4 ותתחיל לצנוח מצוקים .

ואם תלך לקנות אחד , ויגידו לך שהוא מגיע בלי , זה בולשיט .

כל הקיטים כוללים מחבר לאוטו .

פורסם

איכות בת זונה :lol:

כלום לא משתווה לתקליט טוב.

פורסם

בכל מקרה הנה הלינקים מנטאקשין:

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=366720

פורסם

איכות בת זונה :lol:

כלום לא משתווה לתקליט טוב.

גם המחיר שלו מאוד "איכותי" ואני לא מדבר על איזה מינידיסק אפילו בלי מסך (600 שקל בנטאקשין וזה עוד הכי חרא)!

יכול להיות שמיני דיסק זה דבר מעולה אבל המחיר שלו ממש לא מעולה. :lol:

פורסם

יש לי מינידיסק. אז מה?

אני צריך כמות.

למה לי לקנות Changer של 12 דיסקים עם רדיו-טייפ באיזה 1500 שקל, כשבפחות מ-1000 אני יכול לקנות רדיו-טייפ עם LineIN ולחבר אליו נגן CD-MP3 שיאפשר לי להכניס לפחות 5 "דיסקים" בכל דיסק.. ?

חשבתי אפילו לקנות נגן MP3 מבוסס הרדיסק, אבל זה יקר מדיי..

חוץ מזה, האיכות של ה-ATRAC (הפורמט שהמינידיסק משתמש בו) שווה לקובץ MP3 שמקודד ב-292kbps (ואני מדבר על SP רגיל, לא LP2\4 ששם האיכות נמוכה יותר).

כמעט כל ה-MP3-ים שלי מקודדים להם בשמחה ב-196kbps ו-256kbps, ותאמין לי שממש קשה לשמוע הבדל כלשהוא...

פורסם

יש לי מינידיסק. אז מה?

אני צריך כמות.

למה לי לקנות Changer של 12 דיסקים עם רדיו-טייפ באיזה 1500 שקל, כשבפחות מ-1000 אני יכול לקנות רדיו-טייפ עם LineIN ולחבר אליו נגן CD-MP3 שיאפשר לי להכניס לפחות 5 "דיסקים" בכל דיסק.. ?

חשבתי אפילו לקנות נגן MP3 מבוסס הרדיסק, אבל זה יקר מדיי..

חוץ מזה, האיכות של ה-ATRAC (הפורמט שהמינידיסק משתמש בו) שווה לקובץ MP3 שמקודד ב-292kbps (ואני מדבר על SP רגיל, לא LP2\4 ששם האיכות נמוכה יותר).

כמעט כל ה-MP3-ים שלי מקודדים להם בשמחה ב-196kbps ו-256kbps, ותאמין לי שממש קשה לשמוע הבדל כלשהוא...

שומעים ועוד איך. גם איכות של דיסק זו היתפשרות(שלא לדבר MP3). אבל כשמדובר בניידות זה שיקול אחר.

פורסם

המינידיסק שלי (SONY MZR70) נקנה לפני שנה ומשהו בארה"ב

ולא עלה יותר מ200 דולר עם כל הבאנדל שלו

והחסרון היחיד בו זה שצריך להקליט אותו במהירות 1X

כאילו, כדי להקליט 80 דקות צריך לנגן 80 דקות...

הדיסקים זולים

זה אף פעם לא קופץ

יש מספיק דרכים להקליט מכל חור (אופטי, אנלוגי)

בקשר לאוטו.. כשיהיה לי רשיון אני אארגן משהו... חשבתי על להוציא את הרדיו דיסק ולשים טייפ רגיל ואז עם ליין אין אצלו לשים את המיני

יש לי 3 חודשים לחשוב על זה :))

פורסם

והחסרון היחיד בו זה שצריך להקליט אותו במהירות 1X

ככה זה, זה לא קשור לדגם הזה (שהוא לא משהו בכלל, אבל לא משנה..)..

שומעים ועוד איך. גם איכות של דיסק זו היתפשרות(שלא לדבר MP3). אבל כשמדובר בניידות זה שיקול אחר.

אתה לא חושב שאתה לוקח את זה קצת יותר מדיי רחוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים