פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים קיבלתי מחשב נייד של compaq דגם 701EAהמפרט שלו על פי EVEREST הוא כזהAMD DURON 950 MHZCOMPAQ PRESARIO 701EA 240 MB-SDRAM 447 mhzS3 GRAPHI TWISTETK20 GB-4200RPMLG DVD ROMאיך הוא בשביל עבודה משרדית,מוזיקה,אינטרנט,מנסנג'ר ודברים כאלה..?מה אפשר/צריך לשפר בו??תדה
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחשב די מיושן ודי חלש , תגדיר עבודה משרדית ? כי נגיד לא הייתי רוצה לעבוד איתו נגיד עם אאוטלוק על IMAP וקובץ מקומי גדול , ותוך כדי זה לעבוד על כמה מסמכים.את שאר הדברים - כבר עשיתי עם מחשבים חלשים ממנו בהרבה.מה אפשר / צריך לשפר בו?זיכרוןתבדוק אם יש לך סלוט הרחבה פנוי , אם כן - עוד חצי גיגה זיכרון יעשה את ההבדל הכי משמעותי.וכמובן - אם אפשר - התקנה נקייה של WINDOWS.ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מחבר מחשב די מיושן ודי חלש , תגדיר עבודה משרדית ? כי נגיד לא הייתי רוצה לעבוד איתו נגיד עם אאוטלוק על IMAP וקובץ מקומי גדול , ותוך כדי זה לעבוד על כמה מסמכים. את שאר הדברים - כבר עשיתי עם מחשבים חלשים ממנו בהרבה. מה אפשר / צריך לשפר בו? זיכרון תבדוק אם יש לך סלוט הרחבה פנוי , אם כן - עוד חצי גיגה זיכרון יעשה את ההבדל הכי משמעותי. וכמובן - אם אפשר - התקנה נקייה של WINDOWS. ליביו עבודה משרדית זה וורד פאוורפוינט אקסל תוכונות האופיס...בדרך כלל לא יעבדו ביחד... אוקיי אני יקנה עוד זיכרון... תודה
פורסם 2007 בנובמבר 3018 שנים קצת ישן?!?!ממש ישן חרא מפרט תשפר זכרון תוסיף עוד דיסק קשיח שיהיה שמונים!וגם ככה הוא לא יהיה מהיר!המעבד יגביל הכל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.