פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אני מחפש מארז בסביבות של 700 עד 900 ש"ח.חשוב לי שמצד אחד יראה מקצועי, שיהיה גימור טוב.אולי חלון (עדיף אני חושב), אבל שיהיה שקט.כמובן, סירקולציית אוויר טובה.חשבתי אולי על ה-NZXT Zero, או Thermaltake Eureka.חשבתי על של Antec, אבל שלהם אני מוכן רק לקחת את ה-Antec P182SE, והוא קצת חורג מהתקציב אני חושב.יש עוד המלצות? מה הכי טוב מבין אלו?תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים עזוב אותך מה-P180/182לך על ה-Eurekaאתה יכול לקחת CM690 ולקנות לו מאוררים שקטים מאוד ככה שיוצא לך גם משהו טוב סה"כ
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים מחבר CM690? מה זה? ה-P182SE פשוט... אני מת על הגימור-מראה הזה. הוא גם נורא נורא שקט, לא? עריכה: אוקיי, ראיתי אותו. הוא נראה יודע מדי "פלסטיק" ולא מספיק "אלומיניום" לטעמי
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אחלה מארז חוץ מהפנלים בצדדים שהם מפלסטיק כל השאר ברזל , אני מאוד מרוצה ממנו...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים CM איכותי מאוד כמו כל המארזים שלהם.חוץ מהשקט P182 לא נותן לך כלום,וגם לגבי עניין השקט אנשים מגזימים פה. אני רוצה לראות מישהו שה-Eureka ממרחק של אפילו פחות ממטר מפריע לו לישון בתנאי שיש לו חלקים שקטים בפנים.בכל אופן,ה-P182 גם לא מאלומיניום אם כבר מדברים,אלא מברזל בדיוק כמו ה-CM690ץהאיוריקה הוא כן מאלומנייום ולמרות גודלו הוא קל מאוד
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מחבר CM איכותי מאוד כמו כל המארזים שלהם. חוץ מהשקט P182 לא נותן לך כלום' date='וגם לגבי עניין השקט אנשים מגזימים פה. אני רוצה לראות מישהו שה-Eureka ממרחק של אפילו פחות ממטר מפריע לו לישון בתנאי שיש לו חלקים שקטים בפנים. בכל אופן,ה-P182 גם לא מאלומיניום אם כבר מדברים,אלא מברזל בדיוק כמו ה-CM690ץ האיוריקה הוא כן מאלומנייום ולמרות גודלו הוא קל מאוד [/quote'] אם כך, נראה לי שאני אלך על ה-Eureka. תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.