פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים צודק יש בזה משהו שמשחקי ווידאו זה כל החיים שלהםזה עניין של תרבות... אצלנו זה נראה בזבוז זמן בגלל זה זה נראה לי ככה, בזמן שאצלהם זה לאלא תמיד זה בשביל כסף, זה גם בשביל הנאה, כי כן, תאמין או לא, יש כאלה שנהנים עד כדי כך שלפי ראות עיניך הם 'נסחפים' עם המשחק ומשחקים כל כך הרבה עד שהם ברמה בינלאומית.אז זה פשוט כי הם נהנים והכסף לא מעניין אותם.מסכים איתך אחיחח הקטע זה אצלי שאני יודע שאפשר לעשות מהדבר הזה כסףשמע עכשיו אני עושה את בשביל הנאה אבל אני לא משחק איזה 10 שעות ביום, כי בשבילי זה כבר לא הנאהאבל אם אני רוצה לעשות מזה מקצוע בחיים אני ישחק 10 שעות בכוחכי מה לעשות חחחח אני ישראלי מצוי שמחפש כל היום כסף וקומבינות.......אם הייתי יכול הייתי עושה מהדבר הזה מקצוע רק שאני מתגייס במרץ אז בוא נגיד שאין לי כל-כך זמן....אם הייתי יודע לפני 4-5 שנים כשהתחלתי לשחק משחקי FPS שיש בזה כל כך הרבה כסף תאמין לי הייתי משקיע ת'נשמהאבל גיליתי את העניין רק ב 3 שנים האחרונות ולא הייתה לי ממש סבלנות להשקיע במשחק אחד כל כך הרבה זמן... מה גם ש3 שנים זה לא בידיוק מספיק במקרה שלי = \
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים כל עוד זה לא מוביל לשום מקום, אז אני מסכים עם הבחוראם אתה עושה את זה בשביל להרוויח כסף, כמו בCS או UT או QUAKE למשל (פעם ראיתי איזה פרס ראשון מגיע לקלאן שלוקח מקום ראשון באיזה גביע בclanbase, לא זוכר איזה משחק, 4000 יורו!!! שזה יחסית עוד קצת...)אבל באמת ליפנים והקוריאנים האלה אין להם חיים עם זה אני מסכיםכי לנסות שעות ולנצח את super mario ב 5 דקות באמת לא נותן לך כלום בחיים לבעוט בכדור במגרש כדורגל בשכונה ללא מטרה זה בסדר, אבל לשחק במשחקי מחשב ללא מטרה זה לא. אני יכול להגיד גם את ההפך.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מי שמשווה לכדורגל וטניס שולחן - טועה, בגלל שני דברים עיקריים.דבר ראשון, זה בריא. אני לא צריך להציג את המחקרים הרפואיים שמראים שכושר גופני וספורט תורמים לבריאות ולאורך (ואורח) החיים).דבר שני, בספורט אתה עם אנשים, אתה יוצר חברים. אני יכול להגיד לך עכשיו 25 אנשים לפחות שהכרתי דרך המגרש. במריו, פורטל, גיטאר הירו, המשחק שמנגן, המשחק עם השני מטוסים אין חברים.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים דווקא חלק גדול מהמשחקים האלה מובילים למפגשים חברתיים.ו DDR למשל כמעט שקול לספורט מבחינת הבריאות.ומי שמשקיע את רוב זמנו בספורט תחרותי שם את הבריאות שלו בסכנה. אני לא צריך להזכיר כמה פציעות ונזקים אתלטים מקצועיים עוברים במהלך הקריירה שלהם. בריא? אני לא חושב. ומצד שני, ספורט פחות אינטנסיבי מבחינה גופנית כמו טניס שולחן לא מזכה אדם בכושר יותר ממישהו שלא מקדיש את חייו לענף ספורט כלשהו. עם כל הכבוד, בנאדם יכול להשקיע בכושר ובבריאות שלו בלי שום צורך לפנות לספורט תחרותי עם כל מה שזה תובע ממנו. בריאות וכושר הם בהחלט לא הסיבות להקדיש את החיים לספורט תחרותי כלשהו, אלא אהבת התחום - בדיוק כמו גיימינג.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים לבעוט בכדור במגרש כדורגל בשכונה ללא מטרה זה בסדר, אבל לשחק במשחקי מחשב ללא מטרה זה לא. אני יכול להגיד גם את ההפך. practice makes perferctלפעמים אפשר להפוך תחביב למקצועאו סתם לעשות את התחביב בשביל הכיףיש כאלה שנהנים לבלות במגרש ולבעוט את הכדור ללא מטרה (כמוני)ויש כאלה שנהנים לבלות במגרש ולבעוט בכדור ורוצים לעשות מזה מקצוע יום אחדויש כאלה שאוהבים לגמור שעות מהחיים שלהם על המחשב ולשחק טטריס וסופר מריוויש כאלה שנהנים לשחק CS או UT וחלקם עושים מזה כסף יום אחדאבל ליהיות אלוף בטטריס כשזה לא נותן לך כלום בחיים זה נראה לי מפגרמילא שישקיע בCS כי שם יכול לצאת ממנו משהואולי לקוריאנים/יפנים זה נראה נורמאלי ואפשר להסכים איתם יש שם כאלה שזה כל החיים שלהם... לי זה נראה מפגר
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים הבחור עם המשחק חלליות לא אנושי,גם זה עם הטטריס הם רובוטים..מי אמר שהמריו רמאות?הרעיון בspeedrun הוא להגיע מתחילת המשחק לסופו,וזה מה שהוא עשה הוא פשוט דילג על כמה עולמות דרך סוג של ציט שקיים במשחק..גם ההוא ששיחק בפורטל עקף חלק מהדברים עם תאוצה דרך הפורטלים,משהו מפחיד.
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים בזמנו כשהייתי קטן (בן 8-9) גם אני סימתי את מריו ממש מהר השיא שלי היה 20 ומשהו דקות בדיוק באותו מסלול כמו בסרטוןהייתי הילד הכי טוב במריו בשכונה (התירוץ שלי הוא שלא היה לי משחקים אחרים למגסון חוץ ממריו)אם הצלחתי לעבור את מריו ב 20 דקות כשהייתי בן 8 אז אני חושב שעם קצת אימון כל אחד יכול לעבור את ה10 דקות ואם ממש מתעמצים גם את ה 7 דקות אפשר
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים מי אמר שהמריו רמאות?הרעיון בspeedrun הוא להגיע מתחילת המשחק לסופו,וזה מה שהוא עשה הוא פשוט דילג על כמה עולמות דרך סוג של ציט שקיים במשחק..גם ההוא ששיחק בפורטל עקף חלק מהדברים עם תאוצה דרך הפורטלים,משהו מפחיד.תקרא על tool assisted speedrun
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.