עבור לתוכן

מה עדיף, DDR2 800 או DDR2 1066?

Featured Replies

פורסם

למחשב חדש שאני עומד לקנות, מיועד למשחקים. מעבד Q6600, כרטיס מסך 8800 GTX על השאר עוד לא החלטתי.

ואגב, ראיתי באתר של ASUS שהלוחות שלהם, ללא יוצא מן הכלל, תומכים רק עד 800 (מה שאגב לא הפריע לאתרים נחשבים להמליץ על קונפיגורציה של לוח ASUS עם 1066 :o ???)

מכיוון שה-1066 עולה פי 2, השאלה אם שווה להשקיע (יש תקציב, אבל אם זה מיותר יש לי מספיק דברים אחרים לשרוף אותו עליהם :P)

פורסם

אם אתה לא יודע מה מהם עדיף או מה אתה צריך כנראה ש DDR2 800 הוא הבחירה בשבילך זיכרונות במהירות 1066 מיועדים לאובר קלוקרים כבדים והם כבר יודעים מה הם צריכים

פורסם
  • מחבר

מניח שגם זו דרך... ממש לא בהכרח הדרך הנכונה, אבל...

בכל אופן, אני לתומי תמיד סברתי ש-1066 ירוץ, בלי שום OC, יותר מהר מ-800. אפילו זכורים לי מאמרים שאין 800 שניתן להמהיר אותו לסדר גודל של 1066. אמנם היה גם כתוב ש-1066 כ"כ מהיר שאינו מנוצל, אבל זה היה מזמן בימים שבקושי היה dual core, שלא לדבר על quad -- השאלה האם דברים השתנו מאז, והאם כיום 1066 מצדיק את העלות?

והאם ASUS באמת לא תומכים ב-1066?

פורסם

אתה יכול להריץ את הזיכרון על 1066 אבל תצטרך לשנות מחלקים וזה כבר סוג של אובר קלוק או שינוי בביוס שצריך להבין בו

למשל אם יש לך מעבד שעובד בבאס 200 אז תצטרך מחלק של 1:5.33 או משהו כזה כדי לנצל את המהירות של הזיכרון וזה די מיותר (ולא נראה לי שיש אותו ברוב הלוחות)

קח זיכרונות 800 מגה הרץ שיספיקו לך גם לאובר קלוק מכובד וגם יעבדו מהר וממש לא יקרים כיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים