פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים התמיכה של הדרייברים ב-XP64 על הפנים.אם כבר, אז במקרה הזה באמת עדיף לו להתקין את הויסטה 64.צודק בהחלט, גם אני חושב כך.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים לאחר שכולנו מסכימים, אנו מחכים לSP1...ואז אני קונה עוד זיכרון DDR2 כשהוא זול!מקווה שהSP1 יהיה שווה משהו.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים שלום לכולםהתקנתי אתמול את הויסטה sp1ולמרות הלינקים בעמוד הראשוןאני יכול להעיד שיש מבחינתי לפחות שיפור משמעותיבמהירות של העתקת קבצים זמן העליה של מערכת ההפעלהפתיחת יישומים כמו אופיס IE7 קצרים משמעותיתאמנם זו לא גרסא סופית אבל ממש קרוב לזה.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים שלום לכולםהתקנתי אתמול את הויסטה sp1ולמרות הלינקים בעמוד הראשוןאני יכול להעיד שיש מבחינתי לפחות שיפור משמעותיבמהירות של העתקת קבצים זמן העליה של מערכת ההפעלהפתיחת יישומים כמו אופיס IE7 קצרים משמעותיתאמנם זו לא גרסא סופית אבל ממש קרוב לזה.מבחינת עליית הWINDOWS או משחקים יש שינוי מסוים?
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מבחינת עליית הWINDOWS או משחקים יש שינוי מסוים?מבחינת עליית המערכת יש שיפור מסוים אבל לא איזה משהו מטורףעניין של תחושה.כמה שניות לא יותר.משחקים לא יצא לי לבדוק כוון שהמערכת על גבול הסביר+ ל VISTA
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים חברים יקרים,בקשר ל WINXP SP3 ברצוני לדעת האם יש בה רכיבי רוגלה חדשים כדוגמת WGA. תוכנות שדורשות ממני לעשות VALIDATE ו כו.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים טעות רצינית מבחינת האתר להמליץ בעמוד הראשי לאנשים להתקין את ה RC1 של SP3... יש סיבה שזה RC ולא SP3 (בעיקר שיכול להיות כל מני מקרה קצה שלא עלו עליהם בבדיקות עד כה). לפחות תרשמו בכתבה של החדשות שזה עדיין לא סופי ושמומלץ לחכות אחרת זה ממש טמטום.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים יש שיפור נחמד מאוד במחשבים ישנים (P4 1.5ghz) עם XP SP3.גם במחשב הנוכחי שלי (e6750 \ 2gb ram) דברים כבדים עולים טיפה יותר מהר.אחלה חבילת שירות so far.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים טעות רצינית מבחינת האתר להמליץ בעמוד הראשי לאנשים להתקין את ה RC1 של SP3... יש סיבה שזה RC ולא SP3 (בעיקר שיכול להיות כל מני מקרה קצה שלא עלו עליהם בבדיקות עד כה). לפחות תרשמו בכתבה של החדשות שזה עדיין לא סופי ושמומלץ לחכות אחרת זה ממש טמטום.אני לא רואה המלצה בכתבה להתקין את זה.אולי עדכנו את זה?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אני לא רואה המלצה בכתבה להתקין את זה.אולי עדכנו את זה?בואו נראה:"בהפתעה גמורה, מיקרוסופט משחררת גרסה ראשונה לחבילת השירות ה-3 לחלונות XP - ה-SP3 ""ה-SP1 שמיועדת לחבילת האופיס וה-SP3 המיועדת לחלונות XP, ניתנות להורדה כבר באתר החברה, כאשר משקלה של חבילת השירות לאופיס הוא 281 מגה-בייט, ומשקלה של חבילת השירות השלישית עומד על לא פחות מ-330 מגה-בייט,"למי שלא מבין / מרפרף, אין מושג מה זה אומר. וגם נותנים לינקים ישירים בסוף. אני הייתי מציין בפירוש שזה לא גירסא לאנשים שלא מתעסקים עם המחשב שלהם (הרי כשיהיה להם תקלה הם לא ידעו מה לעשות), וגם למה לתת לינק ל filenews ולא לאתר הרשמי...---------שאלה אחרת, האם SP3 מגיע עם ו/או דורש את ה WGA ?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים שלום חברה המפרט שלי:P35-DS3Re6750 @ 3.21Ghz2GB PQI TURBO [DC] @ 800Mhz200GB WD---------הייתה לי בעייה לפני כמה זמן שהHDD לא הפסיק להיסתובב ומה שביצעתי זה:1. ביטול indexing2. ביטול superfetch3. ביטול windows search4. ביטול windows defender5. הפעלת ה advance performance במאפיינים של הדיסק קשיח* הבעייה נפתרה!היום החלטתי להתקין SP1 או כדי להיות יותר מדוייק :=[Windows6.0-KB936330-wave1-X64] לאחר מכן התחילה בעיית איטיות נוראית...הכול עובד לאט:1. לוקח הרבה זמן ל"שולחן עבודה" לעלות לאחר הכנסת הסיסמא2. הside bar עולה הרבה זמן3. תוכנות נפתחות לאחר הרבה זמן וכו'...שאלה : ממה נובעת האיטיות ואיך מתקנים את זה?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים זאת לא המלצה וכתוב שזאת לא גרסה סופית בהתחלה.א. מי שיתקין את זה יודע את זה.ב. מי שלא יתקין יקבל את זה בupdate
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מישהוא התקין את זה כבר על נייד?דיברו על זה שהחבילה תשפר בעד כ20% זמן בטריה ותיגרום לREADY BOOST לעבוד הרבה יותר טוב...אני מתקין עכשיוו על הלפטופ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.