פורסם 2008 בינואר 2417 שנים בxp sp3 יהיה כבר אקספלורר 7 וWindows Media Player 11 מובנה?או אחד מהם....אל תשלחו אותי לוויקיפדיה אני לא מבין אנגלית ברמה כזאתלא,לפחות לא בגרסה הנסיונית שיצאה.בקשר למלאה אני אבדוק.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מה אתה מתחכםמובנה זה שמתקינים XP SP3 אז ישר יש את IE7 ומדיה פליאר 11 בלי צורך להתקין
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים אתה מתכוון ל"כלול"והאמת כל דיסק שמגיע ממיקרוסופט (אתה יכול לבקש מהם דיסק עם ווינדוס מעודכן עליו אם למשל יש לך רק דיסק של SP1 ואין לך כוח לעדכן כל פעם) עם SP2 עליו מגיע גם עם WMP11 וIE7 (אני מניח שלא ממתי שSP2 אלה מבערך מתי ששני התוכנות האלו שוחררו)
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים אני חייב להזכיר שזה לא מעניין אותישאלת שאלהקיבלת תשובהשום תוכנה נוספת מעולם לא הייתה כלולה עם SP בXPועד כמה שאני יודע אתה יכול להוריד את IE7 חופשי (כאילו מישהו צריך)
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים לדעתי לא כדאי להתקין עכשיו VISTA64 או XP64 כל עוד יש לכם 4 גיגה זיכרון..זה לא מביא שום תועלת מ32 ביט רגיל גם ככה בגרסת 32 ביט המערכת אצלי בכל מקרה תומכת ב3.6 גיגה בייטאז 400 מגבייט זה לא כזה משנה ולא כל הדברים פועלים טוב ב64 כמו ב32המעבר ל64 יהיה כדאי רק אם 6 -8 גיגה זיכרון שאפשר כבר עכשיו להשיג ויש לוחות שתומכים בזה
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים אין טעם לVISTA עכשיו פשוט אין, אומנם VISTA השתפרה רבות מאז ששוחררה אבל היא לא מהווה שדרוג מהותי לXP חוץ מהמראה, אין בה דבר שגורם לכל המשתמשים לעבור אליה והיא בתחילת דרכה מה שאומר שיקח זמן עד שהיא תהיה מערכת הפעלה טובה, זה לא כמו הקפיצה ההכרחית מ98 לXP.נכון להיום WINDOWS XP PRO הוא הWINDOWS הכי טוב, הכי פופלארי והכי אפקטיבי.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים יש תאריך יציאה ל- Vista SP1, ב- 15 לפברואר. תן פרטים..רשמי? מאיזה מקור? (הידיעה).
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים התקנתי השבוע את ה XP SP3 RC1 או איך שלא קוראים לזה.. sp3 v.3264 אני יכול לספר שההתקנה עברה יחסית מהר , המערכת נשארה יציבה כמו שהייתה גם לפני ההתקנה.. אין איזשהו שיפור מיוחד שאפשר לספר עליו.. הכל נראה אותו דבר, מתפקד אותו הדבר... אז מצד אחד, למי שמפחד להתקין, אין מה לפחד.. מצד שני, זה לא משפר כלום לפחות ממה שראיתי עד עכשיו.. נעדכן בקרוב אם יהיו שינויים מיוחדים.
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים אז מצד אחד, למי שמפחד להתקין, אין מה לפחד..שטות, זה שלך זה עבד, לא אומר שזה יעבוד/יעבור חלק לאחרים (הרי אם זה היה מושלם, זה כבר היה יוצא רשמית החוצה) והיו כבר בעיות קטנות שאנשים דיווחו.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אני לא משל ביכלל לא מצליח להתקין את SP3.יש מצב לעזרה..?זה מה שהוא רושם לי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים הווינדוז שלך בעברית לכן אתה לא יכול להתקין...ה SP3 הזה תומך רק באנגלית...לגבי שינויים:אני רק שמתי לב שהכל עובד יותר מהר ב XP (אפילו שהוא על VIRTUAL PC)וזהו לא ראיתי יותר הבדלים...המשך יום נעיםNIKILLER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.