פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים להלן קטע של תוכנית הבודקת אם הערכים שבאוגרים DL ו-DH הם תקינים. הגדרה: באוגר ערך הוא תקין אם הוא מכיל את הסיבית 1 לפחות פעם אחת.התכנית בודקת אם שני האוגרים ת'ינים. ואם כן - היא שמה את הערך '1' באוגר AL. אם לא - היא שמה '0' באוגר AL.mov al, 0mov dl, 0mov dh, 5ehcmp dx, 0jnz endmov al, 1end:...הקטע המוצע אינו נכון.א. כתבו דוגמה נוספת שלפיה הפתרון נכון.ב. כתבו דוגמה המראה כי הפתרון אינו נכון.ג. תקנו את התכנית.ד. האם אפשר למחוק את ההוראה הראשונה: mov al, 0?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אם תקין=0 אז התוכנית בסדר אבל אני לא מבין מה אתה רוצה ב"תקין"בקשר לשאר השאלות אפשר להוריד את ה MOV AL הראשון
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים שנה בבקשה את הכותרת לכותרת תקנית.JVT, יש לך אזהרה שנייה.הת'רד נשאר פתוח לבקשת פותח הת'רד.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר 1) "תקין" עם מרכאות, בספר זה אומר שיש באוגר סיבית אחת לפחות.2) כמו שאמרתי, את ד' ידעתי כבר מקודם.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים 1) "תקין" עם מרכאות, בספר זה אומר שיש באוגר סיבית אחת לפחות.2) כמו שאמרתי, את ד' ידעתי כבר מקודם.עם איזה ספר מטומטם אתה עובד?ברור שיש סיבית אחת לפחות באוגרתמיד ישגם שהוא שווה 0זה 8 סיביות של 0אם הם מתכוונים ב"סיבית" ל1 אז כל מספר שהוא לא 0
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר עמודים שהמורה צילמה מספר לבגרות..א. כתבו דוגמה נוספת שלפיה הפתרון נכון.טוב אני אכתוב את כל השאלה במלואה. סתכלו בדיון למעלה.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים התוכנה הזאת לא נכונה פעמיים...פעם ראשונה אפילו אם חלק מDX הוא 0 הוא יאמר שהוא תקיןפעם שנייה הקפיצה לא נכונה זה צריך להיות JE/JZא.DL=5HDH=0ב.DL=0DH=5Hג.mov al,0mov dl,Xmov dh,X2cmp dl,0JE endprogcmp dh,0je endprogmov al,1endprog:...
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים ג.mov al, 0mov dl, 0mov dh, 5ehcmp dl, 0je endcmp dh,0je endmov al,1end:mov ah,4chint 21hendההוראות לא ממש ברורות. אני יצאתי מנק' הנחה שרק במידה ו DL<>0 וגם DH<>0 אז יוצב ב AL המספר 1. כל עוד אחד מהאוגרים DL או DH שווים ל0, יוצב 0 ב AL.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אמממממאז רגע, איזו תשובה נכונה יותר - שלך או של TheReaper?זו בדיוק אותה תוכנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.