עבור לתוכן

320 000 megabytes = 312.5 gigabytes??

Featured Replies

פורסם

שאלתי את זה כבר אבל אני לא מצליח להבין איך אמור לצאת פחות מ 312.5 גיגה בהרדיסק של 320גיגה?

פורסם

ג'יגה זה לא 1000MB. זה 1024MB. תעשה את החישוב ותבין.

הבנתי עכשיו שהתכוונת איך זה יכול לצאת פחות מ312.5. יענו יש לך הרבה פחות. טוב אין לי מושג. גם לי יש את הבעייה- 232 ג'יגה בHDD של 250.

פורסם
  • מחבר

לי יש 298.08GB

פורסם

נו, מה לא ברור ?

תיקח מחשבון ותחשב

320 כפול 1000 כפול 1000 כפול 1000 חלקי 1024 חלקי 1024 חלקי 1024

פורסם

טעות.

עריכה:

אוקי למי שלא הבין,טעות שלי לגבי מה שרשמתי..לא התכוונתי שזו טעות של הבחור למעלה בחישוב :D

פורסם

דווקא צדק.

פורסם

בהחלט צדק.

הסיבה היא שחברות ההארדיסקים מציינות את הנפח בבייטים ולא בגיגהבייטים של מחשבים, בהארדיסק אכן יש 320,000,000,000 בייטים אבל מכיוון ש1024 בייט זה קילובייט ו1024 קילובייט זה מגהבייט ו1024 מגהבייט זה גיגהבייט אז יוצא שאם סופרים בגיגהבייט זה 298 גיגה, או שסופרים במגהבייט זה 312500 מגה.

הנוסחה הכי מהירה וקלה לזכירה לחישוב של מספר נכון של גיגות בהארידסקים היא לחלק את גודל ההארדיסק ב1.0737 (מרווח הטעות בהארדיסקים של ימינו עם נוסחה זו הוא בין 4 ל 50 מגה בודדים).

פורסם

לא חבל לבזבז פה זמן כדי להסביר לו? במילא תוך שבוע הוא ישכח שוב. :lol:

לא ברור לי איך אנשים מסוגלים לא להבין משהו כל-כך טריוויאלי. :screwy:

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה הבנתי, לכחתי בחשבון רק את המגה בייטים. אל תתייחסו עלי כאילו אני איזה טיפש. תודה על ההסבר ice2k קודם לא הסבירו לי כלום ביגלל זה לא הבנתי, בכל מקרה תודה לכולם.

פורסם

בבקשה.

בכל מיקרה אל תתיחס אליו, הוא חי בבועה של חנונים שסופרים בבינארית ומדברים מחשבית. יום יבוא והוא יבין את הפרדוקס בלכתוב פוסט בלי שום מידע שמכיל את המשפט "לא חבל על הזמן שאתם משקיעים?" ;) אל תשכח שהרבה אנשים קוראים את המידע שרשום פה ובעתיד גם יגיעו אליו בחיפוש ככה שתרד אינפורמטיבי הוא בהחלט במקום.

פורסם
  • מחבר

בבקשה.

בכל מיקרה אל תתיחס אליו, הוא חי בבועה של חנונים שסופרים בבינארית ומדברים מחשבית. יום יבוא והוא יבין את הפרדוקס בלכתוב פוסט בלי שום מידע שמכיל את המשפט "לא חבל על הזמן שאתם משקיעים?" ;) אל תשכח שהרבה אנשים קוראים את המידע שרשום פה ובעתיד גם יגיעו אליו בחיפוש ככה שתרד אינפורמטיבי הוא בהחלט במקום.

הי אלו אני כאן לו שכחת? אני לא מבין מה הבעיה של אנשים פשוט לענות בלי להפגין את ה"ידע" שלהם בזילזול. בסך הכל אתם פה כדי לעזור לאנשים.

פורסם

בלי קשר כרגע למקרה הספציפי הזה,אני יכול להגיד לך שלמרות שאנחנו פה כדי לעזור לאנשים - אנחנו לא משרתים.

ולפעמים אנשים באים עם דרישות שאם רק הם היו משקיעים כמה שניות בחיפוש היו חוסכים לנו דקות ארוכות מזמננו,היקר סה"כ..

כשיש דברים שלא נמצאים בחיפוש אנשים בדר"כ עוזרים בלי שום בעיה פה. אבל צריכים לראות טיפה של רצון מצידך וטיפה של יוזמה ולא לצפות שנעשה את כל העבודה בישבילך

פורסם
  • מחבר

בלי קשר כרגע למקרה הספציפי הזה' date='אני יכול להגיד לך שלמרות שאנחנו פה כדי לעזור לאנשים - אנחנו לא משרתים.

ולפעמים אנשים באים עם דרישות שאם רק הם היו משקיעים כמה שניות בחיפוש היו חוסכים לנו דקות ארוכות מזמננו,היקר סה"כ..

כשיש דברים שלא נמצאים בחיפוש אנשים בדר"כ עוזרים בלי שום בעיה פה. אבל צריכים לראות טיפה של רצון מצידך וטיפה של יוזמה ולא לצפות שנעשה את כל העבודה בישבילך

[/quote']

חיפשתי בGoogle ולא מצאתי תשובה חיפשתי גם ב FAQ של כל מיני פורומים (תפוז) פה ב FAQ לא מצאתי. בסך הכל הסבר מתמטי אני לא מעביד פה איש מי שלא רוצה שלא יענה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים