עבור לתוכן

מארז עד 650 ש"ח, שקט, ושיש בו מקום ל8800GTS החדש.

Featured Replies

פורסם

כן כן, התפשרתי.

אז מארז שמתאים לאותו כ.מסך (שמעתי שלחלק מהמארזים יש בעיית מקום), שקט, מאוורר, עדיף עם "חלון" בצד.

כרגע יש לי את הTRANSFORMER ואני שוקל "להיפטר" ממנו...

אז למישהו יש המלצות?

פורסם

CM690

פורסם
  • מחבר

וואוו!

מארז מכוער, בלי חלון...

משהו קצת יותר... אסטתי? :P

פורסם

מכוער? אולי.. אבל..

מארז שקט,מקרר,סירקולציית אוויר מצויינת, איכות בנייה מעולה ובעל יחס עלות-תועלת מבין הגבוהות (יחד עם הHEC 6A19/6A21).

אלטרנטיבה אחרת היא הI-SOLO האלגנטי של Gigabyte שעלותו 485 שקלים חדשים.

פורסם

חלון,אם אתה שואל אותי,זה דבר די מפגר.

הוא לא עוזר בכלום,הוא בצד המארז איפה שבדר"כ עומד אמ...קיר ואם כבר הוא פוגע קצת בשקט וביוקרה של המארז. זו דעתי.

אם אתה מתעקש יש לך TT Armor Jr עם חלון

פורסם

דור דווקא כאן אני חולק עליך. לעניות דעתי הTT Armor Jr מארז פשוט ותו לא ולא שווה את ערכו.

אם כבר הוא רוצה חלון צד שיקח את האפולו. וגם לפי דעתי חלון זה חארטה. אז יופי שבוע-שבועיים- מקסימום חודש אתה מתלהב מראה לכל החברים והדודים ואחרי זה אתה מפסיק להתלהב וזה אף יכול להפוך למציק במיוחד בזמן השינה.

אם כבר חלון, לפי דעתי חלון יפה זה חלון קטן מאוד ומעוצב כמו שיש לאירוקה, זה משהו יפה. אבל זה כבר מחוץ למסגרת התקציב שלך.

פורסם

שמע,הארמור סה"כ מארז קריר וטיפה יותר מרווח מהאפולו. מבחינת איכות בניה וחומרים אין ממש מה להשוות בין התחושה הפלסטיקית משהו של האפולו לבין התחושה היוקרתית בהרבה אצל ה-TT הזה..זה לפחות משהו שמאפיין מארזים רבים שלהם

פורסם

רגע, זה לא יכנס בטרנספורמר שכבר יש לך?

פורסם

ברור שזה נכנס

פורסם
  • מחבר

כנראה יכנס, הבעייה בטרנספורמר זה הרעש!!!

אני חושב על או להחליף מארז או פשוט להחליף מאווררים...

לא יודע...

הסגיטה של ריידמקס מגניב, וגם הX1...

ובנוגע לחלון, שמעו, אני אוהב לראות את פנים המארז שלי, לדעת את רמת האבק, לראות אם משהו פנימי לא נראה תקין...

כל אחד והבחירה שלו, ואני אוהב את החלון הזה... :P

פורסם

אם אתה מתעקש יש לך TT Armor Jr עם חלון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים