עבור לתוכן

מחפש מסך מחשב לPS3

Featured Replies

פורסם

לא, אני לא צוחק. P=

בגלל מחסור חמור בטלוויזיית LCD, אני מחפש מסך מחשב LCD שיוכל לעמוד לי על השולחן בחדר, ושלידו אני אוכל להציב את הPS3...

אני מתעניין בעיקר ב22", אבל אני מתלבט אם לקנות 20" ולהשתמש בו גם כמסך מחשב, או לקנות 22" אינץ' שישמש אקסקלוזיבית לPS3...

יש בכלל דבר כזה? P=

ויש לכם המלצות? התקציב שלי לא מוגדר... אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל אני תמיד מוכן לשלם יותר בשביל משהו איכותי מאשר לקנות מסך גדול בזול ולהתחרט על זה....

מה אתם ממליצים?

נ.ב.

ככל שיש יותר מילי שנייה זה יותר טוב, נכון? P=

תודה מראש!

פורסם

ככל שהמילי סקנד יותר נמוך זה יותר טוב.

מילי סקנד-

הזמן שלוקח לפיקסל אחד\גביש להפוך מצבע שחור - ללבן - ובחזרה לשחור.

אבל יש חברות שסופרות מאפור-ללבן-ולאפור

והאפור הוא לא צבע מוגדר.

ולכן המילי סקנד שרשום הוא לא "אמיתי"

אני ממליץ לך לקרוא את הכתבה על מסכי LCD שיש באתר :)

פורסם

באיזה חיבור אתה מתכוון לחבר את ה PS3 למסך ?

הייתי ממליץ לך לשקול לקחת מסך 20" עם פאנל איכותי מסוג VA/IPS שיש לו גם כניסות וידאו באיכות גבוהה כגון COMPONENT ויהיה גם מסך מחשב מצויין:

ASUS PW201

http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=837&catId=

DELL 2007WFP

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711

על ה 22" קשה לי להמליץ בפה מלא, כולם מבוססים על פאנל TN שיהיה מצויין למשחקים אבל בתור מסך לצפיה בסרטים זה יכול להציק עקב זוויות צפיה "צרות".

פורסם

ל-2007WFP אין COMPONENT, רק COMPOSITE.

פורסם
  • מחבר

ל-2007WFP אין COMPONENT, רק COMPOSITE.

מה זאת אומרת? מה ההבדל בין השניים ומה הם עושים? P=

ואגב, איזו רזולוציה זה נחשב HIGH DEFINITION? כי אני אשמח אם המסכים האלה יכולים לנצל את כל האיכות של הPS3

אאה, ותודה על התגובות ^^... כן, כנראה שאני באמת אלך על 20 אינץ' למחשב + PS3... אבל זה לא אומר שאני אצטרך לנתק את המסך מהמחשב כל פעם שאני ארצה לשחק בPS3, או שיש במסכים האלה כמה יציאות ודרך להחליף ביניהן (אפילו שאני מאוד מאוד מאוד מפקפק בזה שדבר כזה קיים- כי רק מטורף כמוני מחבר PS3 למסך של מחשב, מסתבר P=)...

פורסם

הם מעבירים את סיגנל הוידאו באופן אנלוגי, הקומפוננט מעביר את הוידאו ב 3 כבלים ולכן והרבה יותר איכותי מקומפוזיט שמעביר ב 1 (ובד"כ ניתן למצוא אותו במחשבים בחיבור TV-OUT).

רזולוציות של high definition הם 1280 על 720 או 1920 על 1080, כאשר מסך 20.1 אינץ לרוב הוא 1680 על 1050.

פורסם

קודם כל המסכים שהצעתי מאפשרים מעבר בין מספר מקורות כגון מחשב, נגן DVD, ממיר וכו'... ע"י לחיצת כפתור.

חיבור COMPOSITE הוא חיבור מקור וידאו באיכות נמוכה, הוא מורכב מחוט עם בננה צהובה (כמו RCA של סטריאו) ובדרך כלל מחברים אליו מכשירים כגון ממיר , וידאו או אפילו DVD, חיבור COMPONENT עדיף משמעותית והרבה יותר איכותי, יש בו הפרדה של הצבעים והוא מורכב מ 3 חוטים -> מומלץ מאוד לחבר מקור וידאו או PS עם חיבור זה (בהנחה שנתמך) משום שכך תקבל איכות תמונה עדיפה משמעותית.

זה ממש לא חריג לחבר PS למסך מחשב, מסכי מחשב לרוב יציעו רזולוציה עדיפה משמעותית ממסכי TV באותה רמת מחיר.

לגבי HD, תמיכה ב FULL HD זו רזולוציה של 1900X1200 ויש יחסית מעט דגמי מסכים שתומכים ברזולוציה הזו ובדרך כלל מאוד יקרים.

מסכי מחשב תומכים ברזולוציה זו החל מ 24" וטלוויזיות שתומכות בדרך כלל גדולות (מאיזור של 37") ויקרות משמעותית.

עדיין אין זה אומר שלא תוכל להנות מתוכן בפורמט HD, המסכים שהוצעו לך מגיעים לרזולוציה מכובדת של 1680X1050 וזה מאפשר לך לראות תוכן HD כמעט מלא ומכיוון שבארץ אין סיכוי שנראה FULL HD בזמן הקרוב (YES רק מתחילים לשדר בחודש הבא 1080I שזה פחות מ HD מלא) המסכים האלו מהווים בחירה מצויינת.

מעבר לכך, מדובר במסכים עם פאנלים איכותיים מסוג VA או IPS שיהיו מעולים לצפיה בסרטים עקב ניגודיות טובה וזוויות צפיה מעולות.

פורסם

לי יש תאסוס PW201

ואם אתה אוהב לשחק בחדר חשוך הוא מצוין וכולל את כל החיבורים שצריך חוץ מHDMI

אבל גם ככה הוא לא מגיע לרזולוציות שHDMI תומך בהם

ובמסכים בכאלו גודל לא צריך HDMI

רק תיזהר כי יש דגם אחר 201 של אסוס שהוא הרבה פחות טוב

אני משתמש בו לWII ולמחשב (טוב כרגע אני במעבר מחשבים אז רק לWII עד שהחדש יגיע )

אחד מהדברים המעולים בו זה שיש מצבים שאפשר לבחור בלחיצת כפתור כמו \משחקים\סרטים\וכו

וזה באמת משפר תתמונה משמעותית

גם תמצבי חיבור אתה מעביר בכפתור

אם תחבר אליו PS3 בקומפוננט אני מעריך שתקבל תמונה מאוד טובה

הWII יחסית לחומרה שלו נותן תמונה מאוד טובה וכל דבר אחר שבדקתי חוץ מכמובן טלוויזיה ישראלית

אבל לזה תמיד יש איכות לא טובה במסכים כאלו

רואים סביר אבל לאומת DVD באותו המסך יש אבדל ענקי

הבעיה היחידה זה הגודל וזה שאלה שלך אם 20 רחב יספיק לך או לא

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

לפי מה שאמרתם, לWFP2007 יש חיבור COMPOSITE, שזה נשמע דיי עלוב לפי מה שתיארתם (ירידה באיכות ההפרדה, שזה משהו שקשה להתפשר עליו)...

אבל עדיין הWFP2007 הוא אחד המסכים המועדפים ביותר בעולם, והוא מומלץ פחות או יותר ע"י כולם...

ההבדל הזה באמת כל כך משמעותי?

ולמישהו פה יש PS3 ויכול בבקשה לבדוק איזה חיבור יש לו? P=

תודה מראש, שוב [=

פורסם

אין לי PS3 אבל הPS3 תומך במיגוון חיבורים

אתה יכול להגיע עד חיבור HDMI שנחשב האיכותי ביותר כיום

בעניין הדל הרבה בפורום חולים אליו

אבל הרבה מיזה כי יחסית למסך איכותי הוא מאוד זול

אני לא חושב שיש מסך איכותי יותר זול מהדלים

אבל אני אישית לא ראיתי אותו בזמן אמת ולא יודע איזה חיבורים יש לו

פורסם

ל 2007WFP יש חיבורים אנאלוגים פשוטים מסוג Compsite ו S-Video, אלו מתאימים לממירים של יס/כבלים.

בנוסף יש למסך חיבורי IT רגילים מסוג VGA ו DVI שתומך ב HDCP.

הבעיה הכי גדולה עם חיבור של PS3 למסך כמו ה 2007WFP הוא ההתפשרות שתאלץ לעשות.

או שתחבר את הקונסולה בעזרת מתאם HDMI->DVI, וכך תקבל את איכות התמונה הטובה ביותר אך

לא תוכל לחבר מחשב למסך בחיבור DVI איכותי גם כן, תאלץ להיתפשר על VGA פתרון שהוא פחות מעדיף.

תוכל כמובן לקנות כבל VGA ל PS3 או מתאם קומפוננט ל VGA וכך תחבר את המחשב ב DVI ואת הקונסולה ב VGA.

פיתרון שעדיף על פני חיבור קומפוננט,S-Video או Composite.

בשורה התחתונה אין מסכים ברמת המחיר הנ"ל שיתנו לך שני חיבורי DVI או חיבור DVI וחיבור HDMI.

אם אתה מתכנן לקנות מסך אך ורק לשימושי קונסולה הייתי ממליץ בחום שתחפש טלויזיית LCD בגודל 26".

היא לא תתאים לשימושי מחשב אבל תהנה מה PS3 הרבה יותר.

פורסם

Bagheera הוא לא רשם תקציב

ואם הוא משחק בחושך לאסוס PW201 יש גם חיבור קומפוננט

אני לא יודע איזה איכות הוא יקבל אם PS3 בחיבור אבל יחסית ליכולות הגרפיות בWII החיבור מצוין

הבעיה שהוא יצתרך לשחק יחסית קרוב כי זה בסך הכל 20

פורסם

ואם הוא משחק בחושך לאסוס PW201 יש גם חיבור קומפוננט

מה הקשר בין זה שהוא משחק בחושך לבין חיבור קומפוננט?

לא ברור לי למה בכל פעם שאתה מזכיר את המסך שלך אתה מציין שהוא מתאים למי ש"משחק בחושך". אתה מפחד שכל באי הפורום יעלו עליך במכות אם לא תוסיף את ההסתייגות הזו (אני יודע שאין פה הרבה אהבה למסך של אסוס), או שאתה באמת חושב שהמסך בעייתי לשימוש באור רגיל?

בכלל לשבת מול מסך בחושך זה רעיון די גרוע - זה מעייף את העיניים. אפילו למשחקים וסרטים עדיף אור חלש מחושך מוחלט. למרות שלא ראיתי את האסוס, אני מניח שאפשר בהחלט להשתמש בו גם בתנאי תאורה כאלה.

הבעיה שהוא יצתרך לשחק יחסית קרוב כי זה בסך הכל 20

מדוע זו בעיה? ~70ס"מ זה מרחק ישיבה נורמלי לחלוטין מול מסך ומתאים יופי למשחקים מול מסך 20".

פורסם

לאסוס יש מסך גלוסי

וכן הדבר מציק באור יום בלי קשר לחיבור ואני מודה בזה ויש מסכים שהאבדל בתאורה מאוד משמעותי לגביהם

אני בניגוד להרבה אומר חסרונות ויתרונות ולא רק יתרונות

והוא צריך להחליט לבד

אני מאוד מרוצה מהמסך אבל אני משחק בחדר חשוך ואין לי אף בעיות בעניים בגלל זה

המצבים של האסוס מאוד טובים ונוח ליראות בו

וזה שאפשר לשחק ביום זה ברור אבל יש מסכים שכניראה הרבה יותר טובים בתנאים האלו

בעניין המרחק אני יושב מטר וחצי מהמסך שאני משחק בWII מעל זה זה לא נוח

ובמסכים גדולים אתה יכול לשבת 3 או 4 מטר בנוחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים