עבור לתוכן

קירור למעבדי אינטל החדשים

Featured Replies

פורסם

שלום

במסגרת ריכשת מחשב בשלבים , אני רוצה לירכוש קירור למעבד , שיתאים למעבדים שאומרים לצאת בפברואר מרובעי הליבה של אינטל .

האם אלו יתאמו ומה הכי טוב מהם , לא מתכנן OC אבל הבית של ממש חם בקיץ, ואני מעדיף שיהיה שקט , אם יש צורך במאוורר בנוסף נא לציין סוג.

1.Thermalright Ultra 120 Xtreme

2.Sunbeam Tuniq Tower 120mm

3.Thermaltake V1 CL-P0401

תודה למגבים .

פורסם

אם אתה מתכוון לנהלם ולא ל Q9XX יוצאים עכשיו אז הם לא יתאימו כי המעבד יוצא על תושבת חדשה

מצד שני סמוך על החברות שמייצרות את הקירורים האלו שלא ישאירו אותך בלי קירור הם יוציאו גירסאות חדשות שמתאימות לתושבת החדשה

פורסם
  • מחבר

סליחה לא הבנתי, אני יותר ספציפי מדובר על המעבדים Q9300 ו-Q9450 האים זה יתאים או לא ?

תודה

פורסם

יתאים גם יתאים.

Nehalem זו סדרה שאמורה לצאת בסוף 2008 ותשתמש בסוקט שונה, פנרין (Q9xxx) מתאימים לקירורים שציינת.

עכשיו, TR120X הכי טוב, הטוניק אחריו ו-V1 אחרון (מהרשימה שנתת, לא שהוא גרוע). אני מאמין שהדירוג הנ"ל משתקף גם במחירים.

פורסם
  • מחבר

ל Thermalright Ultra 120 Xtreme איזה מאוורר טוב צריך, קישור מ TMS אים אפשר

תודה

פורסם

לפי דעתי זה מיותר להשקיע בקירור צד שלישי למעבדים האלו..

אם אתה לא מתכוון לעשות OC. הקירור שמגיע איתם הוא מעולה.. והמעבדים בכלל 45NM יותר קרירים לא משנה כמה חם יהייה בבית שלך.. זה מיותר!!

פורסם

עם OC ובלי אני מציע לך על הנינג'ה REV B, יכול לקרר ללא מאוורר(פסיבי)

למקרה שתרצה OC אתה מקבל איתו גם מאוורר של SCYTHE 120 מ"מ שגם אם הוא יהיה מורכב יהיה לך שקט מוחלט.

מנסיון..

פורסם

עם OC ובלי אני מציע לך על הנינג'ה REV B, יכול לקרר ללא מאוורר(פסיבי)

למקרה שתרצה OC אתה מקבל איתו גם מאוורר של SCYTHE 120 מ"מ שגם אם הוא יהיה מורכב יהיה לך שקט מוחלט.

מנסיון..

וואתה יכול בקלות להוסיף לו עוד מאוורר אם אתה רוצה!

ולקבל יותר ביצועים

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שאני יעשה OC כי לא ממש יתעמקתי בכך אם רצוי לעשות או לא , ויתכן בעתיד אני ירצה , ואני לא מבין דבר אחד הרי בהתחלה פסלו את המעבד 6600בטענה שהוא מיתחמם , והמליצו בכל מיקרה להוסיף קירור, אז מדוע אתם אומרים שלא צריך ?

ושנית זה מה שהתכוונתם http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_288_429&products_id=3148

זה לא חיסכון גדול, אני מעדיף קירור טוב אלה הם באמת זה לא נחוץ .

תראו עד המחשב האחרון שלי ב 2004 קניתי ככה בלי שום התעמקות ואחר כך פשוט התאכזבתי מהתוצאות .

פורסם

דבר נוסף שאמרת קצת מטריד אותי - "רכישת מחשב בשלבים"?

חבל, זה פשוט לא משתלם.

אם אתה הולך לקנות מעבד בפברואר, אין טעם לקנות לוח / זכרון / כל דבר אחר מוקדם יותר. בזמן שעובר בין מועד הקניה למועד ההרכבה המחיר שלהם עשוי לרדת, והמוצר סתם יושב אצלך בבית ומחכה לתאריך ההרכבה - ושם היית קונה אותו סמוך להרכבה היית משלם עליו פחות (וזה לא שהפקת ממנו תועלת לפני שהרכבת את המחשב).

כמובן שזה לא תקף לגבי שדרוגים, אבל מדבריך הבנתי שאתה קונה חלקים פה ושם ומתישהו תרכיב מהם מחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים