עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS.

לא מעונין ב אוברקלוק...OC.

איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA.

דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W ..

יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו...

..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא?

ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz

השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec.

אותו מחיר בדיוק!

מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם?

תודה.

פורסם

מבחינת הכרטיס עצמו - הייצרנית לא יותר מדי חשובה בהנחה ששניהם מגיעים עם קירור ובאנדל דומה.

מבחינת שירות\תמיכה\פורומים EVGA עדיפים בהרבה! האתר שלהם מאוד מפותח ומאוד שימושי.

אם אתה מכניס למשוואה OC מהמפעל זה טיפה משנה את הדברים. אם המחיר זהה למשל, עדיף לקחת את זה שמומהר יותר.

אם אתה מסתכל על מומהר עם 256 זכרון מול לא מומהר עם 512 זכרון זה עוד יותר מסבך את המצב, אני אישית הייתי לוקח את ה-512 ועושה OC לבד.

מבחינת ספק אני חושב שיספיק לך. אני כרגע עם 8800GTS מומהר וספק HEC 400 (זמני \ נדפק לי ה-liberty 500) ולמרבה הפלא עובד מצויין.

בכל מקרה הייתי ממליץ לפתוח את המחשב ולבדוק את שם הספק (אם יש), ואם יש טבלה אז להסתכל כמה אמפר (A) יש על מסילת ה-12V.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

כנראה שטעיתי בגדול בקשר לספק שלי יש לי ספק של 250W על מסילת ה 14A 12Vהספק של EVER-POWER

..כמה אמפר צריך שם אגב?

דבר שני ..איזה ספק כדי לי לרכוש? 400 או 500 W ואם כדאי להשקיע או לקנות משהו פשוט.....אשמח לשמוע הצעות לא יקרות מדיי..

עוד שאלה...אם מישהו לא מודע מחבר כרטיס מסך לספק שלא יכול לעמוד בכמות הוואט הנדרשת? מה יכול לקרות?

רוב הסיכויים שהכרטיס פשוט לא ייפעל אך גם לא יישרף זה נכון?

פורסם

באתר של EVGA, לכרטיס 8600GTS 256/512 (עם ובלי OC) הם ממליצים על ספק של לפחות 400W עם 22 אמפר על מסילת ה-12V

(הכוונה ל- 22a combined מאחר וישנם ספקים עם 2 מסילות 12V ואפילו יותר)

אם נקח בחשבון שהם מתייחסים לספק שיחזיק מערכת שלמה ממוצעת + מכסים את התחת שלהם, אז אפשר כנראה להסתפק בפחות.

ובכל זאת, תמיד טוב לדעת שאתה עומד בדרישות המינימליות של הייצרנית ולרכוש ספק הגון.

לשאלתך, אם תחבר את הכרטיס לספק חלש מהרצוי, אתה עלול להתקל באחד מהתקריות הבאות:

1. תקבל הודעה בחלונות שאין מספיק מתח לכרטיס

2. איטיות במצב 3D

3. תקיעות

4. איתחולים

בכל מקרה אני לא רואה סיבה שהכרטיס\ספק ישרפו.

לדעתי ספק 400W ממוצע (לא GENERIC) יספיק לך. לא ממליץ על ספק בפחות מ-200 ש"ח (בכלליות)

להכוונה לספקים ספציפיים תאלץ כרגע להמתין לשאר חברי הפורום שימליצו לך (עבר עלי יום ארוך בעבודה, אין לי כוח לחפש כרגע :-\ )

עריכה: וכמו שאמרתי, אם הספק הזה:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=400TRT&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

(זמני) מחזיק לי את המערכת, אני לא רואה סיבה שאתה צריך יותר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על התגובה...

אגב במידה ואני שם ספק של 400 וואט בדיוק באותה מערכת מחשב.

זה יצרוך לי יותר חשמל?

פורסם

סליחה שאני נדחף

אבל כמה אתה הולך לשלם על 8600 ?

שים לב שיצא הHD3850 שלוקח אותו באותו מחיר ואם אני לא טועה גם אותו אפשר להמהיר

פורסם
  • מחבר

149 דולר

HD3850 הכי זול שמצאתי עולה 175 דולר... (ולא נראה לי שאני אקח את הכי זול...)

שווה את התוספת כסף?

אני לא מעוניין בהמהרה...

פורסם

avram ה3850 הוא במחיר של ה8600GTS שהוא בכלל כרטיס לא משתלם...

שווה לך לעלות בשביל ה3850.

לא תצטער :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים