עבור לתוכן

בעיה בכרטיס הקול

Featured Replies

פורסם

שלום.

הייתה לי בעיה במחשב אז עשיתי פורמט ואחרי הפורמט אני לא יכול להתקין את הכרטיס קול. הוא לא מזהה לי אותו אפילו בחומרה

אני לא יודע כבר מה לעשות אז שלחתי את המחשב היום לתיקון ואמרו לי שהבעיה היא 100 אחוז בהתקנת הווינדאוס, ואמרו שהCD KEY של הווינדאוס כנראה גורם לבעיה הזאת ואני צריך למצוא CD KEY אחר. הדבר הזה הגיוני בכלל? תגיבו בבקשה ותתנו לי גם הצעות איך לפתור את הבעיה אם אתם יודעים.

פורסם

יכול להיות שזה קשור בהתקנה .. אבל בטוח לא ב cd key .... לאן שלחת את זה בכלל ?!!?

הכרטיס קול שלך הוא פנימי או חיצוני ( ז"א הוא על הלוח אם, או שיש לך כרטיס נפרד ..) ?

פורסם

באמת מעניין אותי לדעת מי החנות שאמרה לך את זה...

בכל אופן, כמו שאמר הבחורצ'יק מעלי, זה הכרחי שתציין אם זה כרטיס קול בכרטיס הרחבה או מובנה בלוח-אם.

אם הוא בכרטיס הרחבה, תנסה לחבר לסלוט אחר ולהתקין את הדרייבר הרשמי העדכני ביותר מחדש.

אם הוא מובנה בלוח-אם, תאפס את הביוס או שתבטל אותו ותחזיר מחדש בהגדרה שלו בביוס, ותתקין מחדש את הדרייבר הרשמי העדכני ביותר.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם.... לוח אם מדגם : Asus P5GD2-X Series[br]פורסם בתאריך: 22.11.2007 בשעה 15:52:27

אני לא כל כך מבין בהגדרות BIOS אז אם אתה תוכל להסביר לי יותר במפורט על איך לאפס את ההגדרות כמו שאתה אומר או שתתן לי דרך ליצור איתך קשר יותר נוח כדי לבצע את הפעולות. תודה רבה
פורסם

או שתוציא את הבטריה שעל לוח האם למספר דקות, כשהמחשב מנותק מהחשמל,

או תכנס לביוס (ע"י לחיצה על del במסך הפוסט), לך למסך האחרון וחפש שורה בסגנון load default.

פורסם

ומהיכן הדריבר הסורר ?

הורדת אותו מהאתר של אסוס ? ללוח אם שלך ?

פורסם

תעשה מה ש bezangeloo אמר לך .

זה כמעט בטוח יפתור לך את הבעייה. אחרת יש לך בעייה בכ.קול .

פורסם
  • מחבר

מצטער על השאלה חחח אבל איך נראת הבטריה של לוח האם שלי? Asus P5GD2-X

תודה לכל מי שעזר.

פורסם

בדיסק הדרייבר של לוח האם יש קובץ PDF תסתכל בשירטוט של הלוח בטוח שתמצא...

פורסם

מצטער על השאלה חחח אבל איך נראת הבטריה של לוח האם שלי? Asus P5GD2-X

תודה לכל מי שעזר.

הבטריה נראית כמו בטריה של שעון (כסופה ודקה) .

כשתפתח את המכסה של המארז אתה ישר תראה אותה .

רק אל תשכח להוציא את המחשב מהחשמל לפני זה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים