עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מחשב נייד בתקציב של 6000 שקלים

Featured Replies

פורסם

המחשב ישמש סטודנט בחנתי שני דגמים ואני צריך המלצה.

הדגם הראשון הוא MSI EX600 המחיר כ6000 שקלים.

המחשב כולל 2GB זיכרון כרטיס מסך סביר Geforce 8400MG 256MB, מעבד די חזק T7500, ההרד דיסק של 160GB מערכת הפעלה ויסטה פרימיום שנתיים אחריות(אם אפשרות הרחבה ל3 שנים), ואת כול היציאות הדרושות...

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode=315

הדגם השני הוא הדל 1520 שראיתי שדי מומלץ פה

המחיר שלו כשמשדרגים את כמות הזיכרות ל2GB מוסיפים מערכת הפעלה Vista basic מגיע גם ל6000 שקלים, אבל המעבד שלו חלש יותר, והכרטיס מסך מאפשר לשתף רק עד 128MB(לא יודע עד כמה זה ישפיע), אבל עליו יש 3 שנים אחריות ללא תוספת תשלום.

קראתי במקום מסוים שאיכות המסך של הדל לא גבוהה ואפילו נמוכה.

אני לא מחפש מסך סופר איכותי עם זוויות צפיה גדולות אלה מסך טוב ואמין שיהיה אפשר גם לראות בו סרטים לפעמים האם המסך של הדל מספיק?

הMSI נראה כהצעה טובה יותר השאלה היא האם הניידים שלהם מומלצים?, האם השירות והתמיכה שלהם בארץ היא ברמה כמו של DELL וHP?

כמו כן אשמח לקבל עוד הצעות הדרישות הן כמות זיכרון ואחסון גדולים(2GB זיכרון ולפחות 120GB), יכולות איבוד וגרפיקה סבירות, יציאות WIRELESS TVOUT BLUETOOTH.

פורסם

ב 1520 ה 8400GS מגיע עם 128 מגה יעודיים, ומאפשר לשתף עד 896 מגה נוספים.

לגבי המעבד, בין T7300 ל 7500, ההבדל הוא בין אפס לכלום.

לגבי איכות המסך בדל- הכל תלוי איזה אתה מקבל.

בהתחלה של פס הייצור, חלק מהמסכים של AU Optronics היו בעיתיים ו "מגורענים" עם זויות צפיה לא משהו, אני מציע לנסות לקרוא סקירות עדכניות- אחרי יוני 2007. לא ידוע לי כרגע על בעיות גם עם המכסים של AU.

יש לי דל 1520 (יצא לי מסך של LG/פיליפס) ואני נהנה מכל רגע. גם לסרטים ב 720P

לגבי שירות-

דל- מעבדות CPM, שירות מעולה.

HP- תלוי מאיזה יבואן רכשת, אבל בעיקרון השירות שלהם גם טוב בכל הנוגע לניידים (בניגוד למדפסות)

MSI- השירות אצל אייבורי, עם כל המשתמע מכך. אני מציע להריץ חיפוש בפורום, לא חסרים סיפורי זוועות אפילו על משתמש שהרחיב אצל אייבורי זיכרון, ודפקו לו את המחשב בדרך......

לגבי המחשבים של MSI-

אני יודע שה GX600 וה PR200 סבירים פחות או יותר, לא יודע לגבי ה EX600, אבל שמעתי על הרבה דגמים זוועתיים שלהם. מומלץ לחפש.

בכל מקרה, MSI זה לא DELL ולא HP, בהחלט שיש הבדל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר המקיף כנראה שאני ימליץ לאותו אדם שקונה את המחשב על הדל.

המחשב של MSI נראה מאוד מעניין אבל בניידים אני לא יכניס אף בנאדם לתסבוכת עם ספק שירות לא ברמה גבוהה.

לגבי המסך איך אני יוכל לדעת של מי המסך ומאיזה סידרת ייצור הוא כדי לא ליפול על מסך בעייתי כמו שציינת?

כמו כן איזה דגם של HP הוא המקביל לדל הזה? חיפשתי כזה אבל אף אחד מהדגמים במחיר לא נתן את אותו יחס מחיר-תמורה.

פורסם

הבעיות עם מסכי AUO כבר לא קיימות, לפי סקירות חדשות יותר.

אין לך מה לדאוג בעניין הזה.

לגבי תאריך הייצור, הוא רשום על האריזה.

פורסם

אני גם אימצתי לידי דלל 1520 עם מסך של LGPHILIPS ברזולוציה של 1440X900 ואני מרוצה מכל רגע.

אני גם רוצה לציין שלפני הנייד היה לי מסך נהדר של NEC דגם 20WGX2 שזה באמת אחת המסכים הטובים בשוק, ואני חייב לציין שמבחינת עבודה שוטפת המסך של המחשב נייד לא נופל ממנו באיכות, פשוט מקודם היה לי רק הנק, עכשיו יש לי LCD 32" + הלפטופ (הגיע הזמן להשתדרג לא? :o)

אני לא רואה סרטים בלפטופ עצמו כי אני מעביר לטלווזיה אבל זה מסך מעולה והוא מריץ טוב גם 720P ממה שבחנתי שקיבלתי אותו.

תודה

עכשיו הזמן לקצת אינפי :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים