עבור לתוכן

UPS - עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מומחים יקרים,

כדי להגן על מחשבי היקר מפני נחשולי מתח המאיימים להשמידו החלטתי לקנות UPS.

מכיוון שאני בור בעיניינים שכאלו - עברתי בעיון על תגובות קודמות בפורום וגיליתי שחביב הקהל הוא ה-Advice PRPC.

הציוד שברשותי כולל מחשב (ספק 500w, מעבד Quad Q6600, זיכרון 4gb), מסך dell22, הארד-דיסק חיצוני, נתב אלחוטי, מודם (ואולי עוד במחשבה עתידית).

האם ה-PRPC1050 יספיק לי? האם עדיף לי לקנות שני PRPC750, ולחבר את המחשב לאחד ואת הנלווים לאחר?

תודה מראש,

יובל

פורסם

ה1050 יהיה יותר ממספיק ועוד יאפשר לך שידרוגים בעתיד מבחינת החומרה

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שמבחינת המחיר PRPC1050 עולה כמו שני PRPC750.

אז השאלה היא מה עדיף?

תודה,

יובל

פורסם

יובל היקר

הייתי באותה התלבטות לפני כמה חודשים ;) ;)

אין שום הצדקה לרכוש שני מכשירי אל פסק.קונים אחד חזק עם מצבר גדול.קח בחשבון שכל סדרת PRPC הם בעלי אותם מעגלים מה שמשנה זה קיבולת המצברים

שזה אומר כמה זמן עבודה יש לך בזמן הפסקת החשמל.עכשיו למחשב חזק עם הרבה ציוד היקפי רצוי דגם גדול למדי ופה נכנס ה PRPC 1050.

לפי תיאורך אתה מחזיק הרבה ציוד רגיש וסביר להניח עם מידע..הדגם הזה מספק 4 שקעים מגובים ושקע אחד מוגן לא מגובה.לדעתי הוא יתאים לכל הדרישות

ויגבה את המחשב שלך גם במידה ותוסיף חומרה כלשהי.טיפ אישי ממני : ב PRPC 1050 מקבלים מתאם שהופך את היציאות לשקעים ישראלים ככה שאפשר לחבר

אליו את המודם והראוטר להגנה מירבית אני ממליץ בחום :xyxthumbs: :xyxthumbs:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1093

הנה הדגם המדובר ב 729 שקלים ;)

פורסם
  • מחבר

אני כנראה מפספס משהו.

כמו שאני מבין את זה (ויכול להיות שאני מדבר שטויות) שני אל-פסק של 750 נותנים 1500 שזה חזק יותר מ-1050.

כך שנראה לי עדיף לחבר את המחשב לאל-פסק אחד ואת המסך ושאר הציוד ההיקפי לאחר.

איפה אני טועה?

תודה,

יובל

פורסם

יש בהחלט הצדקה לקניית שניים, אחד 750 למחשב והשני למסך מדפסת וכו'.

אתה צריך לבחון את הצריכה המסקימלית של המערכת שלך. מחשב מאוד חזק לא צורך יותר מ500 ואט בדרך כלל במאמץ אלא אם כן אתה מריץ שני כרטיסי מסך וכו'. מסך LCD לא דורש יותר מ150 ואט וגם זה הרבה אז אולי יספק אותך 1050.

חוץ מזה, קח בחשבון שסוללות UPS מחזיקות 3 שנים והן מתישנות אז כדאי לקחת מרווח ביטחון של 20%-30% מעל לצריכה המקסימלית של המערכת שלך

פורסם

לא לא אתה לא מדבר שטויות

אתה פשוט מגדיל יותר מדי ראש.אז בא נעשה לך קצת סדר....

ככה : (לפחות אצלי זה עובד בצורה הזו) ;)

1)אתה יכול לחבר עם המתאם שבא איתו בשקע רגיל את הציוד הבא - מודם ראוטר מטען פלפון ספק לטלפון אלחוטי

2)מחשב 1 (מחשב כבד יחסית)

3)מחשב 2 - אם יש וצריך ...

4)מסך CRT 19

לא צריך 2 הוא מספיק חזק.

כל אחד מהמיספרים מייצג יציאת מתח מוגנת ומגובה על ידי המצברים.ככה זה הקונפיגורציה של המערכת שלי.

יש לו גם הגנה על שקעי הטלפון אז הוא מכסה גם הגנה על הקו.

אם אתה ממש רוצה דגם חזק יש לך את ה PRPC 1550 שנותן 1500VA

וזה אחד המכשירים הכי חזקים שיש היום לשוק הבייתי.לדעתי זה מעל ומעבר למשתמש ממוצע.שקול אותו אבל בהחלט לא שני מכשירים קטנים נפרדים

כי זה ממש יהיה מיותר ואותו מחיר ואולי אפילו יותר יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים