עבור לתוכן

זיהוי מארז על פי תמונה+שאלות על APOLLO

Featured Replies

פורסם

טוב אני מקווה שאני אסתדר פה עם כל הקטע של שילוב התמונות בהודעה....

*חח אני לא מצליח עם הקטנות האלה שגודלות כשלוחצים עליהם...אני מקווה שתוכלו להסתדר גם עם זה...*

אז לשאלות:

1.איך קוראים למארז שבתמונה הראשונה?

עכשיו שאלות לגבי הAPOLLO(אני מדבר על הBLACK):

2.תמיד התמונה שמראים ביחצנות של המארז היא התמונה השנייה,אבל מהסתכלות בכל מיני אתרים על המוצר שממש מוכרים בחנות,עולה התמונה השלישית - האם תמונת היחצ"נות והמוצר עצמו נראים בדיוק אותו דבר?בתמונת היחצ"נות החלק העליון מקדימה נראה אפור לעומת תמונת המוצר עצמו שבה כל הקדימה שחור.

גם כפתור ההפעלה ביחצ"נות נראה קצת שונה מהכפתור בתמונת המוצר עצמו,אבל יכול להיות שזה רק הזווית.

קיצר שאלתי היא בעצם האם המוצר שמקבלים בחנות תואם במדויק בצורתו,צבעיו וכל השאר למוצר שרואים פה בתמונה השנייה,תמונת היחצ"נות?

תודה רבה לכל העונים!

+שאלה אחרת לגבי ספקים(האם אפשר לפתוח ת'רד נפרד לגבי הודעה זו,כי היא עוסקת בנושא שונה לגמרי?):

האם הספק HEC 400W TRT יחזיק מערכת של E4400 עם OC לאזור ה2.8GHZ + כרטיס מסך 8800GT?

תמונה ראשונה:

58445301rd3.jpg

תמונה שנייה:

nzxtapollobluf1.gif

תמונה שלישית:

apollo1allblackkt2.jpg

פורסם

1. Atop X-BLADE או משהו כזה.

2. שאתה מדבר על החלק העליון האפור, אתה בעצם מדבר על הפלסטיק השחור עם השקיפות שנועדה להראות מסך שנמצא מאחורי הדלת? אם כן אז בתמונה ה"יחצ"נית" זה השתקפות וזה אפילו די ברור. כפתור ההפעלה נראה בדיוק אותו דבר בשנתי התמונות, ההבדל נובע מהזווית ואם תתמקד בתמונה השניה אתה תראה שזה אותו כפתור (כפתור ארוך עם שקע מעוגל מתחתיו).

כמובן בתמונה ה"יחצ"נית" עברה עריכה מכובדת, ואפילו יכול ליהיות שכל התמונה עוצבה במחשב ובכלל לא צולמה, ולכן הצבעים בוהקים יותר וההשתקפויות יוצרות אפקט יפה מאוד, וכל זאת כדי למשוך קונים. בגדול זה המוצר שאתה מקבל, אין גרסאות שונות לאפולו פרט לצבעים שונים של גימור. אבל בכל זאת התמונות מהביקורות תמיד יהיו יותר אמיתיות ויראו לך בדיוק את מה שאתה מקבל ולכן עדיף להתסמך עליהן.

על שאלה 3 אני לא יכול לתת תשובה חד משמעית, לפי מה שקראתי הוא מחזיק אפילו מרובע ליבה + 88GT לגבי האובר קלוק אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא יחזיק גם אותו כי מה שזכור לי ממה שקראתי, לא צריך לשחק עם המתחים עד לתדר הזה פחות או יותר עם המעבד הזה.

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על החלק שקצת יותר גדול מרבע עיגול שנמצא ממש מעל הפס של האור הכחול שנמצא באמצע של הפרונט,לא הפס התחתון.יש רק חלק אחד ממש אפור בתמונה היחצ"נית,אני מניח שאנחנו מדברים על אותו אחד חח.

על שאלה 3 אני לא יכול לתת תשובה חד משמעית, לפי מה שקראתי הוא מחזיק אפילו מרובע ליבה + 88GT לגבי האובר קלוק אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא יחזיק גם אותו כי מה שזכור לי ממה שקראתי, לא צריך לשחק עם המתחים עד לתדר הזה פחות או יותר עם המעבד הזה.

אתה שמת לב שאני מדבר על HEC 400W TRT ולא על הEnermax liberty 400W נכון?

פשוט אני יודע ששואלים הרבה על השני פה בפורום אז יש מצב להתבלבלות אבל אני שאלתי על הראשון....תודה על כל התשובות

ד"א איך המארז הזה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_216&products_id=3217 מבחינת שקט וקירור לעומת הAPOLLO?

מחיפוש בפורום הבנתי שהוא לא משהו בכלל מצד שני ביקורות אומרות שהוא סבבה.

פורסם

כן מה שאתה מדבר עליו זה השתקפות.

שמתי לב שאתה מדבר על ה HEC, ולפי מה שקראתי הוא מחזיק יפה Q6600 + 88GT אבל תחכה שדור או מישהו שמבין יותר ממני לפחות יענה לך לגבי זה ולגבי האוברקלוק.

את המארז בקישור לא אוהבים פה בפורום, אבל סך הכל נראה שהוא בסדר ולדעתי ההבדל בינו לאפולו לא כלכך קריטי. אבל כן, האפולו אמור ליהיות איכותי יותר.

פורסם

אז ענו לך על כל השאלות חוץ מאחת אני מבין..

כן ה TRT בקלות יחזיק לך 4400 עם OC ו 88GT...

פורסם
  • מחבר

ומה דעתך על המארז הזה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_216&products_id=3217 בהשוואה לאפולו?

איך ההבדלים ביניהם מבחינת קירור ובמיוחד מבחינת רעש,שזה די קריטי לי כי אני ישן כשהמארז 1.5+- מטר מהראש שלי.

הבנתי שבמארז הזה יש מאווררים 80 מ"מ*2 בניגוד לאפולו שבו יש 120מ"מ*2.

אם אני אחליף את אחד המאווררים בA-TOP ל120 מ"מ האם הוא יהיה מקורר כמו הAPOLLO?

הקטע הוא שדי נדלקתי על הA-TOP(אני אוהב מצועצע :nixweiss:) אז אני פשוט רוצה לדעת כמה אני יורד ברמה בשבילו אם אני לוקח אותו במקום APOLLO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים