עבור לתוכן

זקוק להערות והארות אחרונות לפני קנית לפטופ

Featured Replies

פורסם

מה שאני אוהב במחשבים ניידים למשחקים, עם כל מיני מערכי רייד וSLI זה שהסוללה מחזיקה שעה והם שוקלים 5-7 קילו, מתחממים בטירוף, רועשים בטירוף ויקרים בטירוף.

ממש בית חולים פסיכיאטרי

פורסם

ההגזמות פה חוצות כל גבול....

QttP ובכלליות, לגבי לנובו ו IBM-

הפיצול והניתוק המוחלט של 2 הגופים האלו עשה להם רע, איכות החומרים של ה T61 לא כמו של ה T60

ואני יכול לחתום לכם על זה ש T62 בכלל יהיה נפילה.

טוב, אז מי פה מגזים?

האיכות של ה-T61 לא נופלת במאומה מה-T60 (חוץ מהעובדה שה-T61 הרחב הוא מכוער). לצורך העניין, גם ה-T60 יוצר הרבה לאחר הנתק המוחלט, ואילו עוד לפני הנתק המוחלט, כל סדרות ה-T40/X40 יוצרו ע"י LENOVO.

כבר היו מספיק אנשים ש"חתמו" ברגע ש-IBM מכרה את הבסטה ל-LENOVO שכל הדגמים הבאים יהיו על הפנים, אבל בינתיים ה-T60 שלי משתווה באיכות ל-T42 ואף מכיל כמה פיצ'רים נחמדים שחסרים לי ב-T42.

כמו כן, החברה שאני עובד בה, שכל השנים קנתה THINKPADים לעובדים שלה, ניסתה לרגע להתרחק מ-LENOVO (בגלל המחיר) ולעבוד לסדרה העסקית של HP (מחשבים אמיתיים, לא הארונות קבורה עם מוזיקה שקוראים להם PAVILION). וגם משם הם ברחו כמו מאש בגלל צרות כאלה ואחרות ותוך 3 חודשים חזרו ל-T60 ועכשיו ל-T61. בחברה אחרת שאני מכיר ה-IT מתלוננים על LENOVO בזמן האחרון ומנסים להחליף אותם ב-LATITUDE של DELL, ועדיין לא מצליחים, כי למרות כל הבעיות הקטנות, עדיין THINKPAD מספק פונקציונליות שחסרה להם אצל DELL.

אז הרשה לי להתעלם גם מנבואתך לגבי ה-T62.

בעניין של "מחשב נייד למשחקים"- מי שרוצה מחשב נייד למשחקים באמת, קונה XPS 1730, אבל לא לזה הייתה הכוונה.

הטענה הייתה יותר היא שמי שרוצה מחשב למשחקים לא קונה מחשב נייד. ה-XPS 1730 הוא מצוין מבחינת הפיצ'רים והביצועים, אבל זה כבר לא מחשב נייד, כמו שאתה בעצמך אומר, עולה כמו מכונית, עדיין מפסיד בביצועים למחשב שולחני שאפשר להרכיב ב-10000 ש"ח בלי בעיות ועדיין חסרים בו כל אותם דברים שמונעים ממחשב נייד להפוך למכונת משחקים מהנה באמת.

הכוונה היא למחשב למי שצריך את הניידות (וזה לדוגמה למה לא לקחתי מחשב עם מסך 17"), או לצרכי עבודה או לצרכים אחרים, ורוצה שהוא יוכל להריץ משחקים נורמליים ברמה נורמלית.

אישית, הייתי שמח לדעת איזה ביקורת אתם יכולים להעביר על A200 של טושיבה, 1520 של דל, ו DV66X0 של HP. כל הדגמים האלו מוצלחים מאוד, ומציעים תמורה טובה במחיר שפוי.

המחיר פה הוא הפקטור החשוב. יש THINKPAD שמשתווה בביצועים ל-1520 עם ה-8600GT. אבל הוא יעלה לפחות פי 2 ממנו. מי שיש לו כסף ומוכן להשקיע אותו - ישלם. האחרים - שיקחו את כל ה-INSPIRONים וה-PAVILIONים ושיהיה להם בכיף. :)

פורסם

עם 99% ממה שאתה אומר אני מסכים, אבל עד עכשיו עוד לא אמרתם לי-

מה רע לדוגמה בסדרות שציינתי?

לא כולם צריכים נייד עסקי. Thinkpadים לא יתאימו ל 90% מחברי הפורום הזה.

פורסם

Qttp,

איזה צרות היו לך עם העסקיים של HP?

אני ברחתי מה-T של IBM ל-NC של HP, ומאז דווקא יש לי הרבה פחות צרות :)

פורסם

Qttp,

איזה צרות היו לך עם העסקיים של HP?

אני ברחתי מה-T של IBM ל-NC של HP, ומאז דווקא יש לי הרבה פחות צרות :)

לי אישית לא היו צרות. אני באתי לחברה אחרי שהם כבר חזרו ל-T60.

ממה שידוע לי, התלונות של האנשים היו בעיקר שהמחשב היה מתחמם וטוחן סוללה. אגב, אני לא ממש יודע באיזה דגם ספציפי מדובר (חוץ מזה שזה היה HP NC עם מסך 14" רחב).

מה שלי אישית היה מפריע, אם הייתי מקבל מחשב כזה, זה סידור המקשים על המקלדת (אני ממש לא אוהב כשמשנים את המיקום של כל ה-INS/DEL וכו'). גם ה-TRACKPOINT מניסיון שלי עם דגמים דומים הוא לא באותה רמה, וגם אין כפתור אמצעי לעשות SCROLL עם ה-TRACKPOINT. כך שלמרות שאני מכבד מאוד את הסדרות העסקיות של HP, אני שמח מאוד שהתמזל מזלי לקבל את ה-T60 במקום. :)

עם 99% ממה שאתה אומר אני מסכים, אבל עד עכשיו עוד לא אמרתם לי-

מה רע לדוגמה בסדרות שציינתי?

לא כולם צריכים נייד עסקי. Thinkpadים לא יתאימו ל 90% מחברי הפורום הזה.

שום דבר רע. פשוט בהשוואה ל-THINKPAD (ולעסקיים אחרים) חסרה להם קצת עמידות, והמון ארגונומיה (אבל זה כבר לטעמי האישי). ד"א אני חושב שדווקט ל-90% מהפורום THINKPAD היה מתאים יופי, אם לא היה עליו את תג המחיר המטורף. סה"כ בדגמים החדשים יש כבר דברים שחסרו קודם, כמו כרטיסי מסך טובים באמת, כמו מצלמה מובנית, FIREWIRE, קורא כרטיסים וכדומה.
פורסם
  • מחבר

חוץ משנה אחריות (שאפשר להאריך ל3 שנים) עדין לא קיבלתי סיבה למה הCOMPAL לא משתלם...

גם לא ראיתי אלטרנטיבות חוץ מה1520...

ה 4GB כן רלוונטי כי אני הולך להשתמש ב 64BIT.

אפשר בבקשה לחזור לנושא כי אין מצב שאני מתקרב לIBM.

פורסם

אבקש סליחה על תרומתי להסטת הדיון. לא הייתה לאף אחד כאן כוונה להציע לך לקחת IBM... ;)

כמו שאמרתי, אני בפירוש לא חושב שה-COMPAL הוא מחשב רע. הוא דווקא זכה לכמה ביקורות טובות, לדוגמה:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3882

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3895

כשאמרתי שהוא לא מציאה, התכוונתי שהמחיר אינו מדהים, אלא פשוט מחיר רגיל. ה-INSPIRON 1520 בקונפיגורציה דומה יעלה מחיר דומה, וייתן תמורה דומה, (למרות שיש נטיה מסויימת פה בפורום להלל אותו כאילו מדובר במחשב הטוב ביותר שאי פעם נוצר).

פורסם

איכות רכיבים, איכות חומרים, אחריות (אחריות בחנות מול אחריות אצל יבואן רשמי- שנינו יודעים מה עדיף וכמה זה חשוב במקרה הזה)

העובדה שאחד הדגמים מוכר וידוע כדגם מוצלח מכמה וכמה בחינות.

QttP-

אוקיי, ה Thinkpadים עמידים יותר ולדעתך גם ארגונומיים יותר מהדגמים שציינתי, לדוגמה.

אישית, אני לא אוהב את הת'ינקפאדים. המקלדת שלהם לא נוחה לי (בניגוד ל Inspiron של דל ול NC של HP) והעיצוב שלהם משעמם תחת.

איכות הבניה של הסדרות הביתיות עלתה בחלק מהחברות (אהמ אהמ דל 1520 אהמ אהמ טושיבה A200) ככה שהפער פה כבר לא ענק כשהיה.

את הטיעונים שלך אני מבין, ומסכים איתם ב 100%, אבל הקטילה חסרת הפרופורציה של Nihility הייתה מוגזמת בהחלט.

אתה לא יכול לצפות מכולם שיקנו מחשבים ב 10,000 שקל ומעלה....

Knightmare-

זה לא שה COMPAL רע

זה שה DELL טוב, וידוע שהוא טוב. לגבי ה COMPAL פשוט לא ידוע כלום, אם היו עליו סקירות או משהו שיתן בסיס, יכול להיות שהוא היה מומלץ.

אני קורא לו דרעק כי היה לי פעם מחשב של קופמאל, וסמוך עליי- זה היה מגה דרעק.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה לגבי דגמים של COMPAL, אבל על הדגם הזה קראתי רק ביקורות טובות.

ואני לא ראיתי מחשב במחיר הזה עם 4GB זיכרון סוללת 9CELL ומעבד T7500...

מה גם שלא דוחפים לי מערכת הפעלה עם המחשב הזה (דבר שאני רואה כבונוס רציני)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים