עבור לתוכן

זקוק להערות והארות אחרונות לפני קנית לפטופ

Featured Replies

פורסם

חבוב, 8000 שקל על דרעק של COMPAL?

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm

שדרוג ל 2 ג'יגה, הארדיסק 120GB של 7200RPM ו Vista premium

סה"כ סביבות ה 7800 שקל

מחשב טוב בהרבה. :xyxthumbs:

פורסם

גם התמונות שם להמחשה בלבד ומציגים בכלל 2 מחשבים שונים. :lol:

פורסם
  • מחבר

ה"דרק" הזה של COMPAL בא עם מעבד T7500 כרטיס מסך עם 512MB (לא הכי שימושי אבל מה אכפת לי) 4GB זיכרון וסוללת 9CELL ובלי מערכת הפעלה :)

דרך אגב מישהו יודע אם אפשר להשיג את הDELL 1520 עם סוללת 9CELL?

פורסם

הדרעק הזה של קומפאל הוא בהחלט דרעק.

אתה יודע טוב כמוני שבכל הנוגע ל 8600GT אין הבדל אם זה 256 או 512 מגה בכלל.

T7500 לא בדיוק יעזור לך במשהו, אבל אם אתה מתעקש- יש גם את ה DELL עם T7500 בתוספת של בערך 200 שקל, ככה שהמחיר יוצא כמו הקומפאל....

4 ג'יגה- אתה מודע לזה שמערכות הפעלה של 32 ביט בכלל לא מזהות 4 ג'יגה, כן? אתה תראה 2.7-3.1, תלוי עד כמה מזל יש לך.

הדרעק הזה של קומפאל הוא משקולת- 3.2 קילו שהסוללה בפנים. מצחיק אותי שהם כותבים 2.8, ובמפרט היצרן כתוב 6.95 פאונד שהם 3.187 קילו....

והגרוע מכל- הקומפאל הזה בא עם שנה אחריות.

שקונים מחשב בליגה כזו, לפחות שנתיים אחריות. לפחות.

אם כבר דרעק של מחשב, אז MSI GX600, הוא לפחות ידוע כמחשב נורמלי.

פורסם

באיזו מדינה אתה חי שבה מוצר של MSI נחשב נורמלי?

פורסם

בבקשה לא להגזים, אז בסדר- MSI חטפו מכה אנושה בגלל שהיבואנים אלו אייבורי, אבל זה לא אומר שכל המוצרים שלהם מיידית זבל.

בנוגע לניידים שלהם, הרוב אכן זבל, אבל ה GX600 וה PR200 לדוגמה סבירים. בוא נגיד שה MSI עדיף בהרבה מ COMPAL.....

כל אלו ביחד לא מגרדים רמה של מחשב נורמלי כמו טושיבה/HP/DELL

את ההמלצה שלי נתתי עוד בפוסט הראשון.

פורסם

HP וDell זאת הדוגמא שלך למחשבים טובים?

השתגעת לגמרי?

יש לי tx1320 של HP והוא פשוט מוצר מגעיל. בא לי להקיא ממנו.

וDell במשך שנים ייצרו מחשבים שהיו מתחממים הרבה יותר מידי.

יעברו שנים רבות עד שכל אלה יעלמו מהעולם. זה שתבעו להם את האמא והם לוקחים טיפה פחות כסף לכיס ושמים אותו במחקר ופיתוח לא אומר שהם לא גרועים.

המחשבים האלה שווים פחות או יותר מה שמשלמים עליהם.

בפחות מ2000$ אל תצפו לניסים

פורסם

אז אחרי ששללת בערך כל חברה בעולם, מה נשאר?

פורסם

lenovo די חביבים

בסה"כ אי אפשר להכליל לגבי חברה אבל אפשר לראות למי יש בעיות QA רציניות. וMSI אחת כזאת.

יש לה מוצרים נחמדים ב High end אבל הlow end שלה הוא ממש ממש בתחתית

פורסם

המוצרים של לנובו עצמה זוועתיים.

כל מוצר שלה שלא קשור ל IBM, כלומר, לא Thinkpad- גועל נפש.

סדרות N100 ו N200 (תחת המותג Lenovo 3000)- מהמחשבים הגרועים שראיתי.

אני כרגע עובד בחנות מחשבים, מעולם לא ראיתי ניידים שחזרו בכמויות כאלו למימוש אחריות.

ושום thinkpad לא יציע לך מפרט נורמלי למשחקים, אלו מחשבים עסקיים.

פורסם

מי קונה מחשב נייד למשחקים?

לנובו מייצרות את רוב אם לא כל הת'ינקפדים

פורסם

מבחינת איכות של ניידים זה

טושיבה וסוני אבל הם יקרים

דל =מחשבים עם תיכנון לקוי

וHP גם לא מציאה

לנובו גם אמינים

פורסם

חביבי, כל סדרת ה-THINKPAD היא של LENOVO עצמה. IBM כבר לא נוגעת בזה, וגם כשהמותג עוד היה IBM, הייתה זו LENOVO שייצרה את המחשבים, במשך שנים.

העניין הוא שב-LENOVO, כמו גם ב-DELL וגם ב-HP וגם בחברות אחריות יש פשוט קטגוריות שונות של ניידים: רגילים לעומת עסקיים. האחרונים בד"כ פחות נוצצים ומפוציים בפיצ'רים, אבל יותר אמינים, נוחים ועמידים.

ודרך אגב, ה-COMPAL הזה הוא לא מציאה, אבל בהחלט אינו גרוע כמו שאתם אומרים. שימו לב שמדובר באותו מחשב שמוכר כ-SAGER, ול-SAGER יש דגמים די טובים לגיימרים.

זה לא נכון שאין THINKPAD שייתן ביצועים טובים למשחקים. יש להם כרטיסים מקבילים ל-8600GT. כמובן, מחשב כזה יעלה הון, כי זה יבוא לך בצורה של QUADRO.

מחשב נייד למשחקים זה בכלל כמעט אוקסימורון, אם מתחשבים בעובדה שכדי שיהיה כיף לשחק בו (לא רק סוליטייר) צריך לחבר אליו עכבר ומקלדת, ומסך, ורמקולים - בקיצור להפוך אותו למחשב נייח.

moog - טושיבה וסוני? הצחקת אותי.

פורסם

ההגזמות פה חוצות כל גבול....

QttP ובכלליות, לגבי לנובו ו IBM-

הפיצול והניתוק המוחלט של 2 הגופים האלו עשה להם רע, איכות החומרים של ה T61 לא כמו של ה T60

ואני יכול לחתום לכם על זה ש T62 בכלל יהיה נפילה.

בעניין של "מחשב נייד למשחקים"- מי שרוצה מחשב נייד למשחקים באמת, קונה XPS 1730, אבל לא לזה הייתה הכוונה.

הכוונה היא למחשב למי שצריך את הניידות (וזה לדוגמה למה לא לקחתי מחשב עם מסך 17"), או לצרכי עבודה או לצרכים אחרים, ורוצה שהוא יוכל להריץ משחקים נורמליים ברמה נורמלית.

אישית, הייתי שמח לדעת איזה ביקורת אתם יכולים להעביר על A200 של טושיבה, 1520 של דל, ו DV66X0 של HP. כל הדגמים האלו מוצלחים מאוד, ומציעים תמורה טובה במחיר שפוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים