עבור לתוכן

צריך המלצה לספק כוח עצמאי או איך שלא קוראים לזה - כנסו לפרטים..

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, בחודש האחרון עם כניסת החורף לארצינו התחילה מכה של הפסקות חשמל קצרות וארוכות שגורמות למחשב שלי להיכבה ולהידלק בין רגע (אלה הנפילות מתח שיש) או פשוט להיכבה עד שהחשמל חוזר חצי שעה עד שעה אחת.

בעבר נשרפו לי כתוצאה מזה בערך 2-3 מחשבים והבעיה עם זה שבד"כ לא רק הספק כוח הולך אלא שהוא לוקח איתו עוד כמה חלקים במחשב, בעבר טבענו את חברת החשמל על הנזקים וגם זכינו אבל ממש אין לנו כוח להתמודד עם זה שוב השנה.

השאלה שלי היא, האם יש ספק כוח או כל חלק אחר שקשור למחשב, חיצוני או פנימי שאוגר חשמל ויכול להחזיק את המחשב גם אחרי נפילה לעוד כמה דקות\שעות זה כבר לא משנה כי מיד אחרי שזה קורה אני מחכה את המחשב ולא ימשיך לגלוש על חשבון הסוללה של אותו מכשיר.

בנוסף, האם אתם מכירים מכשיר כזה שיספק חשמל לכל הבית גם לעוד כמה דקות וככה גם ידלג על כל הנפילות מתח האלה של השנייה שגורמות נזק עצום לכל המכשירים האלקטרונים בבית, איני מעוניין בתחת כוח עצמאית ;D , אלא רק באיזה גנרטור או לא יודע איך שלא קוראים לזה שדרכו יעבור כל החשמל של הבית וברגע שתיהיה איזה נפילה ארוכה או קצרה הוא ימשיך לספק למחשב או לבית חשמל לעוד כמה דק' עד שנספיק לכבות את המחשב ואת כל המוצרים בבית.

מישהו מכיר דבר כזה, יודע איפה אפשר לקנות, כמה זה עולה, ואיך בכלל קוראים לדבר כזה?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

מה שאתה צריך זה אל-פסק תכתוב בכותרת שאתה צריך המלצה לאחד כזה ותן תקציב כדי שיוכלו לעזור לך.

בהצלחה!

פורסם

אכן מדובר באל פסק,

כדי לקבל המלצה לאחד כזה אתה צריך קודם כל לציין בכותרת שאתה צריך אחד כזה (עכשיו שאתה יודע שקוראים לזה אל פסק) ולהוסיף מה התקציב שלך לאחד כזה (אני מניח שאתה לא יודע מחירים,אבל אתה בטוח יודע מה המקס' שאתה מעוניין להוציא מכיסך) ודבר שני אנחנו זקוקים למפרט המלא שלך כולל מסך (גודל,והאם הוא LCD או CRT)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים