עבור לתוכן

אתר חדש - בעיה עם Resize של תמונה

Featured Replies

פורסם

טוב, אני לא אפרט יותר מדי כי אני ממש לחוץ בזמן.

ככה: המתכנת שלי בונה לי אתר, ובעמוד אחד (עמוד הגלריה) יש בעיה חמורה מבחינתי.

הגודל הקבוע של המסגרת הוא 500 על 500 פיקסל, אני קבעתי אותו.

עכשיו, הבעיה היא שהאיכות של התמונה חרא!!!!! פשוט ככה!! וגם בתמונות הקטנות למטה האיכות חרא!! למה זה????? איך מתקנים את זה?? שאלתי את המתכנת שלי והוא לא יודע, פשוט הוא חושב שאין דרך לתקן את זה!! וזה ממש ממש, אבל ממש חשוב לי.

בקיצור, בלי לחפור יותר מדי... אם מישהו יודע איך לסדר את הדבר הזה - אני הולך לחלון ועושה מה שאני עושה [צועק לכל השכונה 8)]!!!

• תגובות 34
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קודם כל תשנה את הכותרת ותערוך את ההודעה שלך.

עכשיו - אתה צריך להעלות לאינטרנט 2 תמונות - תמונה מוקטנת(שנערכה בפוטושופ) ואת התמונה המלאה. פוטושופ כבר יסדר שלא תראה את הריבועים האלה.

ותשים לב שהאתר שלך לא עובד בFF.

פורסם
  • מחבר

ידעתי!!! הוא אמר לי את זה גם1!!

אבל זאת לא הדרך היחידה, נכון? :-[

בעיקרון אני אמור להכניס לאתר למעלה מ-500 תמונות. אתה בטח לא מצפה שאני אעשה את העבודה הכפולה הזאת. חייבת להיות מערכת אוטומטית שמסדרת את זה!!

אגב, קודם הוא מתכנת את זה ל-IE, ואז מסדר שיעבוד ב-FF. האתר עדיין לא מוכן.

פורסם

תערוך את ההודעה ותמעיט בסימני הקריאה.

פורסם
  • מחבר

להמעיט עוד? O=

פורסם

תגיד, אתה צוחק? שנה את הכותרת למשהו נורמלי (בלי סימני קריאה), ושגם תכיל את תמצית השאלה ("בעיה בתכנות" זו לא שאלה).

פורסם
  • מחבר

שיניתי X:

ומישהו מוכן לתת לי תשובה עניינית לשם שינוי???

פורסם

1. תרגע + תסדר את הכותרת.

2. אתה חייב לעשות resize לתמונות הקטנות. אתה רואה אותן ככה כי אתה נותן לדפדפן לדחוס את התמונות הגדולות לריבוע קטן של 150 פיקסלים.

3. אפשר לעשות את זה (2) בפוטושופ.

פורסם
  • מחבר

1. אני רגוע. X:

וסידרתי ת'כותרת..

2. ידנית? כמו שכתבתי, אין מצב שאני עושה את זה ידנית. למרות שיש אפשרות ב-Office Picture Manager לשנות את זה ע"י סימון מספר מסוים של תמונות ולשנות לכולן את הגודל. אבל עזוב, זה סיבוך.

3. אני יודע.. אתה בטח לא מצפה שאני אשנה 500 תמונות בפוטושופ אחת אחת. S=

פורסם

ראיתי כמה תוכנות שיכולות לעשות את זה, היתה כתבה איפשהו בYNET על תוכנה שמשנה גדלים של הרבה תמונות בו זמנית, אבל אני לא מוצא אותה

אה, ו5 סימני קריאה, 6 פסים, 2 סימני שאלה ו 1 אחד זה לא בדיוק כותרת רגילה.

נ.ב. מקסימום קצת עבודה שחורה...

עריכה:

הנה

http://graphicssoft.about.com/od/pselements/ss/processmultiple.htm

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3198651,00.html

ויש גם את

http://www.sharewareconnection.com/multiple-image-resizer-net.htm

תחפס קצת בגוגל

פורסם

תגיד, אתה צוחק? שנה את הכותרת למשהו נורמלי (בלי סימני קריאה), ושגם תכיל את תמצית השאלה ("בעיה בתכנות" זו לא שאלה).

2. ידנית? כמו שכתבתי, אין מצב שאני עושה את זה ידנית.

לא ידנית, יש סקריפט מובנה שעושה את זה.

אם היית לוקח מעצב אתרים ולא מתכנת אתרים הוא היה אומר לך את זה. (בעצם, הוא היה עושה את זה בעצמו)

פורסם
  • מחבר

לא רוצה :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

אתה יודע איזה מסובך זה בטח להעלות את כל התמונות לממשק ניהול הזה??? מאיפה אני יודע איך מתאימים את התמונה המקורית למוקנת בלוח הבקרה????

לא חיפשתי תוכנה להקטנת תמונות, אני ממש מצטער... חיפשתי תוכנה שמובנית על המערכת ועושה את העבודה השחורה לבד.

אני לא הולך לשבת שבוע על העלאת תמונות, תאמין לי שלא חסר לי מה לעשות השבוע.

פורסם

אני לא מבין אותך.

אתה יודע טוב מאוד לאיזה גודל אתה צריך להתאים את התמונות כי אתה יודע כמה מקום אתה משאיר להן בעיצוב.

ואתה בכל מקרה חייב להעלות את התמונות לשרת.

אז מה הבעיה?

תשנה את התמונות עם PS ותעלה לשרת את התמונות המוקטנות.

פורסם

שיניתי לך את הכותרת. להבא בלי קשקושים מיותרים.

דבר שני אני רואה שהאתר ב php ולכן צריך לבדוק שמותקן על השרת ספריית הרחבה ל php בשם GD.

אני מניח שלך זה לא יאמר הרבה אבל תגיד למתכנת שלך שיחפש על זה מידע באתר של php.

עם זה אתה יכל לשנות את הגודל של התמונה הגדולה לתמונה קטנה יותר כך שיראו אותה טוב במקום להעלות 2 תמונות לאתר.

פורסם
  • מחבר

מחדשות היום:

היום (ג'), ה-20 לנובמבר 2007, בשעה 18:44, נרצחה האפשרות להעלות תמונות על לשרת לאתר PHP בגודל מקורי ולקטון לגודל הרצוי בתור thumbnail.

ציטוט מויקיפדיה:

"PHP‏ (PHP Hypertext Preprocessor) היא שפת תסריט המיועדת בעיקר לתכנות יישומי אינטרנט בצד השרת, אך יכולה לרוץ על המחשב האישי כשפת סקריפט."

אנו משתתפים בצערם של משפחת אתרי PHP ונתמוך בכל תנחומינו.

עריכה:

אממ.. מצטער, לא ראיתי שכתוב "אינה" לפני "אך". D=

forged 'ed

עריכה 2:

הדבר הזה יכול לעזור במקרה?

http://php.eitan.ac.il/main.php?id=01004

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים