פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים חיסלתי את כולם....ואני מנסה לעבור לצד השני...אבל אין שום גשר....מעל הנהר של ה"לבה"היגעתי לאיזה סלע = שמגיע קרוב לצד השני - אבל לא מספיקאני מנסה ליקפוץ מעל המירווח שנישאר ומיתרסק למטהיש מעבר נוסף או דרך אחרת ?אמורים להפיל את הסלע ? למטה או מה ?THX
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר עם המכונית ? לא יכול להיות...בהתחלה ישנו גשר שבור = ששוברים עם המכונית שמאלה...ומגיעים לאדמה בגדה אחת(כאן אי אפשר ליקפוץ עם המכונית לצד השני = כי יש מרחק גדול מידיאח"כ משמידים עם תותח המכונית חלק מענקי הטילים ואת השאר באופן ידניואז ישנו בול עץ שעוברים לגדה השנייה - ואז ישנה עוד גדה שאני לא מצליח לעבור > קרוב לאנטנהאין מצב ליקפוץ עם המכונית מעל הבול עץ? שמשמש לגשר ?למה בידיוק התכוונת ?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אחרי המעבר של הבול עץ תתחיל ללכת ימינהולא למעלה אתה תראה מתי שהוא מן סלע שאפשרלקפוץ ממנו למטה לצד השני של הנהר
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר כן כבר מצאתי את זה...תודה עכשיו אני בתוך הביניין.....מנסה להרוג את הענק המפלצתי!!!! הרגתי את כל השומרים מסביבו אני מרביץ בו טילים חופשי מהרובה......וכלום!!! אl הורגים את התופעה הזו? איך הורגים את הבן יונה הזה!!!!
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים Far Cry 2 יוצא בתחילת-אמצע 2008, ויש גם את Crysis, ככה שאפשר להתבלבל.אני אישית לא מבדיל בין FC1 ומשבייר - על המחשב שלי הם נראים בדיוק אותו דבר. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.