פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים עוד מישהו נתקל בבעייה שהוא לא רואה שום שרת??אני נכנס למשחק עושה חפש שרתים והרשימה ריקה!כבר יומיים ככהמשחק חוקי? פייר וול בדקת?
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים משחק חוקי? פייר וול בדקת? כן המשחק חוקי..בסד פתאום עובד מוזר : המחיר בסטים ירד ל20$!! לא ייאמן זה בלי כסף. רק בארץ מוכרים את זה ב300 שקל :bash:
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אוי סיימתי קרב בדרך מגניבה, חייב להעלות תמונה LOL 5 מטר באוור עם פוזה של מטריקס
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים תגידו יש הרבה אנשים במולטיפלייר? בשרתים יש פינג סביר?לפני שהמשחק יצא הייתי בטוח שאקנה אותו, אבל בגלל המחיר הגבוה דחיתי את זה.עכשיו אני לא בטוח שיש אנשים שמשחקים בזה בכלל (במיוחד לאור העובדה שאין אף אחד בדמו).תמונה ממסך בחירת החדרים תועיל לי מאוד.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים תגידו יש הרבה אנשים במולטיפלייר? בשרתים יש פינג סביר? לפני שהמשחק יצא הייתי בטוח שאקנה אותו, אבל בגלל המחיר הגבוה דחיתי את זה. עכשיו אני לא בטוח שיש אנשים שמשחקים בזה בכלל (במיוחד לאור העובדה שאין אף אחד בדמו). תמונה ממסך בחירת החדרים תועיל לי מאוד. יש ועוד איך עוד לא יצא לי שרציתי לשחק ולא היו מספיק אנשים :
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים עזבו אתכם...שחקו ut2004 המשחק הרבה יותר מהיר,והCTF כיף רצח! מי שצריך CD שיפנה עלי בפרטי ;D
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים חברים אני בבעיה ולא מצאתי פיתרון... UT3.EXE stopped working הדיסק חדש התקנתי על המחשב שלי (מפרט בצד) ולא עובד :s05: התקנתי את הפאטצ' החדש ולא עזר ראיתי כמה אנשים שיחקו בהגדרות TRUE FALSE ניסית וגם העלה חרס... מישהו מכיר את הבעיה ?
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים אני מניח שכבר הסתדרת...על פי השיממון של הדיון אני מבין שהזנחתם את המשחק (?)שיחקתי היום אצל חבר בדרום ויש פעילות ערה בשרתים-מולטיעידכונים אחרונים:שוחרר במאי פאץ' חמישי Unreal Tournament 3 v2.1 Patchhttp://www.gamershell.com/download_44574.shtmlבמרץ שוחררה חבילת מפות חינמית בשם TITANהחבילה מכילה 16 מפות חדשות ומצבי משחק חדשים- Betrayal +Greedhttp://www.gamershell.com/download_40692.shtml
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים לא מבין למה צריך מולטי, הסינגל מרגיש לי בידיוק אותו דבר רק בלי קללות ברקע...היום זה לא כמו פעם שהדרגה הכי קשה לא מספיקה, פה ברמה החמישית אני רוב הזמן מפסיד, וב 2003 שיחקתי על ההכי קשה (GODLIKE).אני חייב לציין שלא יצא לנסות יותר מידי את המולטי מסיבות ברורות אבל אני זוכר שפעם הייתה תקופה שכן יכלתי להיכנס איכשהו ולא כזה התלהבתי.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים לפעמים כיף יותר לשחק נגד אנשים.יש משהו בבוטים שחסר כשאתה משחק נגד אנשים אמיתיים. ואם כבר הרמות אני די מסתדר בmasreful (או איך שלא כותבים את זה )
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים יש הרבה הבדל בין מולטי לסינגל...במולטי אפשר לשחק חכם וקבוצתי, מה שמסובך יותר לעשות בסינגלמה שכן אינלי מושג ממש עד כמה יש לי לאגים, המשחק הזה מהיר מדי ויש בערך אותו סיכוי להרוג עם או בלי לאגים...
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים כמה הוא שוקל בערך ?כי אני רוצה להוריד אותו מ **צונזר**ואני לא רוצה ליפול על ווירוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.