עבור לתוכן

מחפש נייד 4000-5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כתבתי ללא הגבלת תקציב למרות שיש לי תקציב מוגבל, אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל שיספק את הדרישות שלי.

אני לא יודע לשים גג לתקציב מכיוון שאני לא מבין בדגמים של מחשבים ניידים.

חשוב לי לציין שהכוונה היא לצאת במינימום הוצאות שיספקו אותי.

אני אתחיל:

קודם כל, חשוב לי שבמידה ואני אפרמט את המחשב בעתיד, לא תהיה לי שום בעיה להשיג את הדרייברים של המחשב.

אז ככה, המחשב הולך לשמש במשך היום לשמיעת מוזיקה, הרבה גלישה באינטרנט, ICQ, ועבודה.

אני לא צריך מהמחשב שום כרטיס גרפי מטורף כי לא הולכים לשחק בו שום משחקים.

מה שכן די חשוב לי שיהיה לפחות 1 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק(כדאי 2 ליבות)

לפי מה שהבנתי מומלץ לי לקחת HP, אבל אני פתוח לכל ההצעות שתציעו לי.

לאחר שתראו לי דגמים ומחירים, אני אדע אם זה מתאים לי או שצריך לרדת במחיר וכמה.

מנהלים, במידה ויש צורך בכל זאת לכתוב תקציב בכותרת, אחרי שאני אקבל מידע ואדע איפה אני עומד אני אערוך את הכותבת לתקציב הרצוי. אנא הבינו אותי.\

תודה רבה

עריכה: עוד דבר שדי חשוב לי, זה שלא ישקול הרבה. זה הולך לאמא שלי.

אני מאוד הייתי רוצה 2 ג'יגה זכרון פנימי.

במידה ומחשבים של 2 ג'יגה יקרים, זה בעייתי לקנות 1 ג'יגה ואחרי זה להחליף ל-2?

פורסם

בקיצור, תערוך את הכותרת ותכניס את התקציב הרצוי. כבר ראינו פה מספיק כאלה שיצאו בהצהרות של "ללא הגבלת תקציב" וכשהציעו להם מחשב ב-7000 התחילו לגמגם שזה נורא יקר להם.

פורסם
  • מחבר

בקיצור, תערוך את הכותרת ותכניס את התקציב הרצוי. כבר ראינו פה מספיק כאלה שיצאו בהצהרות של "ללא הגבלת תקציב" וכשהציעו להם מחשב ב-7000 התחילו לגמגם שזה נורא יקר להם.

שמע אחינו, לא אמרתי שאין הגבלת תקציב, אני פשוט לא יודע להגדיר תקציב למחשב שיספק אותי.

תנו לי כרגע מחשב שיענה על הצרכים שנתתי, במינימום כסף. תתעלמו מהתקציב. כשאני אראה איפה אני עומד אני אדע אם יש לי מספיק כסף ולאיזה כיוון ללכת.

בגדול עד כמה שאני יודע התקציב הוא עד 4500-5000, אבל אם אני אצטרך להוסיף עוד קצת,בשביל לקבל משהו שאני רוצה אני אוסיף.

פורסם

Pavillion DV6630

או Gigabyte W566U עד איפה שהתקציב מאפשר, המפרטים מאוד פתוחים לשינוי בעניין הזה מכיוון שמרכיבים אותם בארץ...

פורסם
  • מחבר

Pavillion DV6630

או Gigabyte W566U עד איפה שהתקציב מאפשר, המפרטים מאוד פתוחים לשינוי בעניין הזה מכיוון שמרכיבים אותם בארץ...

גם אני חשבתי על ה DV6630.

האם יש הבדל ששווה את הכסף בינו לבין ה 6660?

חוץ מזה איך הניידים של ג'יגהבייט?

ותנו לי בבקשה חנויות זולות לקנות בהם ניידים.

פורסם

לגבי הניידים של ג'יגבייט-

ה W566 הם קפיצת מדרגה רצינית ביחס ל W551

הופתעתי ממש לטובה מבחינת איכות החומרים, הגימור, ואפילו המסכים ששמים בהם עכשיו.

חנויות זולות לניידי ג'יגבייט-

noacomp ו pandas, תקנה איפה שיותר קרוב לך.

לגבי ה HP, ההמלצה שלי היא לקחת אותו עם 2 ג'יגה, מומלץ להוסיף את הסכום הזה בשביל שקט נפשי לעתיד.

פורסם

בכותרת בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אוקי הכנסתי תקציב ככה +- 4000-5000.

האם יש אפשרות לצאת עם מעבד חזק ו2 ג'יגה זכרון בתקציב הזה?

תמליצו לי עח דגמים טובים בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים