עבור לתוכן

איך אתם מחלקים את הכונן הקשיח שלכם?

Featured Replies

פורסם

יש לי רק 80 :(

אז אני עושה חצי חצי

חצי למוסיקה ולקבצים שלי, והחצי השני לתוכנות והווינדאוס

שניהם על 88% :\

פורסם

יש לי רק 80 :(

אז אני עושה חצי חצי

חצי למוסיקה ולקבצים שלי, והחצי השני לתוכנות והווינדאוס

שניהם על 88% :\

אין לך צורך ב-40GB למערכת הפעלה. 20GB יספיקו בהחלט. את השאר אתה יכול לנצל למוזיקה וקבצים.

פורסם
  • מחבר

20 גיגה מספיק ל XP ? כמה צריך לויסטה מינימום?

פורסם

אין לי ויסטה אז אני יכול לדבר רק על XP.

מה שכן אני מניח שההבדל לא כזה גדול, מאחר וזה תלוי בכמות התוכנות שאתה מתקין עם מערכת ההפעלה.

כרגע עם כל התוכנות שהתקנתי על C עם מערכת ההפעלה, אני מגיע לניצול של 10GB בקושי מתוך 20GB.

הסיבה לשמירה על נפח גדול למחיצת מערכת ההפעלה היא, מקום לקובץ SWP ותיקיית Temporary Internet Files.

גם משחקים נוטים לשמור על C ויש להגדיר אותם לשמור במקום אחר. כנ"ל לגבי תוכנות הורדה.

נ.ב

לגבי הגדרת מחיצה לויסטה, למה מינימום?

אל תגדיר נפח מחיצה במינימום. זה יכול ב- 99% לגרום למחיצה להתמלא מאוד מהר.

פורסם

רפטור 80GB לא מחולק לוויסטה ותוכנות

AAKS 500GB מחולק 100GB למוזיקה, 100GB ל"MY DOCUMENTS", השאר כSCRATCHPAD (הורדות, עבודות זמניות וכו')

הרעיון העיקרי להפריד את הנתונים ממערכת הפעלה ותוכנות. תתי החלוקה מיועדים לעזור בניהול - גיבוי לפי הצורך וכו

למשל מוזיקה אין צורך לגבות כל יום, ואפילו פעם בחודש הגיבוי הוא רק של הדברים החדשים.

פורסם
  • מחבר

אין לי ויסטה אז אני יכול לדבר רק על XP.

מה שכן אני מניח שההבדל לא כזה גדול, מאחר וזה תלוי בכמות התוכנות שאתה מתקין עם מערכת ההפעלה.

כרגע עם כל התוכנות שהתקנתי על C עם מערכת ההפעלה, אני מגיע לניצול של 10GB בקושי מתוך 20GB.

הסיבה לשמירה על נפח גדול למחיצת מערכת ההפעלה היא, מקום לקובץ SWP ותיקיית Temporary Internet Files.

גם משחקים נוטים לשמור על C ויש להגדיר אותם לשמור במקום אחר. כנ"ל לגבי תוכנות הורדה.

נ.ב

לגבי הגדרת מחיצה לויסטה, למה מינימום?

אל תגדיר נפח מחיצה במינימום. זה יכול ב- 99% לגרום למחיצה להתמלא מאוד מהר.

מן הסתם אני לא אחלק למינימום.הכוונה במינימום זה המינימום לעבודה תקינה כולל מקום להכל

פורסם

אם אתה מתכוון להתקין הרבה תוכנות במחשב , אז תגדיר מחיצה גדולה של C

אין מינימום למערכת הפעלה

יש את המערכת הפעלה שתופסת כמה שתופסת + swap file שהוא בדר"כ פי 1.5 מהנפח RAM שיש לך.

פעם היה לי partition של XP 20gb והוא התמלא .. אז זה תחלוי במה אתה מתכוון להתקין.

פורסם

2 כוננים

120 מחיצה אחת

80 - 24 לוינדווס ותוכנות 50 לכל מיני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים