עבור לתוכן

AC - 360 vs PS3

Featured Replies

פורסם

מעולם לא אמרתי שה360 היא קונסולה גרוע - אפילו ההפך.

פשוט לבוא להציג כאילו ב360 הכל מושלם ובכל השאר חרא - זה טיפה עיוות של המציאות - כי יש עם זה הרבה בעיות (מבעיות חומרה סידרתיות , עלות גבוהה של אביזרים נילווים , חוסר אחריות ויבואן רשמי בארץ , תשלום חודשי על משחקי און ליין , באנים מהרשת למכשיר במקרה של צ'יפים... )

ליביו

לא יכולתי לכתוב את זה טוב יותר.

• תגובות 54
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי אקסבוקס ועל הזין שלי שאתה רואה את אותו דבר,

ranyadovner9 - על שפת הביבים הזאת אתה מקבל אזהרה שלישית, שים לב שגם האזהרה הראשונה שקיבלת הייתה על שפה לא נאותה וכנראה שרק הרחקה או השתקה ילמדו אותך להתבטא בצורה נאותה בפורום.

פורסם

מעולם לא אמרתי שה360 היא קונסולה גרוע - אפילו ההפך.

פשוט לבוא להציג כאילו ב360 הכל מושלם ובכל השאר חרא - זה טיפה עיוות של המציאות - כי יש עם זה הרבה בעיות (מבעיות חומרה סידרתיות , עלות גבוהה של אביזרים נילווים , חוסר אחריות ויבואן רשמי בארץ , תשלום חודשי על משחקי און ליין , באנים מהרשת למכשיר במקרה של צ'יפים... )

ליביו

אני ממש לא אומר שה360 היא מושלמת,בכלל לא,

גם ל360 וגם לפס3 יש מינוסים ופלוסים,

ל360 יש יותר משחקים,לפס3 פחות,ב360 ישנה טבעת המוות ובפס3 לא,בפס3 אין נעילת איזורים וב360 כן,השירות אונליין של ה360 יותר טוב לדעתי ולפס3 סבבה,

יש הרבה מינוסים ופלוסים אנ יבכלל לא אומר שמשהו לא טוב או שמשהו אחר טוב אבל תפסיקו לקטול את ה360 רק בגלל טבעת המוות :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 28.11.2007 בשעה 01:04:29

ranyadovner9 - על שפת הביבים הזאת אתה מקבל אזהרה שלישית, שים לב שגם האזהרה הראשונה שקיבלת הייתה על שפה לא נאותה וכנראה שרק הרחקה או השתקה ילמדו אותך להתבטא בצורה נאותה בפורום.

זה ביטוי....

:xyxthumbs:

חחח

פורסם

יש הרבה מינוסים ופלוסים אנ יבכלל לא אומר שמשהו לא טוב או שמשהו אחר טוב אבל תפסיקו לקטול את ה360 רק בגלל טבעת המוות :

שתחטוף את זה חס וחלילה תבין, זה לא משהן פשוט בכלל

פורסם

בדיוק, אחרי שחלילה תקבל[נקווה שלא] אז נראה איך תדבר על קונסולה בכמה אלפי שקלים שנזרקה לפח או במקרה הטוב שתצטרך לשלם עליה עוד כמה מאות שקלים על תיקון שיש מצב שלא יחזיק להרבה זמן בכלל.

פורסם

ranyadovner9

הרבה פעמים שיש דיון 360 נגד PS3 מכניסים לדיון תWII

שאפילו נינטנדו אמרו בהתחלה שהם הולכים לכיוון שונה מהקונסולות האחרות

הדיון הזה בכלל על גרפיקה כבדה ובזה הWII לא מתחרה

זה פשוט קונסולה אם אסטרטגיה אחרת לחלוטין מה360\PS3

בנוגע ל360

1-אני לא מזלזל במשחקים הטובים -בכלל לא

אבל כן חושב שבעיות חומרה סידרתיות\איבוד בילעדים למחשב\באנים מLIVE ותשלום חובה על מולטיפליר

אופך אותו לרחוק מי מושלם בעיקר בארץ

ונכון גם לWII ולPS3 יש בעיות

ואפשר לדבר גם על הבעיות שלהם

אבל להציג תWII כמכשיר מסיבות ותPS3 כמכשיר בלי משחקים למרות שבפועל לWII

יש משחקים רצינים ולPS3 יש משחקים שנחשבים מצוינים ב360 כמו COD4 לדוגמה זה טימטום

רוצה לדרת על המתחרות תירד על החסרונות אל תמציא כאלו

פורסם

זה ביטוי....

:xyxthumbs:

חחח

אוקיי, במחשבה שנייה אכן מדובר בביטוי נפוץ בחברה הישראלית ולפעמים אומרים אותו מתוך הרגל ולכן אני מבטל לך את האזהרה. עם זאת, אתה עדיין לא פטור מעריכה של ההודעה ההיא וכדאי שתשים לב לשפה שלך ותימנע מביטויים כאלו בעתיד.

פורסם

מישהו שיחק? קנה? אני שוקל לקנות אותו... שווה?

פורסם

לפי אחת הביקורות זה משחק של 7 שעות משחק אם עלילה לא גמורה כי מתוכננים משחקים נוספים

הביקורת אומרת שהמשחק מקורי וטוב ואם גרפיקה מרשימה

ככה שכל אחד יחליט לבד אם הוא רוצה לקנות או לא

פורסם

משחק מעולה.

גרפיקה מעולה, סאונד מדהים, משחקיות חדשנית, לפעמים קצת חוזר על עצמו אבל לא בצורה משעממת, אחד ההיילייטים של השנה.

שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים