פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מה כדאי לי לקנות? מה אתם חושבים שיותר שווה? שיחקתי כבר בOB, אז אני לא יודע אם זה יוצא שווה לקנות או לא. בCOD עוד לא יצא לי לשחק ולפי מה שקראתי המולטיפלייר שלו מטורף. אבל אני לא משחק הרבה במולטי ויותר בסינגל. אז לא ממש יודע מה יותר שווה. לHL2 יש מלא מודים של סינגל ומולטי... אז כבר אין לי מושג מה יותר כדאי
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים COD4משחק אחד איכותי במקום הרבה משחקים שהם בינוני++ עם המון פוטנציאל (כמובן שאני לא אלכלך על הO-BOX)
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים בO-BOX יש לך יתרון שיש לך שמה 5 משחקים בחבילה אחת. לחלופין COD4 לא מהווה תחליף אם אתה יכול תקנה את 2הם.פשוט אי אפשר לעשות השוואה במשחקים הללו.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים עד כמה ש-COD4 משחק מצויין, עדיף לך לקנות את ה-OB.יש בה 4 משחקי SP מצויינים ועוד משחק MP עוד יותר מצויין (TF2).
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים בתור אחד שקנה את שניהם - COD4.אם לא שיחקת במשחקים של ה- OB אז אולי באמת כדאי לך לקנות אותו.אבל TF2 ממש לא באותה הרמה של המולטי של COD4, אז מבחינת MP עדיף לך COD4.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אם אתה מתרכז בסינגל, אני ממליץ לך להוריד את הORANGE BOX למה הסינגל אצלהם טוב אבל המולטי לא משו , ולקנות COD4 כי הסינגל פצצה והמולטי בכלל
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים יש לי את שניהם.אם יש לך את HL2 אז כל מה שקשור למודים תקבל גם בלי ה OB (אורנג בוקס)OB היא הקניה המשתלמת של השנה לדעתי משום שאתה מקבל את מלוא התמורה .אבל,המשחקים מסתיימים מהר מאוד ולכן השיקול הוא לכיוון מולטי שיחזיק.לא התחברתי למולטי של TF2 אני חובב ריאליזם במשחקים והוא קצת ילדותי לטעמי אבל הצלחתי להנות בזמן ששיחקתי.כמובן שאחרי שקניתי את COD4 אני שוכח שהוא מותקן אצלי.שים את היד על עותק של COD4 ולא תצטער לרגע.המולטי מ-מ-כ-ר .
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אני פשוט חולה על TF2, אחד המשחקים COD4 פשוט מושלם גם כן, קשה להחליט, הייתי הולך על שנייהם אם אפשרי.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים איפה הכי זול שאפשר לקנות את זה דרך האינטרנט? הכי זול שמצאתי היה כאן ב20$:http://www.eworldsale.com/call-of-duty-for-pc_6194_14492.htmlכמה זה עולה בסטים? או כל הרשתות קנה+הורד האלו?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים תוריד דמו של ה COD4 תראה אם הוא רץ לך טוב בכלל.לגבי ה OB, שיחקת HL2 ואת הפרקים ?אני לא אהבתי בכלל את Team fortress Portal זה סתם בונוס, תוך כמה שעות הוא נגמר.אם לא שיחקת את HL2 אז זה שווה, הוא העיקר שם.מקסימום תארגן אם חבר שהוא יקנה אחד ואתה את השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.