עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך באר"ב

Featured Replies

פורסם

מתכנן מחשב עם כרטיס mid range. האם כדאי לקנות בארה"ב (בן משפחה מגיע) ולשדרג לרמה גבוהה יותר (המחשב המתוכנן יהיה מחשב חדש לחלוטין). כלומר, האם יש פער מחירים שכדאי לנצל?

פורסם

סביר להניח שיהיה הפרש מחירים, אבל כדי להיות בטוח תבדוק באתר כמו NEW EGG לדוגמא, ותבדוק אם זה משתלם לך.

קח בחשבון שכנראה ולא תהיה לך אחריות בגלל הקניה בחו"ל.

פורסם

כדאי ללא ספק, אני ראיתי באיזה אתר אמריקאי 8600GT GDDR3 (יש גרסאות מסורסות זולות עם GDDR2 לכן אני מציין זאת) נמכר ב - 100$ שזה משתלם מאד.

פורסם

יש פער מחירים שכדאי לנצל בארה"ב,אם אתה גם שם תקנה את הכרטיס מסך הכי טוב.

פורסם

תדאג לקנות את החברות שנותנות אחריות בינלאומית

זיכרונות כמו crucial

כרטסי מסך כמו evga

שאפשר לנצל את האחריות שלהם בכל מקום

אני לדוגמה עכשיו פתחתי RMA לזיכרונות ששילמתי עלים 600 שקל במקום 1000 ואני אמור לקבל חדשים חדשים בימים הקרובים מ crucial

הלוואי והיה שירות שקרוב לזה בארץ

פורסם

סתם שאלה,דרך מי מימשת את האחריות והאם חייבו אותך במשלוח של המוצר לחו"ל?

פורסם

פניתי ישירות ל crucial.com

פתחתי RMA ושלחתי להם את הזיכרונות על חשובני 72 ש"ח כולל ביטוח למשלוח express

הם משלמים משלוח חזור

פורסם
  • מחבר

תדאג לקנות את החברות שנותנות אחריות בינלאומית

זיכרונות כמו crucial

כרטסי מסך כמו evga

שאפשר לנצל את האחריות שלהם בכל מקום

אני לדוגמה עכשיו פתחתי RMA לזיכרונות ששילמתי עלים 600 שקל במקום 1000 ואני אמור לקבל חדשים חדשים בימים הקרובים מ crucial

הלוואי והיה שירות שקרוב לזה בארץ

מה זה RMA?

פורסם

Return משהו ...

זה מין מספר קריאה שcrucail או לצורך העיניין כל חברה בינלואמית יוצרת עמור החזרת מוצר.

וזה הסימן זיהוי של החלק לאורך כל הטיפול

פורסם
  • מחבר

Return משהו ...

זה מין מספר קריאה שcrucail או לצורך העיניין כל חברה בינלואמית יוצרת עמור החזרת מוצר.

וזה הסימן זיהוי של החלק לאורך כל הטיפול

תן לי להבין:

crucail זה אתר שאפשר דרכו להזמין אביזרי מחשב, ולדבריך כדאי להזמין זכרונות (אין כנראה בעייה של בלאי) וכרטיס מסך (שאז יש סכנה של קלקול, אבל האתר הזה נותן אחריות בינ"ל)? הבנתי נכון? ודרך אגב, אם כל מה שכתבתי נכון, היכן ממשים את האחריות?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון, אני לא מחפש כרטיס ל - crossfire. מה לגבי כרטיסים מהסוג של X1950XT או PRO שהוצעו לי כאן בפורום מפרטים? זה גם הדגם בארה"ב? והאם האתר שאליו הפנית נותן כיסוי ואחריות גם מחוץ לארה"ב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים