פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני צריך לעשות פרוייקט בVISUAL STUDIO שדררכו אני הולך להשתמש ב ASP ו VB וSQL+טיפ טיפה HTML והפרוייקט שלי הוא לבנות אתר העלאת קבצים כמו למשל RAPIDSHARE שאפשר לרשום משתמשים ,ההורדה תהיה עם תמונה בקוד הזיהוי וכל פעם אני יקבל תמונה חדשה ברנדום ואני חושב שזהו בעקרון.האם למישהו יש איזה שהוא אתר הכוונה למקרים כאלה ?תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר אתה יודע ASP, SQL וHTML?דרך ה .NET אני יודע דיי טוב ואת ה SQL שזה לא .NET אני לא הכי מומחה אבל זה לא כזה קשה אני יכול לבדוק ברשת איך לעשות עדכונים וכל זה (זה לא שאני עושה לבד המורה עוזר אבל עדיין אני צריך לעשות גם בבית )זיהוי עם תמונה אתה מתכוון ל - CAPTCHA ?מה זאת אומרת CAPTCH?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר http://en.wikipedia.org/wiki/Captcha תודה קראתי את זה ולפי מה שהבנתי אני צריך את זה במערכת שאני יצטרך לבנות נ.ב יותר פשוט היה לומר שזו המערכת שמייצרת תמונת קוד שצריך להקליד
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מחבר תתחיל לתכנן את הDB שלך על דף.מממממ מה זאת אומרת להתחיל לתכנן DATABASE ?יש לי סך הכל USERS/PASSWORD בקטע של ה SQL
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אתה שומר גם איזה קובץ כל אחד העלה, מ ה השם המקורי שלו, ומה השם על השרת. תחשוב על כל הנתונים שאתה רוצה לשמור, ותרשום את זה מסודר על דף A4.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.