עבור לתוכן

לא הודעת התלהבות, אני חוזר, לא הודעת התלהבות

Featured Replies

פורסם

אני הולך ביום חמישי לעשות overclocking למאיץ שאני הולך לקבל מחר, hercules ti-500, עכשיו אני מעונין כאן בבקשה שיגידו לי בדיוק מה לעשות, איך למנוע כול סיבה או יכולת של הכרטיס להישרף ולא יודע, איך בדיוק להמהיר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר ואיך אני מפעיל בכלל את הriva tuner.

תודה מראש ;)

פורסם

פשוט אל.....

אומרים לך שלא תרגיש את ההבדל בין ה- ti-200 ל- 500 שלך...

אז תעשה לו אוברקלוק ואז כן תרגיש?

כאילו... מה?

פורסם

אני הולך ביום חמישי לעשות overclocking למאיץ שאני הולך לקבל מחר, hercules ti-500, עכשיו אני מעונין כאן בבקשה שיגידו לי בדיוק מה לעשות, איך למנוע כול סיבה או יכולת של הכרטיס להישרף ולא יודע, איך בדיוק להמהיר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר ואיך אני מפעיל בכלל את הriva tuner.

תודה מראש ;)

ואתה עוד מתיימר להיות אחד שמבין בואברקלוקינג ומודינג.

פורסם

הוא ממש לא מבין... הוא רק מאוד, מאוד, מאוד מתעניין בזה.

אל תדאג יואב, אני ועידו נעזור לך במבצע הקטן שלך.

עכשיו, את'לון, אתה ממליץ על Riva Tuner או על משהו אחר?

פורסם

תודה מראש ;)

אולי קודם תקרא קצת על אוברקלוקינג, על איך מי למה ומי נגד מי , ואחר כך תתחיל להתלהב בלעשות אוברקלוק...

אין לך מה לרוץ וישר להעלות את הMHZ של המעבד והזכרון אם אתה לא יודע מה זה יעשה, איזה השפעות לוואי יש לזה ואיך מטפלים בזה.

זו לא דרך לעשות אוברקלוק רציני, זו דרך להתלהב - "עשיתי אוברקלוק!!!!!!!!!!! וופי " .

אחרי זה לא תבין למה יש לך TEARING במשחקים וחוסר יציבות, אבל העיקר אתה רץ על 300/650....

פורסם

הוא ממש לא מבין... הוא רק מאוד, מאוד, מאוד מתעניין בזה.

אל תדאג יואב, אני ועידו נעזור לך במבצע הקטן שלך.

עכשיו, את'לון, אתה ממליץ על Riva Tuner או על משהו אחר?

אם הוא היה מאוד מאוד מתעניין בזה כמו שאתה אמר הוא לא היה שואל שאלה טיפשית כמו זאתי.

לגבי שריפת הכרטיס, לא הוא לא ישרף בשום מצב, תפסיקו להיות פרנואדים.

אני ממליץ על התוכנה שבאה עם הדרייברים של NVIDIA, ופשוט לעשות לה ENABLE דרך כמה שורות שתוסיפו לREGISTERY של המחשב שלו, אם אתם כ"כ פרנואידים ופחדנים לגבי התעסקות בREGITERY אז תשתמשו בRIVA TUNER.

פורסם

לא תראה שום הבדל בביצועים עם שום משחק שיש היום.

חוצמיזה תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אופפ נו באמת. אתם באמת חושבים שאני לא יודע את כל זה????

ברור לי שהוא לא ישרף. אבל בכול זאת, רציתי לשאול אם אין סיכוי שהווינדוס לא יקרוס לפני שהכרטיס ישרף (ממש לא נשמע הגיוני אבל בכול זאת)

ותאמין לי שטוב מאוד אני יבן שכשהמשחק רץ בצורה לא יציבה צריך להוריד את המהירות!

אני לא בפאניקה, אני לא מתיימר שאני מבין גדול, אני יודע את הבסיסים ואף פעם לא אמרתי אחרת.

כל פעם מעלים ה-5 mhz עושים 3d mark בודקים יציבות, אם יציב מאוד, מעלים בעוד חמש, ככה עד שהכרטיס לא יציב.

עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו מעבר.

ודי להיות כאלה חתיכות חרא

כול ההודעות שלי קודם היו נכון על הOverlcocking ל-ti (או לפחות רובם) אבל אמרתי בהם שאני חסיד מודינג וoverclocking אשר עשה בעבר 10 בדיקות, דיברתי בעיקר על הקירור.

אז אתם מוכנים לעזור לי או לא? :bash:

פורסם

אופפ נו באמת. אתם באמת חושבים שאני לא יודע את כל זה????

ברור לי שהוא לא ישרף. אבל בכול זאת, רציתי לשאול אם אין סיכוי שהווינדוס לא יקרוס לפני שהכרטיס ישרף (ממש לא נשמע הגיוני אבל בכול זאת)

ותאמין לי שטוב מאוד אני יבן שכשהמשחק רץ בצורה לא יציבה צריך להוריד את המהירות!

אני לא בפאניקה, אני לא מתיימר שאני מבין גדול, אני יודע את הבסיסים ואף פעם לא אמרתי אחרת.

כל פעם מעלים ה-5 mhz עושים 3d mark בודקים יציבות, אם יציב מאוד, מעלים בעוד חמש, ככה עד שהכרטיס לא יציב.

עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו מעבר.

ודי להיות כאלה חתיכות חרא

כול ההודעות שלי קודם היו נכון על הOverlcocking ל-ti (או לפחות רובם) אבל אמרתי בהם שאני חסיד מודינג וoverclocking אשר עשה בעבר 10 בדיקות, דיברתי בעיקר על הקירור.

אז אתם מוכנים לעזור לי או לא? :bash:

מענין שיש מספר קטן מאוד של אנשים שהצליחו יותר בלי שיעזרו להם.

אני לא מבין במה אתה בדיוק צריך עזרה?

שאני אחזיק לך את המכנסיים בזמן שאתה סקרול למהירות של הכרטיס?

שאני אתמוך בך נפשית כמו תומך של ער"ן?

תגיד...

פורסם

בקרוב, תראה משהו יפה ;)

בינתיים אני ממליץ בדיוק כמו את'לון על המהרה דרך הדרייברים, הכי יעיל ופשוט, כמובן שישנן המהרות ביוס אשר טובות מעט יותר אך את זה נשאיר לבקרוב...

פורסם

בקרוב, תראה משהו יפה ;)

בינתיים אני ממליץ בדיוק כמו את'לון על המהרה דרך הדרייברים, הכי יעיל ופשוט, כמובן שישנן המהרות ביוס אשר טובות מעט יותר אך את זה נשאיר לבקרוב...

אפשר לחשוב מה הקטע של המהרות ביוס...

צורבים BIOS או מורידים עורך BIOS לכרטיס מסך ומגדירים את מהירות הכרטיס למה שרוצים(שיודעים שזה עובד יציב לאחר שנבדק באוברקלוק של התוכנה). למעשה, אוברקלוק דרך הBIOS ודרך התוכנה זה אותו דבר, פשוט בתוכנה יותר קל לאפס את זה, וזה יותר דרך למצא את ההגדרות האופטימאליות של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

מצויין, אז אני יודע כול מה שצריך לדעת!

אהה קיבלתי את הכרטיס!

שאלה אחרונה

קיבלתי עם הכרטיס גם תוכנה של הרקולס אני חושב hercules twiker או משהו, לא כדי להשתמש בה?

ומאיפה אני מביא את הriva tuner?

פורסם

בן כמה אתה ידידי הטוב? (הכוונה ליואב9)

פורסם

אפשר לחשוב מה הקטע של המהרות ביוס...

צורבים BIOS או מורידים עורך BIOS לכרטיס מסך ומגדירים את מהירות הכרטיס למה שרוצים(שיודעים שזה עובד יציב לאחר שנבדק באוברקלוק של התוכנה). למעשה, אוברקלוק דרך הBIOS ודרך התוכנה זה אותו דבר, פשוט בתוכנה יותר קל לאפס את זה, וזה יותר דרך למצא את ההגדרות האופטימאליות של הכרטיס.

אני יכול להראות לך בנצ'מרקים אשר יראו הבדלים קטנים לטובת המהרת ביוס, נכון שמדובר בהבדלים קטנים, הבדל אשר בחיים לא תוכל לראות אבל עדיין זה מעניין מאד...

פורסם
  • מחבר

15

kom

זה בסדר, אני יעשה המהרה דרך הriva tuner, אבל איך אני מגיע אליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים