עבור לתוכן

בעיה בהתקנת צורב DVD בחיבור SATA

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה קניתי צורב DVD של NEC אשר מתחבר למחשב בחיבור SATA.כמו כן, ביצעתי פירמוט.

תחילה הצורב זוהה על ידי וינדוס ולאחר מכן התחיל לתקוע את וינדוס כאשר הוא עולה(במסך הטעינה), ליתר דיוק הוא ממשיך להראות שהוא טוען בלי סוף.

הוא מזוהה על ידי הביוס.

האם זאת בעיה ידועה?מה הפתרון?היתכן כי צריך עדכון ביוס ללוח האם(תמוהה שכן הוא זוהה בהתחלה)?האם צריך עדכון פריימוורק(שוב אני בספק)?או שצריך פאץ' לווינדוס שיזהה פעולת צורב בSATA?

מדובר בלוח אם מסוג ga-k8nf-9 ויתכן כי הבעיה החלה לאחר התקנת הדרייברים המסופקים עם הלוח אם.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

דבר ראשון ההצעה הראשונה שלך עלהכפק : כן ...... תבדוק אם יש גרסה יותר חדשה לביוס שלך ותחליף, שווה לך לנסות למרות שתיהיה כצת זהיר בעדכון כי במקרה של פשלות תצטרח לשחזר את הביוס המקורי וזה עושים על ידי ג'מפרים על הלוח בדרך כלל @!!@!!@

דבר שני לי זה דווקא נשמע כאילו הצורב כצת בעיתי לדעתי תנסה להפעיל אולי צורב אחר ב SATA רק בשביל לוודא שזה לא 100% המחשב שלך !!@!@!@

בהצלחה !@ :)

אהה כמעת שככתי תוריד גם עידכונים ל - Chipset !@!@!@ יכול להיות שזה גם יפטור תבעיה !

בהצלחה שוב !@!@!@ :)

פורסם
  • מחבר

אין לי צורב אחר לנסות בSATA אבל מה שכן אני יותר נוטה לכיוון של בעיה בדרייברים של הלוח אם - צ'יפסט, אני מחפש גירסה עדכנית אבל הכי עדכני שמצאתי זה אמצע 2006, אני מקווה שזה יספיק אני כעת מנסה זאת.

הסיבה שאני נוטה לשלול את ביוס הלוח אם כגורם אפשרי לבעיה זאת העובדה שהצורב פעל בהתחלה, טרם ביצעתי התקנה של דרייברים מסויימים.

תקוותי הייתה כי מישהו כבר נתקל בבעיה ויצא לי פתרון מהיר במקום שאני אחפש ואנסה מלא דברים ויכול להיות לשווא.

פורסם

:P סוררי באמת שהשתדלתי אבל זה בדיוק עדיין לא קרה לי !

:smile1:

פורסם
  • מחבר

עדכון: הורדתי את הדרייברים לצ'יפסט אך זה לא עזר.

יתכן כי זה לא מספיק מעודכן ויתכן כי זאת לא הבעיה, אני רשמית צריך עזרה.

פורסם

אתה יכול לתת קצת יותר פרטים על הבעיה?

מה גורם לתקיעה, באיזה שלב? זה ממשיך לעלות? מתי זה התחיל?

עובד לך בsafe mode ?

ניסית שחזור מערכת?

כשאתה מנתק את הצורב מה קורה?

פורסם

ועוד שאלה, כרגע הצורב מזוהה בביוס?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי הצורב מזוהה על ידי הביוס.

התקיעה היא בשלב הטעינה של ווינדוס כאשר יש את הבאר ו3 קווים שעוברים בו, זה פשוט ממשיך ככה בלי סוף. גם אם מנתקים בשלב הזה את הצורב.

לא עובד בסייף מוד, לא נכנס בכלל - נתקע בטעינה של הקבצים.

לא ניסתי שחזור מערכת וזה בעייתי.

תודה רבה רבה

פורסם

תנתק את הצורב, תפעיל מחדש את חלונות.

המחשב עולה עד הסוף?

פורסם

כמו שאמרתי הצורב מזוהה על ידי הביוס.

. גם אם מנתקים בשלב הזה את הצורב. התקיעה היא בשלב הטעינה של ווינדוס כאשר יש את הבאר ו3 קווים שעוברים בו, זה פשוט ממשיך ככה בלי סוף

לא עובד בסייף מוד, לא נכנס בכלל - נתקע בטעינה של הקבצים.

לא ניסתי שחזור מערכת וזה בעייתי.

תודה רבה רבה

באיזה שלב?

ותנסה לנתק אותו לחלוטין ותראה מה קורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים