עבור לתוכן

קונה Dell XPS M1330

Featured Replies

פורסם

מה שחשוב לי במחשב זה שיהי מהיר חלק, אין צורך במשחקים או תוכנות גרפיות מתקדמות, עבודה משרדית, יישמושים כבדים,

בחרתי סנייד הנ"ל כי חשובה לי הקומפקטיות, שיהיה "נייד" במלוא מוב המילה.

למישהו יש הצעה טובה יותר?

פורסם

השאלה איזה דגם בחרת.יש כמה דגמים של הXPS במחירים שונים.סה"כ הוא מאוד קל - כ2 ק"ג.

אם באמת השימושים שלך רק משרדיים וכמה יישומים בו זמנית,יספיק לך מעבד ליבה כפולה עם 2 ג'יגה זכרון.

תתן לינק לדגם שמצאת של XPS בבקשה.

פורסם

אני קניתי לא מזמן מחשב נייד.

גם לי היו את כל הדרישות שלך ושקלתי את ה-XPS 1330.

אחרי שהגעתי לחנות עם המחשב בתצוגה כדי לראות אותו בעיניים, המוכר הציע לי דווקא את ה-D630. הוא יותר זול ממנו, באיכות בניה הרבה יותר טובה. הוא נועד לשוק העסקי ולכן גם לא מצטיין במשחקים/גרפיקה וכו'. אבל זה מתאים לדרישות.

הוא לא כבד בהרבה מה-XPS. ויש לו תוספת חשובה: כונן דיסקים נשלף שבמקומו אפשר לשים סוללה נוספת. ככה מקבלים עד ל-7 שעות שימוש.

בכל מקרה, אני מציע שתלך לחנות ותתרשם משני המחשבים במקביל.

אני ראיתי את שניהם ב-www.notebookclub.co.il

תהנה.

פורסם

קודם כל הדף הזה בזאפ לא שווה כלום - המחשב הראשון למעלה והאחרון למטה לא קשורים כבר אחד לשני מבחינת כל דבר בקונפיגורציה - אז תיהיה קצת יותר ספציפי

אני אשאר שאתה רוצה את הדגם עם ה7300 , מאיץ של אינטל X3100 ו2 גיגה זיכרון שעולה סביבות ה7500-8000

בכ"א - עצה אישית מניסיון? אם התקציב מאפשר - סדרת X של IBM.

יותר קטנה וקלה משמעותית ומחשבים מצויינים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

קודם כל הדף הזה בזאפ לא שווה כלום - המחשב הראשון למעלה והאחרון למטה לא קשורים כבר אחד לשני מבחינת כל דבר בקונפיגורציה - אז תיהיה קצת יותר ספציפי

אני אשאר שאתה רוצה את הדגם עם ה7300 , מאיץ של אינטל X3100 ו2 גיגה זיכרון שעולה סביבות ה7500-8000

בכ"א - עצה אישית מניסיון? אם התקציב מאפשר - סדרת X של IBM.

יותר קטנה וקלה משמעותית ומחשבים מצויינים.

ליביו

אפשר בבקשה לקבל דוגמה למחשב של IBM מסדרה X?

פורסם

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=135A781CA29B4ECB9ADAD8E72CF6FD61

בבקשה לינק לאתר הרלוונטי של לנובו

יש שני דגמים 61 רגיל ו61 אס , השני יותר קל אבל במחיר מסוים.

שניהם יותר קלים וקטנים מהדל.

ליביו

פורסם

חסרון בולט של כל סדרת ה-X הוא היעדר כונן CD/DVD מובנה. למי שכונן כזה חשוב, יש אפשרות לקנות את ה-ULTRABASE, שעולה לא מעט וגם לא כ"כ כיף להתנייד איתו.

כמו כן, יש כאלה שהמסך או המקלדת יהיו עבורם קטנים מכדי להיות נוחים.

מעבר לזה מדובר במחשבים פצצה. אלא אם כן יש צורך במשקל ממש ממש קל (ולדעתי לעולם אין צורך כזה), הייתי הולך על ה-X61 ולא על ה-X61S, משום שיש לו מעבד יותר חזק (CORE2DUO מלא, לא LOW-VOLTAGE) וגם ה-X61S בגלל העובי הממש קטן שלו, נותן הרגשה פחות סולידית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים