עבור לתוכן

נתקעתי בhalf life Episode One מי שסיים את המשחק בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

הגעתי לשלב שבו אני צריך להעביר את אנשי העיר .. הצלחתי כבר להעביר 2 קבוצות של אנשים אבל אני נתקע עם הקבוצה השלישית. כשאני בא לקחת את הקבוצה יש מעין טנק שיורה טילים אבל אי אפשר להשמיד אותו , יש לי את הרובה טילים ולא משנה כמה אני יורה הוא לא נהרס ..

מה לעשות?

רותם.

פורסם

סיימתי את המשחק לפני שנה בערך, ואני זוכר את החלק הזה..

אבל אני זוכר שנכון היה קצת קשה להעביר אותם אבל אני לא זוכר קושי מיוחד בזה.. ואני נזכר נכון יש שם איזה ארגז כזה עם בזוקות, אני זוכר שיריתי אותם אבל לפי דעתי זה השמיד אותו כי לא נתקעתי בזה... אולי יש באג במשחק...

תנסה לצאת ולהיכנס.

פורסם

אני גם לא ממש זוכר, אבל נראה לי שהייתי צריך "להסתער" על מי שמפעיל את הטנק, כי כשאתה קרוב אליו

הוא לא יכול לירות עליך.

תנסה להתקרב ממש קרוב ולירות במי שמפעיל את הטנק.

אני לא ממש זוכר, זה היה מזמן.

תבדוק ותן עדכון.

אה, ותרוץ בין מחסה למחסה

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה.. הטעות שלי הייתה שכל הזמן הפגזתי מהעמדה של הארגז בזוקות אבל הייתה מכונית שחוסמת אז כמו שאמרתם הייתי צריך להסתער כמה פעמים עם בזוקות.

עכשיו אני נלחם נגד מעין מקק עם רגלים ארוכות גבוהה כזה , קשה לי להרוג אותו לא רוצה למות המקק הזה.. טוב אני מקווה שאני יצליח לגבור עליו

פורסם

כן כן זה בדוק

אתה צריך להשמיד אותו

אם אתה בא מהכיוון של אלכס אז איך שאתה יוצא מהדלת לאיזור של הטנק אתה יכול לפנות שמאלה ושם יש לך מקום טוב לקחת קואאבר מהטנק

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איזה מעצבן! עכשיו אני תקוע עם המקק הזה איפה שיש את המכולות והרכבת ויש סולם גבוהה שעולים ויש שמה בזוקות אבל אי אפשר להרוג את המקק הזה עם הרגלים הארוכות... כמה טילים שאני לא יורה זה לא הורג אותו.. מה לעשות?

פורסם

איזה מעצבן! עכשיו אני תקוע עם המקק הזה איפה שיש את המכולות והרכבת ויש סולם גבוהה שעולים ויש שמה בזוקות אבל אי אפשר להרוג את המקק הזה עם הרגלים הארוכות... כמה טילים שאני לא יורה זה לא הורג אותו.. מה לעשות?

אם אני זוכר, אז יורים לו בראש או משהו כזה. או ברגליים, יש לו איזה נק' תורפה, משהו לא מסובך אבל

פורסם
  • מחבר

יש לו נקודת תורפה?.. יופי אני ינסה לירות לו ברגלים כי כבר ניסיתי מלא פעמים ויריתי עליו מלא טילים אבל רק בראש..

עריכה: איפה יש לו נקודת תורפה כי אני ניסיתי לירות עליו בכל ברגלים מלא טילים וזה גם לא עזר.. וגם ברובה שלו, חייב להיות משהו כי לא זה לא הגיוני ניסיתי כבר המון פעמים יריתי עליו אין סוף טילים בכל חלק בגוף שלו והוא לא מת..

פורסם

בהנחה שאתה מדבר על הSTRIDER בסוף - תכוון לגוף עצמו ולא לרגליים ותשים לב שהוא לא מפיל את הטילים עם הירי שלו

לפני שהם מגיעים אליו. וכן זה יקח לפחות 4 טילים מדוייקים. לא נורא בEP2 יש מהשמו DEVICE.

פורסם

זה הקטע האחרון בגלל זה - זה דיי קשה

כמו שאתה רואה יש לך איזה מיליון טילים, תירה טיל וקח קאוור

בסוף הוא ימות

פורסם
  • מחבר

מה זה הקטע האחרון!?.. לקח לי בערך 4 שעות משחק כדי להגיע לנקודה הזאת..

אני ינסה עוד כמה ניסיונות, אם אני לא יצליח זה לא כזה חשוב כי כבר עברתי את כל המשחק.

עכשיו הגיע הזמן לעבור ל Episode Two :)

פורסם

מה זה הקטע האחרון!?.. לקח לי בערך 4 שעות משחק כדי להגיע לנקודה הזאת..

אני ינסה עוד כמה ניסיונות, אם אני לא יצליח זה לא כזה חשוב כי כבר עברתי את כל המשחק.

עכשיו הגיע הזמן לעבור ל Episode Two :)

תנסה, זה לא עד כדיי כך קשה.

תעשה הפסקה של חצי שעה, תשתה משהו, ותחזור מרוכז יותר.

הקטע הזה ממש ממש לא היה קשה.

פורסם

הסטריידר יכול לנטרל טיל לפני שהוא פוגע בו?!

לא ידעתי את זה.

בכל מקרה, מה שאני עשיתי (וקרוב לוודאי עוקף את הבעיה הנ"ל) זה לירות את הטיל גבוה - מעל הסטריידר, וכשהוא באוויר לכוון את ה-RPG אל הסטריידר עצמו (הטיל הוא מונחה לייזר, אחרי השיגור הוא עוקב אחרי הנקודה האדומה שהמטול מקרין) ככה שהטיל יפגע בו מאחור ולא ייפול בדרך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה הייתי צריך לעמוד מולו וכמו שאמרת לירות יריות מדויקותבראש כי עד עכשיו יריתי וחזרתי להתחבא וככה גם לא ראיתי אם זה פוגע בו או לא.. לא מאמין שזה נגמר כזה מהר משחק מהנה מאוד.

עכשיו קראתי גם התגובה של אלוף העראק "בכל מקרה, מה שאני עשיתי (וקרוב לוודאי עוקף את הבעיה הנ"ל) זה לירות את הטיל גבוה - מעל הסטריידר, וכשהוא באוויר לכוון את ה-RPG אל הסטריידר עצמו (הטיל הוא מונחה לייזר, אחרי השיגור הוא עוקב אחרי הנקודה האדומה שהמטול מקרין) ככה שהטיל יפגע בו מאחור ולא ייפול בדרך."

והבנתי מה הייתה הבעיה , הייתי מכוון עליו כשהיית יורה ואז מזיז את הליזר וככה הטיל אף פעם לא היה פוגע בוא... לא ידעתי שככה זה עובד ותמיד השתגעתי למה הטיל "מטייל" ולא פוגע ישר במטרה

פורסם

הסטריידר יכול לנטרל טיל לפני שהוא פוגע בו?!

לא ידעתי את זה.

והבנתי מה הייתה הבעיה , הייתי מכוון עליו כשהיית יורה ואז מזיז את הליזר וככה הטיל אף פעם לא היה פוגע בוא... לא ידעתי שככה זה עובד ותמיד השתגעתי למה הטיל "מטייל" ולא פוגע ישר במטרה

הסטריידר יכול לירות ולהפיל את הטיל כמו שהGUNSHIPS עושות. בשביל זה הוא מונחה לייזר - כדי שתוכל לעקוף את ההגנות.

בכל מקרה EP2 ארוך יותר וספויילר קטן - יהיה לך הרבה יותר על הראש מאשר סטריידר אחד קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים