פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים שיחקתי במשחק הזה, וכמו שהוא אמור להיות - כך הוא היה. גרוע בSINGLE, אך מהנה וממכר בMULTI.סדרת SOF תמיד הייתה חזקה במולטיפלייר שלה, וגם הכותר הזה עושה את העבודה.המולטי פשוט, מהנה, ממכר וקל.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים שיחקתי בו עכשיו קצת..לא ממש אהבתי די קשה אתה מת יותר מידי מהר..רק אהבתי את כל הקטע של המלאה דם...בשבילי המשחק זה כמו לשחק CSS נגד בוטים.צפיתי להרבה יותר..
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים משחק דווקא דיי טוב, הייתי נותן לו 6 מתוך 10זה פשוט שיש עכשיו משחקים ברמה כל כך גבוהה שהוא לא נחשב למשחק כל כך טובאבל לדעתי הוא ממש נחמד
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים משחק דווקא דיי טוב, הייתי נותן לו 6 מתוך 10 אתה בטוח שחשבת לעומק על המשפט הזה?
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים SOF2 היה לו את ה MP הכי ממכר שיששיחקתי ב MP הזה כמעט 3 שניםאם ה MP של החדש אותו הדבראז זה משחק השנה מבחינתי.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים SOF2 היה לו את ה MP הכי ממכר שיש שיחקתי ב MP הזה כמעט 3 שנים אם ה MP של החדש אותו הדבר אז זה משחק השנה מבחינתי. גם אני שיחקתי בSOF2 מולטיפלייר הייתי גם אדמין ראשי בשרת של גיימר אני מחכה שהמחשק יגיע לארץ בשביל לנסות את המולטי אז אני ממש מסכים אם CROWN אם המולטי שווה אז זה משחק השנה
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים גם אני שיחקתי ב MP של SOF2 הרבה זמן. הייתה לי את גירסה 0.13 (פריצה של רוסים, יצא הרבה לפני המשחק המקורי וב SP לאויבים היה בהתחלה AK במקום הרובה המעפן שהיה במקורי). בגירסה הרגילה הייתי באחד הקלאנים הכי גדולים (עד שהם עברו למשחק אחר ואני לא), היום ב SOF2 יש רק צ'יטרים , עדין אני בדרך כלל מצליח לנצח.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אתה בטוח שחשבת לעומק על המשפט הזה? 6 בגלל בהמולטי הקליל של המשחק שאותו אני אוהב אבל לסינגל לבד הייתי נותן 3-4
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אני לא מאמין שהם עשו דבר כזה, המשחק מזעזע. אני נותן לו 3 מתוך 10 על ה GORE וכי לא נעים לי לתת 1.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים משחק דווקא דיי טוב, הייתי נותן לו 6 מתוך 10 התכוונתי שאמרת שהמשחק די טוב, והציון שנתת הוא 6 שזה מן הסתם לא ציון טוב
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים באמת משחק לא משהו, די מבאס שהוא לקח את השם של המשחק שאני אוהב כל כך (ובעל עותק SOF1 מקורי) זה מבייש לראות את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.