פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים אני מחפש משחקי פעולה חדשים או משחקים שעומדים לצאת,כרגע יש לי את המשחקים הבאים: Call of Duty® 4 - Modern Warfare F.E.A.R. Perseus Mandate Crysis(המלא לא הבטא ולא הדמו) BioShock משחקים ממש טובים ורצים חלק על ההגדרות הכי גבוהות אם אפשר משחקים בסגנונות דומים. זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Professional ATI Radeon HD 2900 PRO Intel Quad Q6600 3GHz Samsong 320GB שחכתי את החברה אבל זה 2GB GameXtream 600W תודה,אלעד
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים וכל אלו לא מעסיקים אותך מספיק?נסה את S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylTimeShiftMedal of honor airborn
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים HL2 EP2StrangleholdAvencastThe Witcher ניראה נחמד בהחלט...Counter strike ?חחח, מצטער אם חזרתי על משחקים שאמרו...בהצלחה!
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים מחבר חחח תודה לכולם וזה כן מעסיק אותי אבל אני רוצה כבר מעכשיו לדעת מה אני הולך להביא,אממ את הSTALKER את HL2 EP1 גם סיימתי קאוטנר יש לי חחחאני יברר על המשחקים שהצאתםתודה,אלעד
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים world in conflicthitman blood moneyClive Barker's Jerichograw2lost planet
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים Beuwolf the game Blacksite Area 51 אני מחפש משחקי פעולה חדשים או משחקים שעומדים לצאת,כרגע יש לי את המשחקים הבאים: Call of Duty® 4 - Modern Warfare F.E.A.R. Perseus Mandate Crysis(המלא לא הבטא ולא הדמו) BioShock משחקים ממש טובים ורצים חלק על ההגדרות הכי גבוהות רק אתה :
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים יש ביקורות על BEOWULF בכלל ? או שאתה סתם ממליץ עליו ?ראיתי כמה סירטוני גיימפליי של המשחק בגיימספוט והוא הזכיר לי את 300 :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.