עבור לתוכן

Need For Speed: Pro Street - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לעזור לי אני לא יודע איפה נמצא הCAR lot השתגעתי כבר איך קונים רכבים ?

יש לי ימבה כסף ואני תקוע עם המכוניות מההתחלהה

• תגובות 259
  • צפיות 61.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי קורבט (הכי חדשה) עם כל השיפורים והכל.. והמקס' שלי איתה זה 7.01 שניות במרוץ 4\1 מייל. וכ1/4 מייל "ווילי" (כל המסלול על שתי גלגלים!)

איך לעזאזל עושים wheelie?!?!

יש לי פורד שלבי משודרגת מאוד רבע מייל אני עושה 8.1,חצי מייל 12 וחצי ...איך עושים שזה ירים את הגלגלים הקדמיים??

פורסם

קניתי מכונית ושאני מחפש אותה כדי להשתמש בה היא איננה...

איך אני משתמש בה?

פורסם

יש לי בעיה במשחק.. המשחק כל הזמן חוזר לדקסטופ כשאני שם איזושהיא הגדרה על HIGH

אני משחק על 1024x768. המשחק עולה אם אני שם בהגדרות של המכונית MED אבל כשאני משנה משהו על HIGH או הגדרות של העולם הוא פשוט חוזר לדקסטופ אחרי הטעינה

למה זה? הכרטיס מסך שלי ממש חלש? ואם הוא כן, הוא לא אמור בכלל להמשיך להריץ את המשחק אבל לאט?

פורסם

איך לעזאזל עושים wheelie?!?!

יש לי פורד שלבי משודרגת מאוד רבע מייל אני עושה 8.1,חצי מייל 12 וחצי ...איך עושים שזה ירים את הגלגלים הקדמיים??

יש תחרויות שמיועדות לווילי, ובהם לא צריך כל כך להתאמץ. ובdrag רגיל, פשוט כל פעם שאני עושה perfect shift המכונית מתרוממת לשתי גלגלים.

ברגע שאתה מרים אותה לשתי גלגלים והיא מתחילה "ליפול" פשוט שמים Nitros וזה נותן אותה כמה שניות של גלגלים באוויר.

פורסם

אני מדבר על התחרויות המיוחדות האלה..המכונית פשוט לא מתרוממת..הוא לפני התחרות מזהיר אותי שיכול להיות שאני לא אצליח בגלל שחסר למכונית כוחות סוס..יש לה סביבות ה680~,אבל אני זיינתי בערך כל drag שעשיתי איתה עד עכשיו בלי להתאמץ ואין לי תקציב להחליף אותה..יש משהו שאפשר לעשות?

פורסם

אני מאמין שזה גם משהו שקשור למשקל הרכב.. תשמור את המשחק, ותנסה אולי לרכוש חלקי קרבון שיורידו ממשקל הרכב.

רק אל תשכח לבטל את הAutoSave לפני שאתה מבצע את הרכישות..

ואם חסר לך מזומנים, תחזור ותעשה מרוצים ישנים, ואל תצא מrace day עד שאתה לא עושה Domination.

פורסם

איפה בכלל נמצא המוסך?!

אני באירוע השלישי ואני פשוט לא מוצא איפה אני משדרג את הרכב

יכול להיות שרק בהמשך זה נפתח?

פורסם

תגיע ל"אירוע" הכי שמאלי, שם נמצא במוסך.

יש למישהו המלצה לרכב לdrift? יש לי בנתיים את הelise והporche gt2. הGT יותר טובה אך עדיין לא משהו בdrift..

פורסם

אני מאמין שזה גם משהו שקשור למשקל הרכב.. תשמור את המשחק, ותנסה אולי לרכוש חלקי קרבון שיורידו ממשקל הרכב.

רק אל תשכח לבטל את הAutoSave לפני שאתה מבצע את הרכישות..

ואם חסר לך מזומנים, תחזור ותעשה מרוצים ישנים, ואל תצא מrace day עד שאתה לא עושה Domination.

יש לי דומינשיין בכל הRACE DAYS..חוץ מאלה שעוד לא עשיתי.

אתה יכול בבקשה להגיד לי כמה כוחות סוס לקילו יש למכונית שלך?

פורסם

אתה יכול לעשות את אותם מרוצים עוד פעם בשביל כסף..

והינה המידע על הרכב שלי:

*רק עכשיו שמתי לב ששברתי את השיא שלי בdrag....

[attachment deleted by admin]

פורסם

אנשים אתם חייבים לעזור לי ..!

אני לא מבין איך לעשות weelie !

גם את העצות שנתתם מקודם לא עזרו אתם חייבים להביא עוד עצות!!

אני לא מצליח לעבור את המירוץ הזה..!!

פורסם

אתה רציני,אתה פשוט עושה perfect shift והמכונית מתרוממת???

בחיים זה לא עבד לי ככה :P

עדיין השיא שלי עומד על 0,מייאש.

פורסם

יש לי בעיה .. הורדתי את המשחק אתמול ..

בקיצור אני לא יודע למה המכוניות מפוקסלות ככה , זה ממש מציק : \

*במשחק זה כפול 2 מפוקסל מהתמונה בגלל הגודל *

אולי זה בגלל האיכות של המשחק ? אם זה יכול להיות קשור הגירסאת איכות של המשחק היא REALODED

עותק לא מקורי = לא תקבל פה עזרה.

אזהרה ראשונה. בשלישית תורחק מהפורום.

פורסם

אתה רציני,אתה פשוט עושה perfect shift והמכונית מתרוממת???

בחיים זה לא עבד לי ככה :P

עדיין השיא שלי עומד על 0,מייאש.

בתחרויות המיועדות לווילי אני בכלל לא מתאמץ, המכונית מתרוממת ישר אחרי שאני עובר להילוך 1. בdrag רגיל באמת צריך את ה/Perfect Shft.

אני חייב לציין שזה ממש מעצבן שהאוטו עושה ווילי באמצע drag, אתה מאבד שליטה על האוטו וניכנס באיזה עמוד (בגלל זה יש לי 5 Totaled)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים