עבור לתוכן

צריך מאוורר חדש לכרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

שלום,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי נשבר :silly: ואני צריך חדש... הכרטיס מסך שלי זה geforce 6600 של nvidia.

אני גם רוצה להדגיש יש ימים שאני על המחשב 10 שעות רצוף + (משחק רוב הזמן :smile1:) ככה שזה צריך להיות מאוורר שיחזיק מעמד :)

אם אתם יכולים גם לכוון אותי לחנות שמוכרת את המאוורר אני אשמח (אם יש משהו בירושלים הכי טוב :})

תודה מראש

פורסם

מועבר לפורום קירור

תציין האם הכרטיס הוא PCIE או AGP, האם מדובר על ה-6600 הרגיל או גרסא אחרת מהסדרה (לדוגמא GT).

תציין מה התקציב שלך לקניית הקירור, והאם הדרישה ממנו היא רק אמינות בסטוק או גם ביצועים חזקים באוברקלוקינג.

פורסם
  • מחבר

מועבר לפורום קירור

תציין האם הכרטיס הוא PCIE או AGP, האם מדובר על ה-6600 הרגיל או גרסא אחרת מהסדרה (לדוגמא GT).

תציין מה התקציב שלך לקניית הקירור, והאם הדרישה ממנו היא רק אמינות בסטוק או גם ביצועים חזקים באוברקלוקינג.

PCIE או AGP אין לי מושג... איך בודקים?

כן מדובר על ה6600 הרגיל

אני רק צריך אמינות בסטוק שכן אני לא עושה OC...

בקשר לתקציב לא נראה לי שתהיה בעיה כי הדברים האלה זולים יחסית...

פורסם

יש גם ב500 שקל, מקובל עליך?

פשוט תרשום תקציב.

ובקשר ל-PCIE\AGP זה יכול להיות קריטי בחלק מהגופי קירור, תבדוק עם EVEREST איזה יש לך, אם לא רשום אז תבדוק את הדגם המדוייק של לוח האם ובגוגל כבר יהיה לך רשום אם זה AGP או PCIE.

פורסם
  • מחבר

יש גם ב500 שקל, מקובל עליך?

פשוט תרשום תקציב.

ובקשר ל-PCIE\AGP זה יכול להיות קריטי בחלק מהגופי קירור, תבדוק עם EVEREST איזה יש לך, אם לא רשום אז תבדוק את הדגם המדוייק של לוח האם ובגוגל כבר יהיה לך רשום אם זה AGP או PCIE.

לא נראה לי שבאמת יש לי צורך בגוף קירור ב500 שקל אבל בכל מקרה בוא נגיד שהתקציב שלי הוא 200 שקל...

הכרטיס הוא PCIE :}

פורסם

שים על ה-GPU גוף קירור כל-שהוא ומולו תשים מאוורר 80-90מ"מ וזהו, הסתדרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים