פורסם 2003 במרץ 2422 שנים יש לי את ה VANtec aero FLOWamd 1700 0.13 jiubhepox8RDA+case with 4 FANS2 froNT1 DOOR1 "EGZOZ"שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל מ30 מעלות המעבדומגיע ל55 בערך והמחשב נכבה.הגוף קירור יושב מצויין של המעבד ויציב ומרחתי את המשחה הטרמית.ישנה מדבקה כחולה דקה שאני מפחד להורידאמורים להוריד אותה?צריך ממש לגרד אותה , בגלל זה חשבתי שלא אמורים להוריד אותה.ואם היא אמורה להיות שם , אז מה הבעיה?תודה.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים חייבים להוריד אותה !איזה מצחיק אתה אפילו אמור להיות כתוב עליה -הסר לפני השימוש .
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מחבר היו שם שתי מדבקות , על הראשונה היה כתוב להורידועל השניה לא היה כתוב כלום...הורדתי את העליונההשניה היתה דפוקה חזק וממש צריך לגרד אותה , אז חשבתי שהיא אמורה להשאר שם...אני ינסה תודה
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אתה צריך לראות מתכת (בשביל ביצועים טובים) ואז לחבר את הסינק.ותודא שהסינק לא מורכב הפוך.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים זה כנראה הפד הטרמי.תסיר אותו ותשים שוב את הסינק עם משחה טרמית.חוץ מזה זה גם תלוי בכמה המארז שלך מאורר ו 50 מעלות זה אחלה טמפ' לAMD.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אם יצרת שריטות על הנחושת בזמן שגירדת את המדבקה מומלץ לשייף אותן עם נייר מים (כמו נייר לטש רק עדין יותר).
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אל תסיר עם מברג או משהו בברוטאליות!!!! (!)זה ישרוט את ההיסטינק = הולכת חום פחות טובה.תשתדל לגרד, אבל בעדינות, את המדבקה, ואת השאריות תנקה בצמר גפן עם אלכוהול/אציטון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.