עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

רושם לי שהסרבר מלא, תרחיבו את כמות השחקנים שיכולים להשתתף

• תגובות 2.7k
  • צפיות 255.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז זהו זה מקסימום 16... אבל מי שפותח את השרת יכול להיות ב-2 רשתות ואז בעצם זה יהיה 32 אנשים...

פורסם

טוב המולטי דווקא לא כמו שחשבתי!

רק עכשיו קלטתי איך בונים טנקים ומסוקים ואיך משיגים TAC CANNON וזה פשוט אכזרי אני לא מפסיק לשחק

פורסם

טוב המולטי דווקא לא כמו שחשבתי!

רק עכשיו קלטתי איך בונים טנקים ומסוקים ואיך משיגים TAC CANNON וזה פשוט אכזרי אני לא מפסיק לשחק

יש לך את המקורי?

איפה אתה משחק?

פורסם

כמה באגים מצאתם משחק?

אני מצאתי כמה...

הרוב מצולמים.

ומצאתי גם פאק שהיוצרים כנראה שכחו ממנו...

פורסם

lol יש באג לחבר שלי (NAVK2) שבסוף השלב השני הוא אמור להיכנס עם PROPHET לתוך מערה, אצלי אפשר להיכנס אבל אצלו משום מה היא חסומה עם אבנים :s07: :s07: :screwy: ואי אפשר...

פורסם

:lol: :lol:

לחבר שלי היה באג שהוא נשאב לתוך האדמה. ואז הוא מצא את עצמו באוויר משקיף על האי מלמעלה...

אני יעלה את התמונה יותר מאוחר :)

ועוד כמה חח

פורסם

יש לך את המקורי?

איפה אתה משחק?

יש מלא שרתים שלא בודקים CD KEY ככה שלא צריך מקורי

[attachment deleted by admin]

פורסם

חבר,ה יש לי בעיה במולטי...

התקנתי את התוכנה הזאת שהביאו פה ללאן [האמצ'י] התחברתי כמו כן לאייפי ולססמא שהביאו פה [זה מראה לי שזה מחובר וגם מראה לי משתמשים בהאמצ'י] אבל כשאני נכנס למשחק בlocal network game זה לא מוצא לי כלום..מה עושים?

ולגבי המולטי ברשת כשאני מנסה להתחבר לכל סרבר כלשהו זה כותב לי את השגיאה : "server authenication failed"

מה עושים???

תודה

פורסם

כי יש לך פרוץ!

וכדי לשחק ברשת של ההמאצ'י אתה צריך קודם להיכנס לאינטרנט (במשחק), ואז לעשות BACK ואז להיכנס ל-LAN ושם לעשות להתחבר לפי IP ולרשום שם.

פורסם

* יכול להיות שבאותו הזמן שניסית להתחבר לא היה שום שרת פתוח.

* יש צורך להכנס לרשימת השרתים באנטרנט מתוך המשחק ולחזור בחזרה ל-LAN (לצורך חיבור המשתמש שלך לאנטרנט - חייבים ליצור משתמש ולהתחבר איתו)

* שים את מתאם הרשת של המאצ'י בעדיפות על התקן הרשת הלוקלי :

my network places \ view network connections (או כנס ל-network connections מלוח הבקרה)

בחר ב-Advanced (מהשורה העליונה איפה ש-file / edit וכו'...), יפתח תפריט ובחר Advanced settings.

מתחת ל-connections, סמן את Hamachi ותעלה אותו לראש הרשימה (בעזרת החץ לכיוון מעלה).

* תוריד את הפיירוול מההתקן של hamachi. (מספיק שיש על התקן הרשת הרגיל).

בתלות בחומת האש שיש לך, אם אתה לא יודע להגדיר אותה אולי כדאי לבטל לגמרי רק לצורכי הבדיקה.

The_magament, אני רואה את השרתים ב-LAN, לא בהכרח יש צורך להתחבר לפי IP.

(ד"א גם אני לא ראיתי שרתים כשההמאצ'י לא היה ב-Priority ראשון)

פורסם

חבר,ה יש לי בעיה במולטי...

התקנתי את התוכנה הזאת שהביאו פה ללאן [האמצ'י] התחברתי כמו כן לאייפי ולססמא שהביאו פה [זה מראה לי שזה מחובר וגם מראה לי משתמשים בהאמצ'י] אבל כשאני נכנס למשחק בlocal network game זה לא מוצא לי כלום..מה עושים?

ולגבי המולטי ברשת כשאני מנסה להתחבר לכל סרבר כלשהו זה כותב לי את השגיאה : "server authenication failed"

מה עושים???

תודה

כי אתה צריך לדבר איתנו (המארגנים של ההמצ'י) שאנחנו מארגנים משחק אנשים באים לשרת של הונטרילו מקבלים איי פי ומתחילים לשחק

פורסם

לאזעזאל עם הונטרילו שלכם, מי שלא רואה את השרתים ב-LAN כנראה לא מוגדר כמו שצריך (או שפותח השרת עצמו בעייתי)

מה, גם להתקין עוד תוכנה וגם לשמוע ילדים ברמקולים שלי... לא שווה את זה.

חוץ מזה, למה שנהיה תלויים בכם "המארגנים של המאצ'י" (LOL) כשיש את האתר הזה:

http://www.planethamachi.com

אילו הרשתות שיש בארץ:

http://www.planethamachi.com/net_public.php?filter_name=&filter_type=game&filter_desc=&filter_c=118&limit=100

האתר מאוד מסודר ושימושי. אפשר להכנס לרשת דרכו ואפילו לא להתאמץ להכניס ידנית להמאצ'י.

אפשר לסנן ע"פי מדינה ואפילו להריץ חיפוש לשם המשחק. או סתם להוסיף את הרשת שלכם לרשימה.

מה שאני עושה זה דוחף להמאצ'י כמה שיותר רשתות למשחקים שלי גם מהארץ וגם ממדינות עם פינג טוב (למשל גרמניה).

אז פשוט נכנסים ל-LAN ויש הרבה יותר סיכוי שמשהו משחק . אפילו לפתוח שרת לבד.

פורסם

למה כשאני רוצה לכתוב דברים בקונסול הוא מבטל לי אותם?

אני רוצה לכתוד פקודות מפה - http://www.tweakguides.com/Crysis_9.html

אבל שום דבר לא מתקבל... יש למישהו מושג?

פורסם

עשיתי כל מה שאמרת ובטלתי את הפיירוואל לגמרי ועדיין לא מופיע לי כלום בקרייסיס....

מה עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים