פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים נתקעתי בשלב CORE אני מרחף כולי אבל אין לי שמץ של מושג מה עושים.. פתרון ?
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים נתקעתי בשלב CORE אני מרחף כולי אבל אין לי שמץ של מושג מה עושים.. פתרון ? פשוט תמשיך ישר עד שאתה מגיע להדבר ענק שסגור אז שמה תחכה ותמשיך להרוג חייזרים ואז פותח לך הקיר ואתה נכנס זהו וממשיך..
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים פשוט תמשיך ישר עד שאתה מגיע להדבר ענק שסגור אז שמה תחכה ותמשיך להרוג חייזרים ואז פותח לך הקיר ואתה נכנס זהו וממשיך.. תודה לך גבר גם מיקודם עזרת לי.
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים Silol תגיד אחי זה RANKED?או שזה כמו בבטא שברגע שנגמר הסיבוב אני חוזר להתחלה של 100 נקודות?זה RANKED קבוע כמו BATTLEFIELD?
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים הגעתי לשלב של השלג והקרח אני עם אחד מהצוות והוא קופא לי באמצע המשימה, מה אני עושה מפה? עריכה: עברתי
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים הגעתי לשלב של השלג והקרח אני עם אחד מהצוות והוא קופא לי באמצע המשימה, מה אני עושה מפה? עריכה: עברתי נו טמבל אתה צריך להביא אותו למקום עם אש כדיי שהוא לא יקפה (את זה עושים עוד כשה הוא זז כשה הוא קפוא זה מאוחר מידי)
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים אפשר בבקשה שמישהו שיעלה שמירה של המשימה אחרי Ascension [המשימה עם המטוס] סעמק אני לא מצליח לעבור אותה
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים נתקעתי בשלב של הנושאת מטוסים, הגעתי לנקודה הירוקה כמו תמיד- ליד מטוס הרוס ונתקעתי...מה עושים? (במצב ראית לילה) ניסיתי לחפש למטה כור שדולף אבל כל הכניסות סגורות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.