פורסם 2009 ביולי 1916 שנים כן הבנתי אותך....אוקיי תודה שוב למגיבים אל התשובה המהירה.. הבנתי מה שהיית צריך תודה שוב.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים איך יוצאים מהחללית...?"הורדתי" את את מיכלי האנרגיה האלה ועכשיו אני תקוע במעין חדר כחלחל... ואני מסתובב...ומסתובב...ומסתובב...לא מגיע לשום מקום!
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים שוב, שאלו את זה יותר מידי פעמים - אין שום טריק מיוחד, רק להסתובב שם ולהתעסק עם כל דבר שנראה מעניין ולא שגרתי. הכל נראה אותו דבר, אי אפשר להגיד לך מה הדרך... אני גם בטוח שאף אחד לא באמת זוכר. מה שכן - כשתראה חייזרים שנראים כמו הכלאה בין מדוזות לדיונונים תהרוג אותם ותעקוב אחריהם. עצה שלי - כנס בהם עם אגרופים.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים שלום לכולם התחלתי לשחק במשחק לא מזמן ומשום מה צצה לי בעיה מוזרה במסך הראשי של התפריטים כשאני מנסה ללכת עם הסמן של העכבר על תפריט כלשהו זה לא יושב על התפריט בדיוק אני צריך לגשש על המסך כדי ללחוץ על התפריט ולא על המיקום שלו וזה קורה לי גם במשחק עצמולמישהו יש מושג למה זה קורה ואם ניתן לפתור את זה ?אשמח לתגובההסיבה שפתחתי נושא חדש היא שהדיון הראשי של המשחק לא פעיל למעלה משבועתודה
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים שלום לכולם התחלתי לשחק במשחק לא מזמן ומשום מה צצה לי בעיה מוזרה במסך הראשי של התפריטים כשאני מנסה ללכת עם הסמן של העכבר על תפריט כלשהו זה לא יושב על התפריט בדיוק אני צריך לגשש על המסך כדי ללחוץ על התפריט ולא על המיקום שלו וזה קורה לי גם במשחק עצמולמישהו יש מושג למה זה קורה ואם ניתן לפתור את זה ?אשמח לתגובההסיבה שפתחתי נושא חדש היא שהדיון הראשי של המשחק לא פעיל למעלה משבועתודהתנסה לעשות AUTO CONFIGURE במסךגם לי זה היה קורה
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים יש איזה שלב בתחילת המשחק שצריך להשמיד שני טנקים ?איך לעזאזל אני עושה את זה ?
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים יש איזה שלב בתחילת המשחק שצריך להשמיד שני טנקים ?איך לעזאזל אני עושה את זה ?אם אני לא טועה יש שם באיזור כמה C4 ומשגרי טילים. (זה אמור להיות בתוך איזה בניין בית-ספר ישן או משהו כזה בחדר צדדי)
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים יש שלב שאני בתוך מערה מוזרה כזו עם כל מיני מכונות שיוצרות שדה כוח אני אמור למצוא את הדרך החוצה איך אני עושה את זה הסתובבתי שם כל מקום אפשרי ולא מצאתייש גם ציטים למשחק הזה ?ואם כן איפה אני יכול למצוא אותם
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אתה מרחף באוויר נכון?תהרוג את כל המפלצות שאתה רואה, אחריי שתהרוג אותם אתה כבר תטייל שם ותראה חור כזה.הוא יתחיל לשאוב אותך ויוציא אותך החוצה "מהמנהרה" במהירות כזאת.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים לא שידוע לי,אבל לא שווה לעבור את המשחק עם צ'יטים,כל הכיף במשחקים זה שאתה יודע שעברת אותם בהנאה ולא שהשתמשת בצ'יטים ושלא עשית כלום.
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים המשחק קרס לי פתאום מה יכולה להיות הסיבה ?איך אפשר לדאוג שזה לא יחזור על עצמו
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים אולי לא היה מספיק זיכרון, אם היו המון תוכנות ברקע זאת יכולה להיות הסיבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.