עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא מצליח, ואתה לא יודע לאן ללכת, תתחיל את המשימה מחדש, לי היה באג בקטע הזה שהמקום שאליו אני צריך להגיע חסום באבנים.

• תגובות 2.7k
  • צפיות 256.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו יכול להביא לי לינק/PATCH הורדה של ההגדרות של V.HIGH הם נעולים לי והגירסא היא 1.1.4 ומאיפה מורידים את הPATCH 1.2 או שכבר יש יותר גבוה מזה??

לגבי PATCH ההגדרות אשמח אם מישהו יכוון אותי.תודה.

פורסם

יש 1.2.1 אבל לפני זה תתקין 1.2.

ויש את הקבצים עשה חיפוש בתרד.... או בגוגל...

פורסם

תקשיבו חברים הגעתי אני חושב לשלב האחרון כי יש מולי עכשיו חיזר ענק ואני לא מבין איך הורגים אותו...

קיבלתי רובה מיוחד כזה אבל הוא כאילו לא נותן לי לירות בו, כותב לי :target not found או משהו כזה...

איך אני הורג את המדוזה הזו?!

אה ועוד משהו, יש לי כמו באג כזה שפתאום החיזר הגדול נעלם ולא רואים אותו ואז אחרי כמה זמן רואים... זה לכולם ככה?

פורסם

תקשיבו חברים הגעתי אני חושב לשלב האחרון כי יש מולי עכשיו חיזר ענק ואני לא מבין איך הורגים אותו...

קיבלתי רובה מיוחד כזה אבל הוא כאילו לא נותן לי לירות בו, כותב לי :target not found או משהו כזה...

איך אני הורג את המדוזה הזו?!

אה ועוד משהו, יש לי כמו באג כזה שפתאום החיזר הגדול נעלם ולא רואים אותו ואז אחרי כמה זמן רואים... זה לכולם ככה?

מדוזה??

קיצר תירה על ה"מדוזה" הרבה עד שתמות. אחרי זה תהיה לך "מדוזה" יותר גדולה.

תעדכן כרטיס מסך.

פורסם

תקשיב לא נראה לי שיש מדוזה יותר מוטציה מזו... אתה בטוח שתבוא עוד אחת?

והכרטיס מעודכן 8800 gt

פורסם

חח.. הוא התכוון תעדכן תדריירברים של הכרטיס מסך :)

ותעדכן גם תמשחק עצמו.

אם אתה לא מצליח לעבור ואתה ממש מיואש, תפנה ליו טיוב ותחפש שם CRYSIS ENDING.

פורסם

הכרטיס מסך מעודכן אני התכוונתי לדריברים והמשחק מעודכן ל- 1.2.1 אבל רק תגידו אם יש תמנון יותר מגודל מה"מדוזמוטציה"?

פורסם

הכרטיס מסך מעודכן אני התכוונתי לדריברים והמשחק מעודכן ל- 1.2.1 אבל רק תגידו אם יש תמנון יותר מגודל מה"מדוזמוטציה"?

קיצר יש את ה"מדוזה" הגדולה הזאת ואחרי זה יש "MEDUZA SHIP" חבל לך על הזמן איזה "מדוזה" עוקצת זו!

ממש כמו יתוש!

פורסם

כ10 עמודים לפנייך המשחק היה נתקע לי במשימה הזאחרונה בסוף ממש על הסיפון של נושאת המטוסים. ה FRAMERATE היה יורד למשהו כמו 10 גם על LOW, עם CROSSFIRE של 4870 שתבין :lol: ואז פשוט נתקע.

אני ראיתי את סוף המשחק פה. תראה את 1 ו 2

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=crysis+ending&meta=

פורסם

די אלקס אתה לא גיימר! אני עם סלרון וג'יגה ראם לקחתי יוזמה וסיימתי משחק עם לא פחות באגים בשם סטולקר ואתה מתעצל לסיים את קרייסיס.??? :nono:

פורסם

רק לי מהשלב של הטנקים כול שמירה לוקחת 40-50 שניות במקום 2-3 כמו שהיה ליפני השלב של הטנקים?

פורסם

כ10 עמודים לפנייך המשחק היה נתקע לי במשימה הזאחרונה בסוף ממש על הסיפון של נושאת המטוסים. ה FRAMERATE היה יורד למשהו כמו 10 גם על LOW, עם CROSSFIRE של 4870 שתבין :lol: ואז פשוט נתקע.

מקסים קרא שוב. אמרתי שהמשחק היה נתקע בלי סוף גם אם התחלתי מחדש את השלב. והוא היה מהחנות עם פאטץ' 1.21 מובנה.

SHIT HAPPENS.

פורסם

YEAH... A LOT OF SHIT HAPPEN IN THE GAMING WORLD...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים